لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

مشاوره حقوقی رایگان

مشاوره حقوقی رایگان در بنیاد وکلا به صورت آنلاین انجام می شود. کلیه وکلای متخصص در موضوعات گوناگون حقوقی به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین به مشاوره حقوقی رایگان می پردازند. مشاوره حقوقی رایگان خانواده ملکی کیفری حقوقی در بنیاد وکلا.

سوال مطرح شده
۲۰۱,۶۶۸ سوال مطرح شده
پاسخ ارائه شده
۱,۱۸۸,۵۱۱ پاسخ ارائه شده
وکیل پاسخگو
۷,۵۰۴ وکیل پاسخگو

شما هم می‌توانید پرسش حقوقی خود را بصورت ناشناس مطرح کنید و از متخصصین بنیاد وکلا پاسخ بگیرید.

سوال خود را مطرح کنید
دیگر خدمات مشاوره‌ای بنیاد وکلا
چت با متخصص مشاوره حقوقی آنلاین
جلسه تلفنی مشاوره حقوقی تلفنی
مرتب سازی:
قرارداد باطل میشود؟

سلام ببخشید درمتن قولنامه سلف گندم اگر مبلغی ذکر نشده باشد فقط نوشته شده باشد که وجه رانقدا دریافت نمودم

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۰ آخرین پاسخ توسط جواد احمدیان
تغییر نام خانوادگی چه مراحلی دارد؟

سلام وقت بخیر به دلیل مشکل خانوادگی که با خانواده پدر دارم تصمیم گرفتم نام خانوادگی مادرم رو روم بزارم از چه طریقی میتونم اقدام کنم و چقدر هزینه داره ؟؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۹ آخرین پاسخ توسط ندا فرخ نیا
نحوه الزام دستگاه قضا برای فروش اموال متهم رو بیان بفرمایید؟

۲۰ سال پیش دادگاه عاقله رو محکوم پرداخت دیه کرده که خطای محض بوده و هنوز شاکی به حقش نرسیده دادگاه الان رای داده که ابتدا زمینی ک به ارث عاقله رسیده رو متهم بفروشه و پول زمین رو…

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱ آخرین پاسخ توسط جواد احمدیان
گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ متخصص آنلاین
شتاب‌دهی
ابوالفضل جهان بخش
ابوالفضل جهان بخش ۵.۸ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۱,۱۱۰) دیدگاه
شتاب‌دهی
یلدا بزرگمهر
یلدا بزرگمهر ۵.۱ همیار بنیاد
۴.۸ / ۵ (۱۷۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
مینا محمدی
مینا محمدی ۷.۲ همیار وکیل
۴.۷ / ۵ (۷۸۳) دیدگاه
شتاب‌دهی
محسن خیری
محسن خیری ۴.۴ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۱۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران ۴.۲ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۳۰۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
اکرم فرخ
اکرم فرخ ۱۰.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۷۶۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
کیومرث نهاردانی
کیومرث نهاردانی ۲.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۱۰۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
راحله شفیعی عربی
راحله شفیعی عربی ۱.۷ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
۴.۸ / ۵ (۲۷۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
ام البنین تنکابنی رضایی
ام البنین تنکابنی رضایی ۲.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۵۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین رضایی
رامین رضایی ۴.۵ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۷۸۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین پورعطا
رامین پورعطا ۲.۲ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۲۶۰) دیدگاه
شتاب‌دهی
جواد شاهسوند اینانلو
جواد شاهسوند اینانلو ۳.۵ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۱۳) دیدگاه
شتاب‌دهی
فائزه نقاش
فائزه نقاش ۱.۴ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۱۴۶) دیدگاه
شتاب‌دهی
سهیل فیضی عظیمی
سهیل فیضی عظیمی ۲.۳ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۱۹۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
ندا فرخ نیا
ندا فرخ نیا ۰.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۷۳) دیدگاه
شتاب‌دهی
شاهرخ صحرائی
شاهرخ صحرائی ۱.۳ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۱۱۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
مریم مرادی
مریم مرادی ۳.۳ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
۴.۹ / ۵ (۶۴۲) دیدگاه
دانیال تمیزالنیا
دانیال تمیزالنیا ۰.۴ کارشناس ارشد حقوق
۵ / ۵ (۶۶) دیدگاه
آسیه فتاحی امیردهی
آسیه فتاحی امیردهی ۲.۳ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
۴.۸ / ۵ (۱,۹۸۲) دیدگاه
فائزه احمدی
فائزه احمدی ۱.۲ کارشناس حقوقی
۴.۹ / ۵ (۳۰۶) دیدگاه
رضا مهربانی
رضا مهربانی ۰.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱) دیدگاه
شرایط اثبات معامله صوری برای قاضی چگونه است؟

