مطالبه وجه سفته و اخذ حکم جلب چقدر زمان خواهد برد؟

پرسیده شده
۴۸ پاسخ ۴۷,۶۷۸ #37603

سلام خسته نباشید،بنده از شخصی پانزده میلیون تومان سفته دارم ایشون از پرداخت مبلغ سر باز میزنن،خواستم سوال بپرسم میتونم حکم جلب ایشونو بگیرم و این کار چقدر مراحل اداریش طول میکشه،با تشکر

مشاوره حقوقی سفته
۴۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اصولا قابل پیش بینی نیست و نمیتوان زمان خاصی رو تعیین کرد

سلام مدت زمان قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به تراکم و حجم دعاوی در آن شعبه می باشد

ابتدا باید دادخواست مطالبه وجه سفته رو بدید و پس از صدور رای محکومیت قطعی بعدا امکان گرفتن حکم جلب وجود داره و حداقل حدودا ۶ ماه زمان میبره

سلام شورای حل اختلاف به دعوی رسیدگی مینماید پس از صدور حکم و قطعی شدن آن به اجرای احکام ارجاع میشود چنانچه مالی از ایشان نتوانستید توقیف نماییدحکم جلب صادر میگردد این پروسه حداقل ۴ ماه زمان خواهد برد

سلام مدت زمان دقیقی ندارد در شهرستان ها که حجم پروندها کم می باشد سریعتر انجام میشود وضمنا اگر طرف مالی داشته باشند مال معرفی مینمایند درصورت عدم وجود مال جلب میشود

زمان دقیقی را نمیتوان پیش بینی کردوبستگی به حجم پرونده هادارد

باعرض سلام شما می توانید همزمان با مطالبه وجه سفته تامین خواسته هم بنمایید و اگر اموالی از ایشان بدست نیامد و بعداز سپری شدن مدت قانونی می توانید با شرایطی از طریق اجرا احکام حکم جلب ایشان رابگیرید.