لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
مشاوره حقوقی تخصصی تضمینی ۲۴ ساعته ارائه مشاوره حقوقی در موضوعات گوناگون خانواده کیفری ملکی شرکتها طلاق و دیگر موضوعات توسط وکیل و مشاور حقوقی ۲۴ ساعته.
با استفاده از کد تخفیف "salam" برای اولین سفارش خود ۱۰٪ تخفیف بگیرید
آقای رضایی خبره ترین و متعهد ترین وکیلی هستند که بنده تا بحال دیده ام خدا حفظشون کنه
واقعا توضیحاتشون عالی بود
توضیحات کامل و جامع بود، ممنون از حرفهای بودنتون.
بسیار عالی و خوب
عالی بود و خیلی خوب جواب دادن
توضیحات بسیار خوبی دادند و راضیم
ممنون عالی بود
ممنونم از جناب اقای خیری
ممنون توضیحات کامل بود
با دقت و کامل توضیح دادند متشکرم
داشتن اطلاعات حقوقی در زمینههای مختلف برای عموم جامعه میتواند تا حدودی کاربرد داشته باشد و از این حیث اگر افرادی در یک سری از موضوعات، اطلاعات حقوقی آنها در سطح قابل قبولی قرار داشته باشد، مزایای متنوعی برای آنها در پی خواهد داشت.
کارایی برخورداری از دانش حقوقی، زمانی نمود پیدا میکند که افراد در زندگی خود دچار مشکل شده باشند و بخواهند از راه قانونی آن را حل و فصل کنند. در این زمینه میتوان گفت که بین اشخاصی با معلومات حقوقی کافی با افرادی که اطلاعات حقوقی زیادی ندارند، تفاوت وجود دارد.
بهرهمندی از اطلاعات حقوقی به روشهای مختلفی انجام میشود که یکی از مهم ترین آن، استفاده از مشاوره حقوقی است. مشاوره حقوقی در واقع روشی است که متقاضیان میتوانند به بهترین شکل ممکن به اطلاعات مورد نیاز در مورد مسئله به وجود آمده برسند و مشکل خود را به راحتی حل و فصل نمایند. استفاده از مشاوره حقوقی، محدود به زمان خاصی نیست و افراد متقاضی میتوانند از ارائه مشاوره حقوقدانان مجرب استفاده کنند.
ارائه مشاوره حقوقی در اغلب مواقع، توسط وکلا دادگستری انجام میشود و قانونا افرادی میتوانند در زمینه مشاوره حقوقی فعالیت داشته باشند که دارای مجوز قانونی باشند. در واقع ارائه مشاوره حقوقی به اشخاص مختلف بدون داشتن مجوز قانونی، تخلف محسوب میشود. مشاوره حقوقی در خصوص موضوعات گوناگونی انجام میشود و محدودیت خاصی در این زمینه وجود ندارد.
فردی که به اشخاص مختلف مشاوره حقوقی میدهد، باید از دانش حقوقی کافی برخوردار بوده تا بتواند متقاضیان را به درستی راهنمایی کند. از این حیث، وکلا دادگستری در عین حال که به امر وکالت میپردازند، در زمینه مشاوره حقوقی نیز فعالیت دارند. لازم به ذکر است که وکیل برای ارائه مشاوره حقوقی باید این توانایی را داشته باشد که وظایف مربوط به یک مشاور را نیز انجام دهد.
گفتنی است که تنها وکیل دادگستری صلاحیت لازم برای ارائه مشاوره حقوقی را ندارد و سایر حقوقدانان نیز میتوانند در صورتی که مجوز قانونی در این زمینه داشته باشند، مشاوره حقوقی به افراد مختلف بدهند. نکته بسیار مهم در مورد مشاوره حقوقی این است که در زمان مشاوره نباید اطلاعات نادرست به متقاضی ارائه شود که این موضوع زمینه بروز مشکلات فراوان نیز خواهد شد.
تصور کنید که فردی قصد دارد از همسر خود طلاق بگیرد اما با روش قانونی آن آشنا نیست و یا این که علیه او جرمی رخ داده و قصد دارد از اقدام به طرح شکایت کیفری کند. در این شرایط باید به وکیل دادگستری مراجعه نمود یا از خدمات مشاوره حقوقی استفاده کرد.