اگر ملکی قبل از فوت مورث به وارث با مبایعنامه واگذار شده باشد و ثمن معامله وجه نقدا زیر ۵۰ میلیون تومان وفروشنده (مورث) فوت نموده باشد چون به قصد فرار از دین نبوده میتواند صوری…

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۵ آخرین پاسخ توسط منصف به آیین
از چه طریقی باید درخواست سند بدهند لطفا مراحل آن را اعلام کنید؟

سلام فردی مالک زمینی بوده الان فوت کرده سند ملک گم شده ورثه از چه طریقی باید درخواست سند بدهندلطفا مراحل آن را اعلام کنید

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳ آخرین پاسخ توسط ندا فرخ نیا
برای تفهیم اتهام چه اقداماتی انجام بدیم ما واقعا سردرگم شدیم؟

سلام . همسرم به اتهام کلاهبرداری با قرار وثیقه پنج میلیاردی در زندان است . ‌اتهامات ایشان مشارکت درکلاهبرداری و معاونت در کلاهبرداری و جعل و استفاده از اوراق مجهول و کلاهبرداری…

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶ آخرین پاسخ توسط ندا فرخ نیا
میشه تقاضای برگشت به کار نمود؟

بنده آز اول آبان‌ماه ۱۴۰۱ در موسسه ی نیمه دولتی،(زیر نظر بهزیستی) به عنوان نگهبان ۲۴_۲۴ مشغول بکار شدم، یکماه آزمایشی، بعد قرارداد بسته شود، ۷۳ روز گذشت ب اسرار بنده یک قرارداد…

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰ آخرین پاسخ توسط جواد احمدیان
تاثیر طلاق در استخدام تا چه حد است؟

سلام خسته نباشید. ببخشید بنده میخواستم برم استخدام ارتش ولی یه جایی خوندم اونایی که پدر مادرشون طلاق گرفتن نمیتونن وارد نظام بشن. آیا این درسته؟ ممنون میشم اگه جواب بدین تشکر

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۸ آخرین پاسخ توسط جواد احمدیان
باید برم دادگاه مامور بگیرم؟

سلام من برای استرداد جهیزیه اقدام کردم ۲۰روز پیش رای صادر شده به نفع من اعتراضی هم نکرده طرف مقابل بعداز بیست روز من باید چه اقدامی کنم؟ من کلید خونه رو دارم و میتونم…

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴ آخرین پاسخ توسط جواد احمدیان
چگونه از واخواهی میتوان اعتراض کرد؟

سلام با توجه به عدم حضور متهم در جلسات دادگاه وعدم توفیق درجلب و نهایتا با صدور حکم جلب سیار متهم ،،،متهم،با اختیار کردن وکیل ودرخواست رای اصلاحی در مورد ضرب وجرح عمدی وتوهین ،وبا…

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵ آخرین پاسخ توسط ندا فرخ نیا

داشتن اطلاعات حقوقی در بسیاری از مسائل می‌تواند در امور روزمره به افراد کمک فراوانی نماید. برای این که بتوان به دانش حقوقی در ارتباط با یک سری از موضوعات رسید، می‌توان از راه‌های مختلفی اقدام نمود که یکی از آن‌ها بحث دریافت مشاوره حقوقی است.

مشاوره حقوقی که توسط وکلا دادگستری ارائه می‌گردد، سبب می‌شود تا متقاضیان اگر در مورد یک مسئله به مشکل برخورد کردند، بتوانند آن را حل و فصل نمایند. بین این موضوع که موکل جهت رسیدگی به پرونده اقدام به اخذ وکیل نماید و این که در این زمینه اقدامات لازم برای دریافت مشاوره حقوقی را انجام دهد، می‌توان تفاوت قائل شد.

مشاوره حقوقی عموما به صورت تلفنی، به صورت آنلاین و در بستر شبکه پیام رسان واتساپ ارائه می‌گردد که متقاضیان می‌توانند نهایت استفاده را برای بالا بردن سطح دانش حقوقی و همچنین رفع مشکل خود ببرند.

اگر موکل برای طرح شکایت و به طور کلی حل مشکلات خود با وکیل قرارداد می‌بندد و به نوعی وکالت پرونده را برعهده وی قرار می‌دهد یا در این زمینه از خدمات مشاوره حقوقی استفاده می‌کند، به اختیار وی بستگی دارد.

در واقع قانونگذار برای دعاوی حقوقی، افراد را ملزم به گرفتن وکیل ننموده است و این موضوع کاملا سلیقه‌ای می‌باشد. چه بسیار افرادی بوده‌اند که برای اقامه دعوا و یا هر مسئله حقوقی، وکیل نگرفته‌اند و صرفا با راهنمایی و اخذ مشاوره حقوقی توانستند که به نتیجه دلخواه خود نیز برسند.

می‌توان گفت که یکی از راهکارهای مناسب جهت حل مشکلات حقوقی، دریافت مشاوره حقوقی از موسسات و مجموعه‌های معتبر است که از این حیث می‌توانید از مشاوره‌های تخصصی حقوقی مجموعه بنیاد وکلا استفاده کنید.

این مجموعه شرایطی را فراهم کرده است تا متقاضیان دریافت مشاوره حقوقی بتوانند به صورت رایگان از اینگونه خدمات استفاده کرده و با مجرب‌ترین وکلا دادگستری به گفتگو حقوقی بپردازند.

مشاوره حقوقی رایگان هم به صورت مشاوره حقوقی تلفنی و هم به شکل آنلاین در اختیار افراد متقاضی قرار می‌گیرد که در جهت رفع مشکل حقوقی به وجود آمده می‌تواند موثر باشد. مشاوره حقوقی که به شکل رایگان توسط وکلا با سابقه و حرفه ای ارائه می‌گردد، در مورد موضوعات مختلف حقوقی و کیفری می‌باشد.

در واقع می‌توانید به صورت رایگان در ارتباط با موضوعاتی مانند دعاوی ملکی، ثبتی، کیفری، کار، خانواده و غیره، مشاوره حقوقی دریافت کنید. جهت اخذ اینگونه خدمات با کارشناسان مجموعه بنیاد وکلا در ارتباط باشید.

آشنایی با مشاوره حقوقی رایگان

امروزه در تمامی مسائل که با آن سر و کار داریم و حتی اموری که ممکن است با آن مواجه نشده باشیم، ارائه راهکار و پیشنهاداتی توسط متخصصین همان حوزه انجام می‌شود. در واقع ارائه مشاوره در تمامی مسائل نظیر انواع کسب و کارها و امور تجاری، روابط خانوادگی و زناشویی، نحوه کسب درآمد و غیره انجام می‌شود.

یکی از موضوعاتی که نیاز به ارائه مشاوره دارد، مسائل حقوقی است. با توجه به این که داشتن اطلاعات حقوقی در بسیاری از زمینه‌ها امروزه یک نیاز اساسی و مهم محسوب می‌شود، از این حیث باید سطح معلومات در این زمینه افزایش چشمگیری داشته باشد.

مشاوره حقوقی رایگان در واقع ارائه راهکارهای سازنده و مفید در زمینه موضوعات حقوقی است که توسط افراد متخصص در این حوزه انجام می‌شود.

در واقع افرادی که در یک سری موضوعات حقوقی از دانش و اطلاعات بالایی برخوردار هستند، به صورت رایگان به افراد متقاضی مشاوره حقوقی می‌دهند تا به نوعی بتوانند مشکل حقوقی آن‌ها در حد امکان برطرف سازند.

ممکن است که شما یا اطرافیانتان برای موضوعات مختلف از مشاوره حقوقی رایگان استفاده کرده و از نظرات و پیشنهادات این افراد تا حدودی بهره مند شده باشید.

زمانی که از مشاوره حقوقی رایگان استفاده می‌کنید، راهکارهایی به شما ارائه می‌گردد که می‌تواند در جهت حل و فصل انواع دعاوی و شکایات موثر باشد. در کشورمان افراد زیادی هستند که در زمینه مشاوره حقوقی فعالیت می‌کنند و به متقاضیان راه حل‌های مناسبی را ارائه می‌دهند که در اغلب مواقع کارساز است.

در واقع مشاوران حقوقی در خصوص مسائل این چنینی مشاوره‌های مختلفی را به شکل رایگان در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند که رضایت افراد بسته به نحوه عملکرد مشاور و کیفیت مشاوره‌های او دارد. مشاوره حقوقی در واقع ارائه راهکارهای گوناگونی برای حل و فصل مشکلات حقوقی است و توسط متخصصان این حوزه انجام می‌شود.

بودن مشاور حقوقی در کنار شما برای رسیدگی و حل و فصل مشکل حقوقی که برایتان ایجاد شده است، بسیار تاثیرگذار خواهد بود. گفتنی است که شاید در برخی از مواقع ارائه مشاوره حقوقی منجر به رسیدن به خواسته شما نشود اما یقینا اطلاعاتی که مشاور به شما ارائه می‌کند، می‌تواند در این زمینه تاثیرگذار باشد.

موضوعات ارائه شده در مورد مشاوره حقوقی رایگان نامحدود است و صرفا به یک سری مسائل خاص محدود نمی‌شود.

