شکایت بابت صدای سگ همسایه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۷۰ پاسخ ۳۶,۶۱۶ #16432246

باسلام.روزتون بخیرهمسایه مستقر در بالای سر واحد ما در ماه گذشته سگی را در خانه نگهداری می کرد که به شدت شبها با صداهایی که ایجاد می کرد، خواب را از ما گرفته بود. با همسایه صحبت کردیم و گفتند تا هفته آینده سگ را واگذار می کنند که 20 روزی طول کشید. دختر ایشونم هم، زمان رفت و آمد در راه پله ها گامهای محکمی بر میداره و کلی صدا تولید می کنه. با توجه به تذکراتی که هفته پیش به آنها دادیم متاسفانه دختر همسایه که مستاجر هستند هر روز به محض عبور از طبقه ما، پادری خانه ما را لگدمال و خاکی میکنن که حتی همون لحظه هم درب راباز کردیم و بهشون گفتیم (فکر نکنن که نمی فهمیم که کار آنهاست ) ولی وقتی تلفنی موضوع را با مادرش مطرح کردیم، کلی ناسزا گفتم و در انتها گفتن که اگر یکبار دیگه زنگ بزنید، ازتون شکایت می کنم. در ضمن تمامی موضوعات را به صاحب خانه گفتیم ولی مشکل بدتر میشه که بهترنمیشه . راه حل قانونی میخواستم . ممنون میشم که راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی ملکی
۷۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما می‌توانید باعنوان مزاحمت با ارائه مستندات طرح شکایت کنید

باسلام و احترام
شما میتوانید تحت ایجاد مزاحمت و سلب اسایش شکایت کنید

با سلام و احترام

بله با عنوان ایجاد مزاحمت قابل شکایت است.

تحت عنوان مزاحمت امکان شکایت کیفری وجود دارد

سلام
بله می توانید تحت عنوان ایجاد مزاحمت از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید .

با سلام
موضوع را از طریق کلانتری پیگیری کنید. با گزارش کلانتری به علاوه استشهادیه محلی شکایتی مبنی بر مزاحمت مطرح کنید و تمام موارد را به دقت و مفصل در شکایت ذکر کنید.

با سلام و ادب

مصداق مزاحمت و نقض اصول بهداشتی است

که از شهادت و گزارش کلانتری ادله ای جهت استناد آن است

میتوانید شکایت کنید