مشاوره حقوقی بنیاد وکلا با شرایط مناسب از لحاظ کیفیت و هزینه در اختیار متقاضیان قرار میگیرد و رضایت کاربران از استفاده این نوع خدمات در سطح قابل قبولی قرار دارد.
یکی از سوالاتی که در این زمینه مطرح میشود، آن است که چرا باید از مشاوره حقوقی استفاده کرد؟ دلایل بهره مندی از مشاوره حقوقی چیست؟ در پاسخ به این سوال باید اذعان داشت که استفاده از مشاوره حقوقی باعث افزایش سطح معلومات حقوقی میشود و از این حیث اگر با مشکل حقوقی مواجه شدید، میتوانید آن را شخصا حل و فصل کنید.
عموما زمانی موکلین از مشاوره حقوقی استفاده میکنند که در ارتباط با موضوعی دچار مشکل شده و قصد داشته باشند آن را از طریق قانونی حل و فصل کنند. در این صورت متقاضیان با دریافت مشاوره حقوقی این امکان را دارند که مسائل به وجود آمده را با شرایط مناسب حل کنند.
افراد زیادی توانستند که مشکلات خود را به صورت قانونی و از طریق مشاوره حقوقی حل و فصل کنند و در این صورت دیگر نیازی به داشتن وکیل نیست. البته استفاده از مشاوره حقوقی و وکیل هرکدام دارای مزایا خاصی هستند و این موضوع بسته به نظر موکل داد که از مشاوره حقوقی استفاده نماید یا اقدام به انعقاد قرارداد وکالت با وکیل دادگستری نماید.
استفاده از مشاوره حقوقی را نباید صرفا به دورانی محدود کرد که موکلین در خصوص مسائل مطرح شده دچار مشکل شده باشند. در واقع بهرهمندی از مشاوره حقوقی را باید به طور کلی از دیدگاه بالا بردن سطح معلومات و دانش حقوقی نگاه کرد.
در هر صورت، مشاوره حقوقی به عنوان روشی موثر در برطرف کردن مشکلات و مسائل حقوقی به شمار میرود و به دلیل آن که این خدمات عموما از جانب وکلا دادگستری انجام میشود، متقاضیان باید از بابت کیفیت اطلاعات ارائه شده اطمینان کافی داشته باشند.
ایجاد مشکلات حقوقی زمینه مراجعه به وکیل دادگستری برای منعقد کردن قرارداد وکالت یا استفاده از مشاوره حقوقی را فراهم میکند. یک وکیل دادگستری، علاوه بر داشتن فعالیت در حوزه وکالت، به لحاظ قانونی میتواند در خصوص دریافت مشاوره حقوقی نیز فعالیت داشته باشد.
در ارتباط با این موضوع که وکیل دادگستری بهتر است یا مشاوره حقوقی، باید گفت که هر یک از آنها برای موکلین مزایا خاص خود را دارند. مشاوره حقوقی و وکالت در دعاوی، در بخشهایی برای متقاضیان کارایی دارد و به صورت مطلق نمیتوان گفت که مشاوره حقوقی یا وکیل دادگستری برای پروندههای مختلف کاربرد دارد.
استفاده از مشاوره حقوقی هم دارای مزایا و هم دارای معایب است. اصلیترین مزیت مشاوره حقوقی این است که موکل با هزینههای مناسبتر نسبت به گرفتن وکیل امکان برخورداری از اطلاعات حقوقی را دارد. افرادی که به دلایلی نمیتوانند در مورد پروندههای خود وکیل بگیرند، استفاده از مشاوره حقوقی باید گزینه اول آنها برای حل و فصل دعاوی مطرح شده باشد.
مشاوره حقوقی توسط وکیل ارائه میگردد اما با این تفاوت که موکلین در زمان دریافت مشاوره، صرفا از اطلاعات و دانش آنها استفاده میکنند و در حین انجام مراحل طرح دعاوی، دیگر وکیل وجود ندارد که از حق موکل در دادگاه دفاع کند.
بنابراین افرادی که از مشاوره حقوقی استفاده میکنند، باید به این نکته توجه داشته باشند که شخصا باید برای ثبت شکایت اقدام کنند که البته از طریق اطلاعاتی که در زمان مشاوره دریافت میکنند، میتوانند فرآیند دادرسی را انجام دهند.
افرادی که به دلایلی نگران این موضوع هستند که چگونه باید مراحل قانونی طرح شکایت را انجام دهند، باید اشاره نمود که وکلا دادگستری در زمان مشاوره حقوقی، تمامی اطلاعات لازم را در مورد نحوه انجام مراحل طرح دعوا در اختیار موکلین قرار میدهند.
در بخش قبل به این موضوع پرداخته شد که برای اقامه دعاوی، مشاوره حقوقی بهتر است یا وکیل دادگستری. در واقع مشاوره و وکیل میتواند از جهاتی برای موکلین مزایا و معایبی نیز داشته باشند. در این بخش به بررسی مزیتهای دریافت مشاوره حقوقی و همچنین معایب آن نیز میپردازیم.
از آن جهت که هزینه مشاوره حقوقی به نسبت حق الوکاله وکیل مناسب است، عموما افراد برای رفع مشکل حقوقی خود از مشاورههای حقوقی استفاده میکنند. مزیت دیگر مشاوره حقوقی این است که افراد با وکیل انتخابی خود میتوانند به گفتگو حقوقی بپردازند. در واقع موکل با انتخاب خود اقدام به انتخاب وکیل برای ارائه مشاوره نموده و میتواند از تجارب و دانش حقوقی آنها استفاده کند.
مشاوره حقوقی به صورت حضوری و همچنین غیر حضوری ارائه میشود که موکلین به انتخاب خود، مشاوره حضوری یا غیر حضوری را انتخاب میکنند. موکلین برای دریافت مشاوره حقوقی میتوانند به صورت غیر حضوری با وکیل به گفتگو پرداخته و در این صورت دیگر لزومی برای آن که به دفتر کار وکیل مراجعه شود، نیست.
مشاوره غیر حضوری به صورت آنلاین و تلفنی ارائه میشود و موکل هرگونه سوال حقوقی که داشته باشد، میتواند از این طریق با وکیل خود در میان گذاشته و پاسخ آن را دریافت کند.
با دریافت مشاوره حقوقی این امکان برای افراد وجود دارد که شخصا برای طرح شکایت اقدام کنند و در این صورت حتی لزومی برای آن که طرفین وکیل داشته باشند، وجود ندارد. از هر جهت، مشاوره حقوقی دارای مزایایی برای موکلین است اما در مقایسه این نوع خدمات با وکیل میتوان معایبی را برای مشاوره حقوقی متصور شد.
معایب مشاوره حقوقی این است که وکیل دادگستری برای پذیرش وکالت در دعاوی وجود ندارد و فرد شاکی باید خود تمامی مراحل ثبت شکایت و حضور در مراجع قضایی را انجام دهد. در واقع وکیلی که به متقاضی مشاوره حقوقی میدهد، وظیفهای در قبال وکالت در پرونده را ندارد و صرفا اطلاعات مورد نیاز را جهت حل مشکل حقوقی موکل ارائه میکند.
بنابراین نبود وکیل در مورد طرح دعوا و همچنین عدم دفاع از حق موکل در دادگاه میتواند به عنوان معایب مشاوره حقوقی در نظر گرفت. واضح است که هزینه مشاوره حقوقی در مقایسه با حق الوکاله وکیل بسیار ناچیز است اما موکلین نباید انتظار وکالت در پرونده مطرح شده در زمان دریافت مشاوره حقوقی از وکیل داشته باشند.
محدودیتی برای ارائه موضوعات مشاوره حقوقی وجود ندارد و در مورد مسائل مختلف چه زمینه حقوقی داشته باشند و چه نداشته باشند، امکان ارائه مشاوره وجود دارد. با توجه به این که در مجموعه بنیاد وکلا، افراد زیادی با تخصصهای مختلف حقوقی وجود دارند، دریافت مشاوره برای متقاضیان در خصوص انواع دعاوی حقوقی و کیفری امکان پذیر است.