در واقع مشاوران حقوقی این توانایی را دارند تا به اغلب مسائل حقوقی به شکل رایگان پاسخ دهند که البته باید در این زمینه تخصص مشاوران نیز اهمیت دارد. برخی افراد به رغم علاقه شدیدی که به اطلاعات حقوقی دارند، همواره با بسیاری از مشاوران حقوقی در ارتباط هستند تا بتوانند سطح علمی خود را افزایش دهند.

اما سایر افراد ممکن است که بر حسب اقتضای موقعیت شغلی خود با مشکل حقوقی مواجه شده باشند که در این صورت برای رفع مشکل خود به متخصصین حقوقی نظیر مشاوران حقوقی مراجعه می‌کنند.

انواع مشاوره حقوقی رایگان

مشاوره حقوقی رایگان به صورت تلفنی و آنلاین در اختیار موکلین قرار می‌گیرد. شاید با ذکر عنوان مشاوره حقوقی به صورت رایگان، کمی متعجب شوید اما بنیاد وکلا جهت رفاه حال موکلین عزیز، شرایطی را به وجود آورده است که بتوانند به صورت کاملا رایگان و بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای از خدمات حقوقی(مشاوره حقوقی) بهره مند شوند.

در واقع ممکن است که در ارتباط با موضوعات مختلف مانند طلاق، اخذ مهریه، دعاوی ملکی، سهم الارث، دعاوی کیفری و غیره، نیاز به دریافت مشاوره حقوقی داشته باشید که می‌توانید به شکل رایگان از آن استفاده کنید.

در مشاوره حقوقی رایگان به صورت تلفنی با وکیل خود به گفتگو پرداخته و مشکل خود را با او در میان می‌گذارید تا راهکار مناسب در جهت حل و فصل مشکلاتتان ارائه گردد. بنابراین این مسئله فرصت مناسب برای آن دسته از افرادی است که به مشاوره حقوقی نیاز داشته تا بتوانند مشکلات خود را بدون دردسر خاصی و در شرایط مناسب برطرف نمایند.

مشاوره حقوقی رایگان

اهمیت استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی به صورت رایگان

استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی به صورت رایگان از آن جهت اهمیت دارد که می‌توانید به موضوعات و ابهاماتی که در خصوص مسائل حقوقی برایتان ایجاد شده است، اطلاعات کافی را دریافت کنید.

گاهی اوقات با یک پرسش حقوقی مواجه می‌شوید که پاسخ آن را نمی‌دانید و بهترین راهکار این است که از مشاوره حقوقی تلفنی رایگان بهره مند شوید.

داشتن اطلاعات حقوقی در مورد موضوعات مختلف می‌تواند برای شهروندان بسیار مفید باشد. در واقع نباید دریافت مشاوره حقوقی را صرفا به دورانی موکول کرد که موکلین در این زمینه دچار مشکلاتی نیز شوند.

استفاده از مشاوره حقوقی از آن جهت که توسط متخصصین این حوزه انجام می‌شود، می‌تواند برای موکلین اهمیت داشته باشد. اهمیت استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی رایگان، زمانی نمود پیدا می‌کند که با مشکلی مواجه شده باشید و آن مشکل جنبه حقوقی داشته باشد.

در واقع اگر قصد طلاق گرفتن از همسر خود را دارید اما با روش‌های قانونی آن آشنا نیستید یا ملکی را معامله کرده‌اید و یا قراردادی را با اشخاص حقیقی یا حقوقی منعقد کرده باشید، در صورتی که اطلاعات حقوقی کافی در این زمینه نداشته باشید، بهتر است که از مشاوره حقوقی استفاده کنید.

یک وکیل یا مشاور حقوقی مجرب این توانایی را دارد تا در مورد مواجه با رویدادهایی نیز راهکارهای مناسبی را قرار دهد تا مشکلات ایجاد شده برای شما به بهترین شکل ممکن حل و فصل شوند. در واقع نمی‌توان تضمین کرد که تمامی مشاوره‌های حقوقی ارائه شده توسط وکیل دادگستری در نهایت باعث به نتیجه رسیدن خواسته شما شود و آن طور که انتظار دارید، پیش رود.

در هر صورت ارائه ایده و پیشنهاداتی از سوی کارشناسان حقوقی می‌تواند نشان از اهمیت بالای بهره‌مندی از مشاوره حقوقی باشد.

افرادی که از مشاوره حقوقی رایگان به دفعات زیاد استفاده کرده باشند، اهمیت استفاده از تجارب و دانش کارشناسان حقوقی اطلاع کافی دارند و اگر در مورد موضوعی دچار مشکل خاصی شوند، یقینا باز هم از مشاوره‌های حقوقی متخصصان استفاده خواهند کرد.

استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی از آن جهت که موکل می‌تواند به صورت غیر حضوری و در هر مکانی که تمایل داشت، با وکیل در ارتباط باشد. در این صورت موکل می‌تواند در محل کار خود و یا مکان‌های دیگر با وکلا و کارشناسان حقوقی به گفتگو حقوقی بپردازد.

مشاوره حقوقی رایگان به صورت آنلاین چگونه انجام می‌شود؟

مشاوره‌های حقوقی رایگان که به روش آنلاین ارائه می‌شود، در سایت بنیاد وکلا صورت می‌گیرد.

در واقع متقاضیان می‌توانند جهت استفاده از مشاوره حقوقی رایگان در مورد موضوعات گوناگون حقوقی، در سایت مربوطه با وکلا و کارشناسان حقوقی به گفتگو آنلاین بپردازند. در این صورت موکل این امکان را دارد که هرگونه ابهام و سوال حقوقی را از وکیل بپرسد و به روش مشاوره حقوقی آنلاین پاسخ آن را دریافت کند.

در این روش نیازی به برقراری ارتباط حقوقی در فضای مجازی نیست و متقاضیان در سایت می‌توانند با وکلا آنلاین در ارتباط باشند. این شرایط فرصت مناسبی است تا افراد بتوانند مشکلات حقوقی خود را به بهترین شکل ممکن برطرف کرده و پاسخ آن‌ها را نیز جویا شوند.

در مورد چه دعاوی مشاوره حقوقی رایگان ارائه می‌شود؟

حال که بحث مشاوره حقوقی رایگان مطرح است، ممکن است این سوال عنوان شود که در خصوص چه موضوعاتی مشاوره حقوقی رایگان ارائه می‌گردد؟

ارائه مشاوره حقوقی توسط وکلا، بستگی به میزان تخصص و مهارت آن‌ها دارد. در واقع نمی‌توان انتظار داشت که یک وکیل، در ارتباط با تمامی موضوعات حقوقی و کیفری بتواند به موکل مشاوره دهد.

اما برخی از موضوعات و دعاوی حقوقی با توجه به اهمیت بالایی که دارند و بیشتر در دادگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفته‌اند، ارائه مشاوره حقوقی در این زمینه بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود. یک سری از دعاوی به جهت آن که ممکن است برای هر فردی در دوران زندگی رخ دهد، توسط بسیاری از وکلا، مشاوره حقوقی داده می‌شود.

در هر صورت، نمی‌توان برای ارائه مشاوره حقوقی، موضوعات خاصی را در نظر گرفت و تقریبا می‌توان گفت که در این زمینه، دعاوی که به تبع آن‌ها مشاوره حقوقی ارائه می‌گردد، نامحدود هستند. دعاوی که عموما نیاز به مشاوره حقوقی دارند و از جهات مختلفی نیز از اهمیت خاصی برخوردار هستند، متعدد هستند که در این بخش به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

مشاوره حقوقی رایگان در ارتباط با دعاوی و موضوعات ذیل ارائه می‌شود:

  • دعاوی ملکی
  • دعاوی ثبتی
  • دعاوی خانواده
  • دعاوی مربوط به ارث
  • دعاوی مرتبط با وصیت
  • دعاوی مالیاتی
  • دعاوی جرائم فضای مجازی
  • دعاوی امور قراردادها
  • دعاوی کار
  • دعاوی بانکی
  • دعاوی جرائم اقتصادی
  • دعاوی مرتبط با تصرف غیر قانونی بر اموال غیر منقول توسط اشخاص حقوقی
  • دعاوی تجاری
  • دعاوی مرتبط با شرکت‌های تجاری موضوع ماده 20 قانون تجارت
  • دعاوی موضوع کمیسیون ماده 20 شهرداری
  • دعاوی جرائم علیه اموال
  • دعاوی جرائم علیه اشخاص
  • دعاوی مربوط به مطالبه خسارت
  • موارد مزبور تنها بخشی از موضوعاتی هستند که ارائه مشاوره حقوقی برای آن‌ها به صورت رایگان انجام می‌شود. در واقع نمی‌توان ارائه مشاوره حقوقی رایگان را صرفا به دعاوی فوق محدود کرد.

لازم به ذکر است که هر کدام از این دعاوی، نیاز به تخصص و دانش حقوقی کافی دارند که طبیعتا باید برای دریافت مشاوره حقوقی، به وکلا متخصص مراجعه کرد.

قاعدتا تمامی وکلا و کارشناسان حقوقی قادر به ارائه مشاوره حقوقی در تمامی موضوعات و دعاوی حقوقی نیستند. در واقع در مواردی نادر می‌توان وکلایی را یافت که علاوه بر دعاوی حقوقی نیز در زمینه کلیه دعاوی کیفری فعالیت داشته باشند.

