سلام. وقت بخیر. لوگوی طراحی شده برای چنل یوتیوب قابلیت ثبت دارد؟
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
مشاوره حقوقی ثبت اسناد در بنیاد وکلا به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین و تلفنی انجام میشود. وکیل متخصص ثبت اسناد آماده پاسخگویی مشاوره به صورت مشاوره تلفنی ثبت اسناد و مشاوره آنلاین ثبت اسناد میباشد. بنیاد وکلا کیفیت کلیه مشاورههای تلفنی و آنلاین (چت) را تضمین میکند.
شما هم میتوانید پرسش حقوقی خود را بصورت ناشناس مطرح کنید و از متخصصین بنیاد وکلا پاسخ بگیرید.
سوال خود را مطرح کنیدسلام. وقت بخیر. لوگوی طراحی شده برای چنل یوتیوب قابلیت ثبت دارد؟
زمینی برای مادر بنده ،فاقد سند بوده مادرم فوت کرده و برادرم به صورت قولنامه بدون پرداخت ثمن معامله ان را متصرف و چهار دیواری کرده و به دامادش انتقال داده چطور میشود قبل از رسیدگی…
با سلام من چند وقت پیش از طریق دفترخانه متوجه ممنوع معامله خودم شدم در صورتی که سامانه ثنا هیچ پرونده ای ندارم دفتر خانه یک شماره نامه مرجع اعلام کننده و یک شماره مرجع قضایی راهی…
اگر کسی از من شکایت کنه که منو نمیشناسه در یک شهر دیگر هست و فقط یه شماره تلفن از من داره چه مدت طول میکشه که ابلاغیه به دستم برسه؟ ممکنه بیشتر از یک ماه طول بکشه؟ میتونم از طریق…
به شخصی وکالت جهت فروش خودرو دادم به هر قیمت ولو به خود وکیل با هر شرطی و دریافت ثمن معامله و متاسفانه قید نکردیم پولشو تحویل موکل که اینجانب هستم تحویل بده هیچ قراداد و…
کیفیت کلیه مشاورهها توسط بنیاد وکلا تضمین میشود
با سلام،ببخشید من به همراه خواهرم یه قطعه زمین خریداری کردیم که بعد از گذشت ۱۰ روز متوجه جعلی بودن مدارک زمین شدیم و لازم به ذکر است که زمین خریداری شده به نام بنده است و بلفور…
سلام وقت بخیر من در مورد ملکی به کسی وکالت بلاعزل داده بودم و حق فروش هم در وکالت درج شده بود اما در حقیقت هدف از وکالت، انتقال و فروش نبود و هیچ قرارداد دیگری غیر از وکالت هم…
سلام خسته نباشید پدر من یک زمینی رو به نام مادرش زده بعد مادر بزرگم را برده دفتر اسناد رسمی و بدون اطلاع ایشون وکالت بلاعزل به نام مادرم زده لازم به ذکر است که مادربزرگم بیسواد…
سلام اگر کسی وکالت دهد بگوید ظرف سه چهار روز آینده با جمله ی وکالت میدم تا ظرف سه یا چهار روز اینده این یایی که بین سه و چهار آمده تفاوتی ایجاد میکند اگر بگویید ظرف سه یا چهار…
کیفیت کلیه مشاورهها توسط بنیاد وکلا تضمین میشود
دایی و خالم اجازه ننیدهند اموال پدربزرگم تقسیم بشوند خاله ام در زمان حیات پدربزرگم ازش وکالت داشته
ثبت اسناد همواره جز موضوعات مهم حقوقی به شمار میرود و به واسطه آن، نیاز است که با وکیل خوب در این زمینه ارتباط گرفت. سالانه، انواع مختلفی از اسناد در کشورمان به ثبت رسیده که هر کدام، میتوانند جنبه رسمی یا عادی داشته باشند. به نسبت رسمی، تعداد اسناد عادی تنظیم شده در بین عموم مردم بیشتر است.
در قانون مدنی، سند به عنوان ادله اثبات دعوا محسوب شده و به عنوان نوشته مکتوب، قابلیت دفاع در دعاوی قضایی را دارد. در واقع اصحاب دعوا، این امکان را دارند که ادعای خود را به واسطه سند اثبات کنند.