برخی از مشاورههای حقوقی در بنیاد وکلا بیشتر استفاده شدهاند و مورد توجه موکلین قرار دارد. مشاورههای حقوقی پر استفاده در این زمینه به شرح زیر است:
مواردی که به آن اشاره کردیم، تنها بخشی از زمینههای ارائه مشاوره حقوقی توسط بنیاد وکلا محسوب میشود. تمامی این موضوعات به صورت تخصصی توسط وکلا و کارشناسان ما ارائه میگردد و میتوانید در هر کدام از این حوزهها، به اطلاعات مناسب حقوقی رسیده و مشکلات خود را به شیوه مناسب و البته قانونی برطرف کنید.
در ادامه به بررسی هر کدام از مشاوره حقوقی تخصصی بنیاد وکلا میپردازیم.
مالیات جز موضوعاتی است که امروزه اشخاص حقوقی نظیر شرکتها درگیر آن هستند که به صورت تخصصی در این زمینه مشاوره حقوقی ارائه میشود. مسائل مرتبط با نحوه تنظیم و ارسال اظهارنامه و پرداخت معوقات مالیاتی از جمله موضوعاتی است که در زمان دریافت مشاوره حقوقی مالیات، ارائه میگردد.
در صورتی که اقدام به پرداخت مالیات طی زمانبندی تعیین شده نکنید و حتی با اعلام اخطاریههای وصله از سوی سازمان امور مالیاتی نیز باز هم اقدام خاصی را در این زمینه انجام ندهید، امکان پیگیری قضایی به جرم فرار مالیاتی وجود دارد.
یکی از دعاوی مهم و پرتکرار در مراجع قضایی، امور ملکی است. دعاوی ملکی میتواند زمینه و کیفری داشته باشد که به دلیل اهمیت بالای این دعاوی، ارائه مشاوره حقوقی توسط متخصصین امور ملکی صورت میگیرد. در صورتی که ملکی را خریداری کرده اید، اما در این زمینه دچار مشکلاتی شدهاید، میتوانید از مشاوره حقوقی ملکی بنیاد وکلا استفاده کنید.
دعاوی ملکی نیازمند دریافت مشاوره حقوقی است و در این صورت با وکلا تخصصی ملکی به گفتگو حقوقی پرداخته و مشکلات خود را برای رفع آنها با وکیل در میان بگذارید.
تقریبا تمامی متقاضیان دریافت مشاوره حقوقی خانواده، افراد متاهل هستند که در مورد موضوعات مختلف قصد دریافت مشاوره را دارند. مشاوره حقوقی بنیاد وکلا در امور خانواده در زمینههایی چون طلاق، مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و مواردی از این قبیل ارائه میشود.
چنانچه قصد طلاق گرفتن از همسر خود را دارید و یا این که تمایل دارید مهریه خود را به اجرا بگذارید و همچنین در صورت تمایل برای مطالبه نفقه، راه حل مناسب در این زمینه استفاده از مشاوره حقوقی خانواده به صورت کاملا تخصصی از بنیاد وکلا است.
مشاوره حقوقی خانواده این مزیت را برای متقاضیان دارد که بدون نیاز به وکیل، میتوانند تمامی مراحل طرح دعوا را در دادگاه خانواده انجام دهند. تغییرات جدیدی که در قوانین مرتبط با امور خانواده اعمال شده است، نیازمند دریافت مشاوره حقوقی است.
یکی از تغییرات در حوزه مهریه اعمال شده است و اجرا گذاشتن مهریه طبق قانون جدید، از طریق اداره ثبت انجام میشود. در واقع متقاضیان مطالبه مهریه دیگر نمیتوانند درخواست مهریه به دادگاه بدهند و باید ثبت درخواست خود را مستقیما در دوایر اجراییه ثبت مطرح کنند.
وکلا دادگستری متخصص در دعاوی خانواده، به بهترین شکل ممکن در این زمینه به متقاضیان مشاوره میدهند و از این حیث، اطلاعات حقوقی شما در امور خانواده افزایش پیدا میکند و میتوانید مشکل خود را حل و فصل نمایید.