مشاوره حقوقی رایگان تخصصی

بررسی چند نمونه از مشاوره حقوقی رایگان

در این بخش قصد داریم به چند نمونه از موضوعات پرکاربرد که در ارتباط با آن‌ها مشاوره حقوقی رایگان ارائه می‌شود، بپردازیم.

مشاوره حقوقی رایگان طلاق

یکی از موضوعاتی که نیاز به ارائه مشاوره حقوقی رایگان دارد، بحث طلاق است. قوانین مرتبط با طلاق طی چند سال اخیر تغییراتی داشته است که برای اطلاع از آخرین تغییرات بهتر است که از مشاوره حقوقی رایگان استفاده کنید.

یکی از سوالاتی پرتکراری که موکلین در زمینه طلاق ممکن است با آن مواجه شوند، آن است که مرد بدون در نظر گرفتن هیچ شرایطی می‌تواند همسر خود را طلاق دهد؟ در واقع زوج این امکان را دارد که حتی بدون پرداخت مهریه همسر خود نیز از وی جدا شود؟

مرد در صورتی می‌تواند تقاضای طلاق دهد که نحوه پرداخت حقوق مالی همسر خود را نیز مشخص نماید. اگر زوج هنوز مهریه همسر خود را پرداخت نکرده باشد یا تکلیف پرداخت نمودن مهریه را تعیین ننموده باشد، دادگاه اجازه جدایی زوجین را نداده و با درخواست زوج موافقت نمی‌کند.

مشاوره حقوقی رایگان در مورد طلاق به دلیل ضرب و شتم همسر

از دیگر مسائلی که در خصوص مشاوره حقوقی رایگان مطرح می‌شود، آن است که اگر زوجه از طرف زوج مورد ضرب و شتم قرار گیرد، می‌تواند تقاضای طلاق کند؟ قانونگذار ضرب و شتم زوجه را جزو مصادیق قانونی عسر و حرج دانسته اما شیوه صدور رای برای طلاق به دلیل ضرب و شتم در دادگاه‌های خانواده متفاوت است.

دادگاه‌ها به طور معمول در خصوص ضرب و شتم برای بار نخست، حکم طلاق را صادر نمی‌کنند و اگر این موضوع به صورت پیوسته ادامه داشته باشد، در نهایت با تقاضای خانم برای طلاق موافقت کرده و گواهی عدم امکان سازش را صادر می‌کنند.

مشاوره حقوقی رایگان در مورد طلاق به دلیل نپرداختن نفقه

عدم پرداخت نفقه از سوی زوج، از جمله موارد قانونی برای طلاق از طرف زوجه است.

نپرداختن نفقه می‌تواند شرایطی را فراهم کند که زن به استناد آن بتواند از دادگاه درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش را کند. در صورتی که مرد به دلایلی نفقه همسر خود را پرداخت نکند، زوجه می‌تواند دادخواست طلاق به دادگاه بدهد.

البته در وهله اول، دادگاه زوج را ملزم به پرداخت نفقه می‌کند و در صورتی که پرداختی در این زمینه صورت نگیرد، حکم طلاق صادر می‌گردد.

مشاوره حقوقی رایگان توسط چه کسانی ارائه می‌شود؟

یکی از موضوعات مهمی که در مورد مشاوره حقوقی رایگان مطرح می‌شود، آن است که چنین خدماتی توسط چه اشخاصی انجام می‌شود؟ در واقع وکلای دادگستری صرفا به ارائه مشاوره حقوقی رایگان می‌پردازند یا سایر افرادی که در امور حقوقی تخصص کافی دارند نیز می‌توانند در این حوزه فعالیت کنند؟

به لحاظ قانونی هیچ الزامی برای ارائه مشاوره حقوقی توسط وکلای دادگستری وجود ندارد و افرادی دیگری که در امور حقوقی تخصص کافی دارند نیز می‌توانند به عموم مردم مشاوره حقوقی بدهند. در واقع افرادی هستند که شغل اصلی آن‌ها وکالت است و در کنار آن اقدام به ارائه مشاوره حقوقی می‌کنند. البته مشاوره حقوقی بخشی از شغل وکالت محسوب می‌شود و دو جز جدا ناپذیر از هم هستند.

همچنین سایر افراد ممکن است که رسما وکیل نباشند اما دارای پروانه مشاوره حقوقی از مراجع ذی ربط هستند که در این صورت به اقتضای شغل خود انواع مشاوره‌های حقوقی را انجام می‌دهند.

در هر صورت افرادی که به عنوان مشاوره حقوقی شناخته می‌شوند، باید از دانش و اطلاعات کافی در این زمینه برخوردار باشند. در حال حاضر اشخاص زیادی به عنوان مشاور حقوقی سازمآن‌ها و ارگآن‌های مختلفی مشغول به فعالیت هستند و در مورد مسائل مختلف مشاوره حقوقی می‌دهند.

در واقع می‌توان گفت که مشاور حقوقی یک سبک خاصی از مشاغل حقوقی است که توسط وکلا و سایر افراد متخصص در این زمینه انجام می‌شود. بنابراین ارائه مشاوره حقوقی رایگان توسط وکلا دادگستری، امر بدیهی است و موکلین می‌توانند در زمان دریافت مشاوره حقوقی، وکلای مورد نظر خود را در این زمینه انتخاب کنند.

طبیعتا متقاضیان دریافت مشاوره حقوقی به صورت رایگان، افرادی را برای بهره‌مندی از این خدمات انتخاب می‌کننند که دارای علم و تخصص بالایی در امور حقوقی باشند. علی‌القاعده داشتن تخصص در یک سری از موضوعات حقوقی می‌تواند در زمان ارائه مشاوره حقوقی بسیار موثر باشد.

موکلین ابتدا با بررسی رزومه کاری و میران تخصص وکیل در نهایت تصمیم خود را برای اخذ مشاوره حقوقی اتخاذ می‌کنند. طبق بررسی‌های صورت گرفته، اغلب مشاوره‌های حقوقی رایگان توسط وکلا انجام می‌شود و در سایر موارد توسط کارشناسان حقوقی ارائه می‌شود.

چه زمانی می‌توان از مشاوره حقوقی رایگان استفاده کرد؟

اگر بخواهیم در پاسخ به این سوال که چه زمانی برای استفاده از مشاوره حقوقی رایگان استفاده کنیم باید گفت که بستگی به شرایط و اوضاع موکل دارد.

در واقع این موکلین هستند که در نهایت تصمیم می‌گیرند که چه زمانی از مشاوره حقوقی استفاده کنند. اما بهتر است که هر زمان با مشکلی مواجه شدید که جنبه حقوقی دارد، از مشاوره حقوقی استفاده کنید.

تعلل در دریافت مشاوره حقوقی می‌تواند به ضرر شما تمام شود و بهتر است در اسرع وقت در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهید. گاهی اوقات برخی از موکلین زمانی به مشاوران حقوقی مراجعه می‌کنند که روند پرونده به گونه‌ای است که شرایط برای صدور رای به نفع آن‌ها دشوار است.

بهترین زمان استفاده از مشاوره حقوقی، زمانی است که موکل احساس کند که رسیدگی و حل و فصل مشکل او تنها با ارتباط داشتن با یک وکیل یا کارشناس حقوقی مجرب، امکان پذیر است.

برخی افراد در این زمینه تعلل می‌کنند یا اعتقاد چندانی هم به اخذ مشاوره حقوقی ندارند و در این زمینه زمانی اقدام به استفاده از مشاوره حقوقی می‌کنند که کارایی و تاثیر چندانی در رسیدگی به دعوا مطروحه ندارد.

در هر صورت هر زمان که به مشاوره حقوقی نیاز پیدا کردید، بهتر است در اسرع وقت با وکیل دادگستری برای رسیدگی به پرونده قرارداد ببندید یا از تجارب و دانش مشاوران حقوقی استفاده کنید.

مجموعه بنیاد وکلا در هر شرایطی آماده ارائه مشاوره حقوقی رایگان است و این موضوع به زمان خاصی اختصاص ندارد. هرگونه ابهام و یا سوال حقوقی دارید، می‌توانید جهت اخذ مشاوره حقوقی رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

ارائه مشاوره حقوقی رایگان به صورت آنلاین

طرح دعاوی مختلف اعم از حقوقی و کیفری در مراجع قضایی مستلزم برخورداری از دانش و اطلاعات حقوقی است که اگر مراحل اقامه دعوا طبق اصول و تشریفات مشخص شده در قانون انجام نشود، دادگاه‌ها ترتیب اثر خاصی به دعوا مطروحه نمی‌دهند.

یکی از روش‌هایی که می‌توان از طریق آن به اطلاعات حقوقی دست یافت، مشاوره حقوقی است. در واقع از طریق مشاوره حقوقی، می‌توان در ارتباط با نحوه و مراحل اقامه دعوا، اطلاعات لازم را دریافت کنید.

بهترین گزینه برای آن که بتوانید به راحتی اقدام به اخذ مشاوره حقوقی نمایید، استفاده از خدمات حقوقی مجموعه بنیاد وکلا است. مشاوره‌های حقوقی رایگان این مجموعه، به صورت تلفنی و آنلاین ارائه می‌شود که می‌تواند برای موکلین مزیت‌های فراوانی داشته باشد.

