لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
جستجوی بهترین وکلای پایه یک دادگستری سراسر کشور، انتخاب بهترین وکیل آنلاین (گفتگوی صوتی + چت آنلاین) و وکیل تلفنی (گفتگوی تلفنی) جهت دریافت راهکار سریع حقوقی + امکان ارسال فایل.
۱,۷۵۳ وکیل
ورود به عرصه وکالت در کشور ما شاید در ظاهر امری ساده به نظر برسد اما مراحل پیچیدهای در این زمینه در نظر گرفته شده است. بر اساس آمارهای منتشر شده، سرانه وکیل در جامعه ما در مقایسه با سایر کشورها پایین است که البته باید در این زمینه کارشناسیهای تخصصی انجام شود.
در سراسر استانهای کشور، افرادی زیادی هستند که در حوزه وکالت فعالیت کرده و به قبول انواع دعاوی میپردازند. طبیعتا استانهای بزرگ در برگیرنده تعداد زیادی وکیل است و این موضوع در مورد استان تهران نیز صادق است.
وکلای بسیاری در شهر تهران در حوزههای مختلف به امر وکالت مشغول هستند که طبیعتا در این بین وکلای زیادی با سابقه بالا و وکلایی نیز با سابقه پایین و به نوعی تازه کار وجود دارد. رویه وکالت در کشور ایران عموما به این صورت است که وکلا در زمینه دعاوی حقوقی و کیفری فعالیت میکنند و به قبول بسیاری از دعاوی در این زمینه میپردازند.
با توجه به این که مباحث وکالت گستردگی فراوانی دارد، قاعدتا امکان فعالیت به صورت همزمان در تمامی دعاوی وجود ندارد بلکه باید در دعاوی مشخصی تخصص لازم را کسب کرد. وکیل پایه یک دادگستری در تهران بسته به توانایی خود میتواند به قبول انواع دعاوی بپردازد یا صرفا در حوزه خاص به صورت تخصصی فعالیت داشته باشد.
وکیل پایه یک دادگستری باید این توانایی را داشته باشد که علاوه بر فعالیت در امر وکالت، در زمینه مشاور حقوقی به عنوان مشاور ایفای وظیفه کند. همچنین باید به تهیه و تنظیم انواع اوراق قضایی بپردازد.
زمانی که بحث وکیل تهران یا وکیل پایه یک دادگستری تهران مطرح میشود، بدین معناست که فعالیت کاری وکیل، در استان تهران و اختصاصا در شهر تهران میباشد.
البته امکان قبول دعاوی در شهرهای دیگر نیز وجود دارد. با توجه به این که ممکن است امکان پیدا کردن وکیل خوب و کاربلد در تهران برای موکلین کمی دشوار باشد، بهتر است در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی در این زمینه ارائه شود.
در خصوص این که بهترین وکیل پایه یک دادگستری در تهران به چه کسی گفته میشود، باید گفت که علاوه بر ارجاع پرونده با تعداد بالا به وی جهت قبول وکالت در دعاوی، باید در حوزه مربوطه از تخصص و مهارت کافی برخوردار شود.
در تهران وکلای زیادی هستند که دارای سابقه کاری طولانی مدت در امر وکالت و همچنین دانش حقوقی بالا میباشند که در این صورت بسته به نظر موکل، انتخاب وکیل صورت میگیرد.
وکیلی که در کار خود خبره است و مهارت بالا در پذیرش انواع دعاوی را دارد، باعث میشود تا موکلین زیادی به او مراجعه کنند. داستن سابقه و تسط کافی در قوانین جزو معیارهای اساسی در تعیین انتخاب وکیل است. برای پیدا کردن بهترین وکیل در تهران باید وقت کافی بگذارید تا بتوانید به خواسته خود نیز برسید.
در واقع میتوان گفت که پیدا کردن وکیل در شهرهای بزرگ نظیر تهران امری نسبتا دشوار است و باید معیارهای اساسی یک وکیل خوب و کاربلد را در انتخاب وکیل مدنظر خود قرار دهید. چه بسیار افرادی بودند که بدون کسب اطلاعات کافی اقدام به اخذ وکیل کردهاند اما از کیفیت و عملکرد او چندان رضایت نداشته و در نهایت دچار مشکلاتی نیز در این زمینه شدهاند.
وکیلی که در یک سری از دعاوی حقوقی یا کیفری شناخته شده باشد، نیاز به تعریف و تمجدید خاص ندارد و به جهت برخورداری از مهارت بالا در امر وکالت، به خوبی میتواند به موکل خود کمک کند.
وکلایی در تهران هستند که دارای پروانه وکالت میباشند اما به دلیل آن که مهارت و توانایی بالایی در وکالت دعاوی مختلف ندارند، چندان مورد قبول موکلین نمیباشند و از این حیث نمیتوان آنها را در مزه بهترین وکلا دادگستری فعال در تهران قرار داد.
