🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا معامله پدر و فرزند صوری محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹,۲۳۴

سلام آیا ملک قولنامه ای که پدر به فرزند به صورت قولنامه ای عادی فروخته و الان من اونو فروختم جز ماترک حساب میشه...الان من اون ملک و فروختم. ملکم کلا قولنامه ایه.. آیا دادگاه ماترک فقط رسیدگی میکنه و یا اینکه به جعل یا صوری بودنم رسیدگی میکنه... دوم اینکه آیا معامله پدر و فرزند صوری محسوب میشه با وجود اینکه پدر در قولنامه نوشته و اقرار به دریافت ثمن نموده؟؟ توضیح کامل بدید ممنون میشم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز اگر وارث شکایتی داشته باشند وسند دارای تردید باشد دادگاه برسی می کند و با وجود شاهد و دریافت ثمن اگر معامله به قصد فرار از دین در زمان قطعی حکمی مبنی محکومیت ایشان به رد مالی نباشد دادگاه معامله را صوری تشخیص نداده و صحت معامله شما را با وجود سند عادی وجمیع جهات تایید می کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام
معامله شما با پدرتان صوری محسوب نمیشود چون قصد واقعی پدر شما فروش ملک بوده نه انتقال ان به شما به قصد ضرر زدن به بقیه مگر اینکه ثابت شود بیعی در کار نبوده و بیع جلوه داده شده باشد و اینکه داداگاه به جعلی بودن سند رسیدگی نمیکند مگر اینکه ادعای جعل شود پس با این اوصاف ملک مزبور جز ماترک محسوب نمیشود مگر در صورت اثبات جعلی بودن سند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط