هبه به صورت شفاعی قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۱۲,۰۷۹ #77139

با سلام

پدرم سه دختر و یه پسر داره ، چند سال قبل و در حضور 4 شاهد مقداری از زمین هاش رو به سه دخترش هبه کرده ولی چون بیسواد بودش هبه نامه به صورت شفاهی گفته شد . الان پدرم فوت شده ، و دخترا میخوان زمین ها رو از طریق دادگاه بگیرن.

1)من میتونم مانع از این کار بشم ؟

2)هبه شفاهی هم قابل قبول هست ؟

3)آیا میتونم به شهود هبه گیر بدم ؟(چون مسن هستن و جای خطا دارن ولی همگی متفق القول میگن مقداری از زمین ها هبه شده)

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چون به صورت شفاهی و در حضور شاهدین بیان شده قابل اثبات است ولی بعضا برای برخی از حاکم قابل قبول نیست

سلام هبه با شهادت شهود قابل اثباته

درود
درصورتی که شهود شهادت دهند هبه صحیح هست

با سلام
امکان پذیرش هبه شفاهی با شهادت شهود وجود دارد ولی بعضا برای برخی محاکم مورد قبول نمی باشد

باسلام
دوست عزیز صرف نظر از اینکه خودتون میفرمایید که هبه صورت گرفته است خدمتتون عرض کنم که با شهادت شهود نیز هبه اثبات میگردد .

باسلام. حتما با شهادت شهود هبه اثبات میشه. البته خود شما هم تو متن سوالتون اقرار به هبه توسط پدرتان نموده اید.

با سلام با شهود هبه قابل اثبات است