با توجه به این طرح دعاوی حقوقی از طریق مراجع قانونی، کمی زمان‌بر و نیازمند رعایت یک سری موارد قانونی است و اصول دادرسی مشخص دارد، که بدون بهره‌گیری از کارشناسان و مشاوران حقوقی مجرب عملا روند رسیدگی را دشوار می‌کند.

اخذ وکیل در این زمینه می‌تواند کمک فراوانی به طرفین دعوی کند اما به دلایل گوناگون ممکن است امکان دسترسی به وکیل وجود نداشته باشد. در این شرایط مشاوره حقوقی رایگان که به صورت تلفنی و آنلاین ارائه می‌شود را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

مشاوره حقوقی رایگان بنیاد وکلا

بهره‌مندی از مشاوره حقوقی رایگان بنیاد وکلا چه مزایایی دارد؟

برای دریافت مشاوره حقوقی رایگان در وهله اول جستجو ساده در سایت انجام دهید و با مجموعه‌ها و سامانه‌های حقوقی گوناگونی آشنا خواهید شد.

اگر تمایل دارید که با وکلا و متخصصین حقوقی در ارتباط باشید و از این افراد مشاوره حقوقی دریافت کنید، مجموعه بنیاد وکلا، یقینا انتخاب قابل قبولی برای شما خواهد بود. گاهی اوقات دیده شده است که اشخاص مختلفی از مجموعه‌ای مشاوره حقوقی دریافت کرده‌اند اما از شرایط کاری و نحوه عملکرد آن‌ها رضایت کافی نداشته‌اند.

با توجه به این که طی چند سال اخیر تعداد مجموعه‌هایی که با هدف سوء استفاده از موکلین اقدام به اخذ مبالغ بالا به عنوان حق‌المشاوره می‌کرده‌اند و در قبال آن هیچ گونه خدماتی را ارائه نداده‌اند، زیاد شده است، باید برای دریافت مشاوره حقوقی به مجموعه‌ای مراجعه کنید که دارای سابقه چندین ساله در این زمینه باشد.

مشاوره‌های حقوقی رایگان بنیاد وکلا، مزیت‌های فراوانی دارد که یکی از آن‌ها برخورداری از شرایط مناسب اطلاعات حقوقی است. از طریق مشاوره حقوقی رایگان این مجموعه، می‌توان اطلاعات لازم در مورد نحوه اقامه دعاوی حقوقی و همچنین انجام مراحل لازم در این زمینه را کسب کرد.

مزایا دیگر استفاده از مشاوره حقوقی رایگان بنیاد وکلا، هزینه‌های بسیار مناسب مشاوره است که با کمترین هزینه و در کوتاه ترین زمان ممکن می‌توان اطلاعات حقوقی لازم را در مورد مسائل مختلف کسب کرد.

مجموعه بنیاد وکلا، همواره شرایط و اوضاع مالی موکلین را در نظر دارد و با داشتن کمترین نرخ آماده خدمات رسانی در مورد مشاوره حقوقی است.

خوشبختانه افرادی که از مشاوره حقوقی مجموعه ما استفاده کرده‌اند، از کیفیت و هرینه مشاوره رضایت کافی داشته‌اند و همین موضوع سبب شده است که بهترین خدمات و امکانات حقوقی را در اختیار موکلین قرار دهیم.

چرا باید بنیاد وکلا را انتخاب کنیم؟

مجموعه بنیاد وکلا، با بهره مندی از وکلا، کارشناسان و مشاوران حقوقی مجرب و متخصص آماده خدمات رسانی در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانواده، اختلافات حوزه کار و روابط کارگر و کارفرما و سایر مسائل حقوقی است.

همچنین این مجموعه حقوقی علاوه بر ارائه مشاوره‌های حقوقی، در زمینه تهیه و تنظیم انواع اوراق قضایی و نحوه قرارداد نویسی نیز خدمات رسانی نیز می‌کند.

در هر صورت چنانچه به مشاوره حقوقی نیاز پیدا کردید و قصد تنظیم شکایت حقوقی در مراجع قضایی و به تبع آن تنظیم دادخواست ، تنظیم شکوائیه و سایر اوراق قضایی را دارید، قبل از هر اقدام حقوقی به سایت بنیاد وکلا مراجعه کنید و خدمات و امکانات آن بهره مند شوید.

با توجه به این که بنیاد وکلا سابقه چندین ساله در زمینه ارائه خدمات حقوقی دارد و بهترین و مجرب‌ترین حقوقدانان کشور در این مجموعه فعالیت می‌کنند، می‌تواند مناسب‌ترین گزینه برای انتخاب افراد مختلف برای بهره مندی از امکانات و خدمات حقوقی باشد.