تفاوت دستور تخلیه با حکم تخلیه چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲,۲۶۸ #18983

سلام
تفاوت دادخواست دستور تخلیه با دادخواست حکم تخلیه چیست ؟ کدام سریع تر رسیدگی میشود . پول ودیعه که به صندوق دادگاه واریز شده قبل از تخلیه به مستاجر عودت داده میشود یا بعد از تخلیه ؟( مستاجر به موجر بدهکار است )

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درطرح دادخواست به خواسته دستور تخلیه بعدازصدوردستور بلافاصله ظرف ده روز دستورتخلیه اجرا خواهد شد ولی حکم تخلیه بعدازصدورحکم قابل تجدیدنظرخواهی می باشد وبعدازقطعیت حکم درخصوص حکم اجراییه صادر خواهد شد.

دادخواست تخلیه در مورد «تقاضای فسخ اجاره نامه به دلیل تخلف مستاجر» است
درخواست صدور دستور تخلیه مدت قرارداد منقضی شده باشد وهنگام تنظیم قرارداد اجاره به امضای دو شاهد رسیده باشد . دستور تخلیه بسیار سریع تر از حکم تخلیه صادر و اجرا می شود .
دریافت ودیعه واریزی به حساب دادگاه موکول به تخلیه ملک و تسلیم کلید آن به دادگاه است .

دستور تخلیه بسیار سریعتر از حکم تخلیه رسیدگی ،صادر و اجرا می شود، ولی باید شرایط لازم را داشته باشد :اولا: مدت قرارداد اجاره تمام شده باشد و ثانیا: تاریخ قرارداد اجاره بعد از سال ۱۳۷۶ منعقد شده باشد و ثالثا: قرارداد اجاره به امضای دو نفر شاهد رسیده باشد.. که با داشتن شرایط مذکور‌ شورای حل اختلاف دستور تخلیه فوری حداکثر ظرف یک هفته صادر می کند که از طریق کلانتری محل قابلی اجرا ست.دریافت پول ودیعه از حساب دادگستری، منوط به تخلیه کامل ملک از سوی مستاجر می باشد
دادخواست تخلیه ملک زمانی ارائه می گردد که قرارداد اجاره شرایط قانونی درخواست صدور دستور فوری تخلیه را نداشته باشد و یا به دنبال فسخ قرارداد اجاره، مالک به دنبال تخلیه باشد

دستور تخلیه نسبت به حکم تخلیه از فوریت برخوردار است تا زمانی که ملک تسلیم نشود مبلغ پرداخت نخواهد شد.

با سلام..
در خصوص تفاوت دستور تخلیه با حکم تخلیه..
دادخواست دستور تخلیه.. بسیار سریعتر از حکم تخلیه رسیدگی صادر و اجرا می شود، ولی باید شرایط لازم را داشته باشد.. اولا: مدت قرارداد اجاره تمام شده باشد و ثانیا: تاریخ قرارداد اجاره بعد از سال ۱۳۷۶ منعقد شده باشد و ثالثا: قرارداد اجاره به امضای دو نفر شاهد رسیده باشد.. که با داشتن شرایط بالا.. دستور تخلیه فوری حداکثر ظرف یک هفته از شورای حل اختلاف صادر و اجرا می گردد..
دریافت پول ودیعه از حساب دادگاه منوط به تخلیه کامل ملک از سوی مستاجر و تحویل کلید آن به دادگاه می باشد..
و اما دادخواست تخلیه.. پس از طرح در محاکم دادگستری و تعیین وقت رسیدگی به طرفین دعوی نهایتا پرونده منجر به صدور رای گردیده که حکم تخلیه صادره، ظرف ۲۰ روز قابل اعتراض در محاکم تجدیدنظر استان می باشد و پس از قطعیت رای، نیازمند صدور اجرائیه بوده که پس از انقضای مهلت ۱۰ روز اعتراض، قابل اجرا می باشد..
موفق باشید..

دستور به تخلیه سریع تر است ولی میبایست حتما قراردادی که به امضاء دو شاهد رسیده باشد در اختیار داشته باشید و تاریخ آن بعد از سال ۷۶ باشد و همچنین مدت اجاره هم تمام شده باشد و یا یک علت مسلم از خلاف مستاجر وجود داشته باشد.

با سلام و احترام اگر اجاره نامه را دو نفر شاهد امضا کرده باشند و مدت اجاره تمام شده باشد درخواست تخلیه فوری از شورای حل اختلاف انچام و حد اکثر ظرف مدت یک هفته حکم تخلیه فوری صادر و مستاجر حق اعتراض نخواهد داشت و ودیعه اگر مستاجر داده باشد قبل از صدور حکم تخلیه فوری در صندوق دادگستری تودیع می گردد غیر مراتب موصوف نیاز به اقامه دعوی در محاکم حقوقی تحت عنوان فسخ اجآره نامه باید دادخواست تقدیم و با تعیین وقت رسیدگی طرفین به جلسه دعوت و نهایتا حکم مقتضی صادر می گردد که رای صادره قابل اعتراض در محاکم تجدید نظر استان می باشد