زمانی میتوان یک وکیل را به عنوان بهترین وکلای فعال در تهران در نظر گرفت که تمامی ویژگیهای یک وکیل کاربلد را داشته باشد. در هر صورت ویژگیهایی که یک وکیل باید داشته باشد، عبارتند از:
مواردی که به آن اشاره کردیم، تنها بخشی از ویژگیهای یک وکیل خوب محسوب میشود. در واقع بهترین وکیل از دیدگاه موکلین باید از خصوصیات فوق برخوردار باشد. در وهله اول وکیل باید اطلاعات و دانش حقوقی بالا و همچنین تسلط کافی به قوانین داشته باشد.
وکیلی که به قوانین حال حاضر کشور تسلط کافی نداشته باشد، طبیعتا در امر وکالت دچار مشکل میشود و نمیتواند به موکل خود کمک کند. بنابراین میتوان گفت که ابتداییترین خصوصیات هر وکیل، تسلط بالای او به قوانین کشور است. البته بسته به سبک فعالیت وکیل تسلط او نسبت به قوانین مربوطه ممکن است که متفاوت باشد.
در مواردی شاهد تغییراتی در بخشی از قوانین کشور در حوزههای مختلف هستیم که وکیل متخصص باید از آخرین تغییرات اعمال شده مطلع باشد. ویژگیهای شخصیتی یک وکیل مانند داشتن اعتماد به نفس بالا و دادن روحیه به موکل در امر وکالت بسیار تاثیرگذار است.
گاهی اوقات پروندهای که به یک وکیل داده میشود، بر اساس شواهد و مدارک ارائه شده ممکن است که احتمال پیروزی در آن پایین باشد اما وکیل باید نهایت تلاش خود را جهت نتیجه بخش بودن پرونده به کار گیرد. در واقع حتی اگر خود موکل نیز احتمال بدهد که طرح دعوا نتیجه مطلوبی را نخواهد داشت، اما وکیل باید به او روحیه بدهد و به نوعی اعتماد به نفس موکل را نیز بالا ببرد.
ویژگی بعدی که هر وکیل باید داشته باشد و وکیل در کشور ما به این نام نیز شناخته میشود، دفاع از حق موکلین است. دفاع از حقوق موکل جز اصلیترین ویژگی وکیل مدافع محسوب میشود. جدای از بررسی سایر مشخصات، یک وکیل باید این توانایی را داشته باشد که از موکل خود بتواند بهترین دفاع را داشته باشد.
در واقع یکی از اهدافی که موکلین عموما به وکیل مراجعه میکنند، این است که فردی به عنوان وکیل در دادگاه و محضر قاضی از حق و حقوق قانونی آنها دفاع کند.
مشخصه دیگر بهترین وکیل تهران، آشنایی با مراحل قانونی طرح انواع دعاوی است. یک وکیل باید بداند که شکایت حقوقی یا کیفری را چگونه و در کدام مرحع باید مطرح کند. انجام مراحل دادرسی و طرح دعاوی کیفری تماما برعهده وکیل است و موکل در این زمینه نقشی ندارد.
زمانی که یک پرونده حقوقی جهت وکالت به وکیل ارائه میشود، وکیل ابتدا باید پرونده را مطالعه کرده و از جزئیات آن مطلع شود. سپس روال قانونی اقامه دعوا را آغاز کند. همچنین این موضوع در خصوص دعاوی کیفری نیز صدق میکند و وکیل باید مراحل دادرسی کیفری اعم از تحقیقات مقدماتی در دادسرا و روال قانونی در دادگاه را به درستی و بدون آن که مشکل خاصی به وجود آید، انجام دهد.
اقامه دعاوی حقوقی و کیفری و شرایط قانونی آن کاملا با یکدیگر متفاوت است. در واقع تفاوت در این زمینه از همان مرحله ثبت شکایت تا مراجع صالح به رسیدگی و قوانین مربوطه دیده میشود. دامنه اختیارات یک وکیل در دعاوی حقوقی و کیفری تا حد زیادی به نوع پرونده بستگی دارد اما در خصوص پرونده های کیفری در برخی از جرائم شاهد محدودیت هایی برای امر وکالت از طرف وکیل هستیم.
در پروندههای حقوقی، وکیل این اختیار را دارد تا از مرحله ابتدایی که شامل ثبت دادخواست تا حضور در جلسات دادرسی را شخصا انجام دهد. حتی حضور موکل در پروندههای حقوقی طبق قانون الزامی نمیباشد و وکیل می تواند به جای موکل در دادگاه حضور پیدا کند و مراحل مربوطه را انجام دهد.
در پروندههای کیفری شرایط متفاوت است و نحوه رسیدگی به آنها به استثنا برخی از جرائم به این صورت است که ابتدا تحقیقات مقدماتی آنها در دادسرا انجام میشود و مراحل بعدی آن در دادگاه کیفری صالح صورت میگیرد. در برخی از پروندههای کیفری شامل پروندههای امنیتی اختیارات وکیل مانند سایر پروندهها کمی محدودتر میشود.