مشاوره حقوقی اداره کار در ارتباط با روابط بین کارگر و کارفرما است. کارگر یا کارفرما چنانچه در روابط خود دچار مشکل شده باشند، میتوانند با دریافت مشاوره حقوقی، اقدام به رفع مشکلات خود نمایند.
تصور کنید که کارگر به دلیل بدعهدیهای کارفرما قصد شکایت از وی را دارد، در این صورت باید به اداره کار مراجعه نماید. در این صورت کارگر اگر با نحوه ثبت شکایت آشنا نباشد، میتواند با دریافت مشاوره حقوقی با چگونگی طی کردن این مراحل آشنا شود.
مشاوره حقوقی در بنیاد وکلا به شیوههای مختلفی چون آنلاین، تلفنی و حضوری انجام میشود. هریک از روشهای مشاوره حقوقی، شرایط خاص خود را دارند و برای دریافت آن، موکل بسته به نظر خود میتواند مشاوره غیر حضوری یا حضوری را انجام دهد.
در خصوص مشاوره حقوقی تلفنی، موکل با وکیل خود به صورت تلفنی به گفتگو حقوقی میپردازد و هرگونه سوال یا مشکلی که با آن مواجه شده است را میتواند با وکیل در میان بگذارد. در واقع موکل به جای آن که به دفتر وکیل مراجعه کند و به شکل حضوری از او مشاوره بگیرد، میتواند در قالب مشاوره حقوقی تلفنی، مشکلات خود در زمینههای مختلف حقوقی را حل و فصل نماید.
علاوه بر مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی به صورت آنلاین نیز در مجموعه بنیاد وکلا انجام میشود. نحوه ارائه مشاوره حقوقی آنلاین به این صورت است که در سایت مجموعه، موکل با وکیل یا کارشناس حقوقی متخصص در حوزه دعاوی قضایی به گفتگو میپردازند.
در گفتگو حقوقی که به صورت آنلاین انجام میشود، موکل مسائل مربوطه را به اطلاع وکیل میرساند و در صورت لزوم، مدارک لازم نیز از طرف موکل ارائه میشود. میزان رضایت موکلین از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی بنیاد وکلا در سطح قابل قبولی قرار دارد و از این حیث میتوانید تمامی ابهامات و مشکلات حقوقی خود را برطرف کنید.
برای مشاوره حقوقی حضوری، شرایط آن در مجموعه فراهم شده است تا بتوانید به صورت حضوری با وکیل خود به گفتگو حقوقی پرداخته و از تجارب و مهارت او استفاده کنید.
استفاده از مشاورههای حقوقی بنیاد وکلا مزیتهای فراوانی دارد که یکی از آنها برخورداری از شرایط مناسب اطلاعات حقوقی است. از طریق مشاوره حقوقی این مجموعه میتوان اطلاعات لازم در مورد نحوه اقامه دعاوی حقوقی و همچنین انجام مراحل لازم در این زمینه را کسب کرد.
مزایا دیگر استفاده از مشاوره حقوقی بنیاد وکلا، هزینههای بسیار مناسب مشاوره است که با کمترین هزینه و در کوتاه ترین زمان ممکن میتوان اطلاعات حقوقی لازم را در مورد مسائل مختلف کسب کرد.
با توجه به این طرح دعاوی حقوقی از طریق مراجع قانونی، کمی زمانبر و نیازمند رعایت یک سری موارد قانونی است و اصول دادرسی مشخص دارد، که بدون بهرهگیری از کارشناسان و مشاوران حقوقی مجرب عملا روند رسیدگی را دشوار میکند.
بنیاد وکلا سابقه چندین ساله در زمینه ارائه خدمات حقوقی دارد و بهترین و مجربترین حقوقدانان کشور در این مجموعه فعالیت میکنند، میتواند مناسبترین گزینه برای انتخاب افراد مختلف برای بهرهمندی از امکانات و خدمات حقوقی باشد. جهت دریافت مشاوره حقوقی، با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا در این زمینه بهتر شما را راهنمایی کنند.