در واقع میتوان گفت که در دعاوی حقوقی، آزادی عمل وکلا بیشتر است اما در پروندههای کیفری به جهت اهمیت بالایی که دارند، شرایط برای وکالت وکیل کمی دشوار میشود. البته محدودیتهایی که در دعاوی کیفری وجود دارد شامل تمام جرائم نمیباشد و در برخی از دعاوی کیفری میزان گستردگی اختیارات وکیل کاهش مییابد.
فعالیت تخصصی در حوزه وکالت به نظر و اختیار وکلا بستگی دارد و این قضیه مورد توجه قانونگذار نمیباشد. در واقع برخی از وکلا در کشور ما هستند که به شکل تخصصی در دعاوی مشخص فعالیت میکنند اما سایر وکلا به پذیرش بسیاری از دعاوی اعم از حقوقی و کیفری میپردازند. در هر صورت حوزههای تخصصی وکالت که توسط وکیل متخصص انجام میشود، به شرح زیر است:
قبول تخصصی دعاوی در امور خانواده شامل پروندههای طلاق، مهریه، نفقه، اجرت المثل، حضانت و ملاقات با فرزند و غیره.
پذیرش تخصصی دعاوی در امور کیفری شامل پروندههای قتل، جرائم امنیتی، جرائم حوزه فضای مجازی، انواع کلاهبرداری، جرائم منافی عفت، توهین، افترا، نشر اکاذیب، جرائم مرتبط با مواد مخدر و غیره.
وکالت تخصصی در دعاوی ملکی شامل انجام معاملات معارض، معاملات فروش مال غیر، تصرف غیر قانونی در اموال غیر منقول، تصرف عدوانی، غصب، اثبات مالکیت و غیره.
پذیرش در پروندههایی که با امور مالیاتی مرتبط باشد نظیر پروندههای مالیاتی شرکتها و فرار مالیاتی اشخاص حقوقی، عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر و غیره.
پذیرش دعاوی بین کارگر و کارفرما شامل شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت دستمزد، شکایت از کارفرما به دلیل بیمه نکردن کارگران، شکایت از کارگر به دلیل ترک غیر قانونی کار و غیره.
فعالیت تخصصی در دعاوی مرتبط با ارث و اختلاف بین ورثه در تعیین سهم الارث.
همانطور که گفته شد، از دیگر ویژگی های وکیل متخصص، تنظیم اوراق قضایی بر اساس اصول و مقررات مربوطه میباشد. مهمترین اوراق قضایی شامل دادخواست، شکواییه و لایحه است که یک وکیل متخصص و مجرب میتواند تمامی آنها را به بهترین شکل ممکن تنظیم کند.
بنابراین تنظیم اوراق زیر میتواند توسط وکیل متخصص تهران انجام شود:
تنظیم دادخواست جهت طرح دعاوی حقوقی و تنظیم شکواییه برای اقامه دعاوی کیفری مورد استفاده قرار میگیرد. تنظیم لایحه نیز مخصوص انجام مراحل دفاعیات در دادگاه است.
یکی از توانایی که وکیل متخصص باید داشته باشد، ارائه مشاوره حقوقی در زمینههایی مورد تخصص است. موکلین برای طرح دعاوی خود میتوانند وکیل داشته باشند یا اقدام به اخذ مشاوره حقوقی نمایند.
کارایی بهرهمندی از مشاوره حقوقی کمتر از وکیل نیست و چه بسیا در برخی از موارد تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد. جهت دریافت مشاوره حقوقی از وکیل متخصص در تهران، میتوانید مجموعه بنیاد وکلا را انتخاب کنید.
در این مجموعه، وکلا متخصص در انواع دعاوی حقوقی و کیفری در تهران فعالیت میکنند و میتوانید از مشاوره حقوقی این اشخاص نهایت استفاده را ببرید.
مشاوره حقوقی بنیاد وکلا که توسط وکلا متخصص و مجرب انجام میشود، در تمامی زمینههای حقوقی و کیفری ارائه میگردد. در صورتی که هرگونه سوال و ابهامی در این زمینه داشته باشید، میتوانید از طریق مشاوره حقوقی این مجموعه حل و فصل نمایید.
شاید برای برخی از موکلین انتخاب وکیل خوب کاری بسیار دشوار باشد و چه بسا مدتها در جستجوی یک وکیل باشند. در صورتی که در تهران به دنبال وکیل کاربلد و متخصص هستید، به شما پیشنهاد میکنیم که با مجموعه بنیاد وکلا در ارتباط باشید.
با توجه به این که در مجموعه بنیاد وکلا، بهترین و مجرب ترین وکلای دادگستری وجود دارند، میتواند برای موکلینی که در جستجوی وکیل با سابقه و متخصص هستند، گزینه مطلوبی باشد.
جهت انتخاب وکیل در تهران کافیست با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا راهنماییهای لازم در این زمینه در اختیارتان قرار گیرد و بتوانید بهترین وکیل را برای وکالت در دعاوی مختلف داشته باشید.