اسناد نقش مهمی در به ثبت رسیدن دعاوی قضایی دارند و در این صورت، هر کدام از اصحاب دعوا میتوانند ادعاهای خود را از طریق سند به اثبات برسانند. پر واضح است که سند، به عنوان دلیل و مدرکی است که نقش تعیین کننده در سرنوشت دعاوی حقوقی دارد و از این حیث، قانونگذار مقررات خاصی را برای اسناد مختلف در نظر گرفته است.
اسناد بر اساس کارایی آنها به دو نوع سند رسمی و عادی تقسیم بندی میشوند. اعتبار اسناد رسمی به مراتب بیشتر از اسناد عادی است اما در هر صورت اسناد عادی نیز قابلیت استناد در مقام قضایی را دارند. دعاوی ثبت اسناد، صرفا به نحوه ثبت سند در مراجع ذیربط ارتباط ندارد، بلکه اسنادی که بین طرفین به شکل عادی تنظیم شده است، میتواند دلیلی برای شکایت از سوی طرفین باشد.
ثبت اسناد واژهای است که در اغلب واقع اینگونه تصور میشود که ارتباط بین مراجع ثبت اسناد دارد. اما این مسئله میتواند در رابطه با اسنادی چون بیع نامه، صلح نامه، اسناد رهنی، تقسیم نامه و غیره باشد. عمده دعاوی ثبت اسناد به معاملات ملکی مربوط میشود.
زمانی که افرادی بخواهند ملکی را بین خود معامله کنند، اقدام به تنظیم سند میکنند. اسنادی مانند قولنامه و مبایعه نامه، کارایی زیادی در معاملات ملکی داشته و همین اسناد، دلیلی بر آن هستند که طرفین اقدام به شکایت از یکدیگر کنند.
در راستای دعاوی ثبت اسناد، استفاده از مشاوره حقوقی میتواند تا حد زیادی به رفع مشکلات قانونی در این زمینه کمک کند. مشاوره حقوقی ثبت اسناد، توسط وکلای مجرب و متخصص در این حوزه ارائه شده و به جای انعقاد قرارداد وکالت با وکیل، میتوانید در این حوزه از مشاورههای حقوقی استفاده کنید. جهت بهرهمندی از خدمات مشاوره حقوقی مرتبط با دعای ثبت اسناد، با سامانه بنیاد وکلا در ارتباط باشید.
قبل از آن که به بررسی عنوان مشاوره حقوقی ثبت اسناد چیست، بپردازیم، لازم است که در ابتدا اطلاعاتی مختصر در خصوص مشاوره حقوقی ارائه نماییم. مشاوره حقوقی، یکی از روشهایی است که جهت حل و فصل مسائل مرتبط با حوزه حقوقی مورد استفاده قرار میگیرد.
زمانی که افراد مختلف با مشکلات حقوقی مواجه میشوند، اولین راهکاری که در اغلب مواقع به ذهن آنها میرسد، این است که به وکیل دادگستری مراجعه کنند. واضح است که وکیل دادگستری، کارایی زیادی در حل مسائل حقوقی دارند و به نحوی مناسبترین راه حل برای مشکلات قانونی به شمار میروند.
اما در کنار وکیل دادگستری و قرارداد وکالت، روشهای دیگری چون مشاوره حقوقی نیز پیشنهاد میشود. شاید همه افراد این امکان را نداشته باشند که با وکیل دادگستری خوب در ارتباط باشند، اما مشاوره حقوقی با توجه به این که به صورت غیر حضوری خدمات آن ارائه میشود، امکان دسترسی برای تمامی افراد در سراسر کشور وجود دارد.
مشاوره حقوقی را میتوان جایگزین مناسبی برای قرارداد وکالت با وکیل در نظر گرفت. افراد زیادی بودهاند که توانستند صرفا از طریق مشاوره حقوقی، مسائل خود را از طریق قانونی حل و فصل کنند. اما در هر صورت یکی از موضوعاتی که ارائه مشاوره حقوقی برای آن به صورت تخصصی انجام میشود، دعاوی ثبت اسناد است.
شاید در طول زندگی، برایتان پیش آمده باشد که در خصوص انجام معامله، سندی فی ما بین شما و طرفین دیگر تنظیم شده باشد. حال همین سند تنظیم شده، ممکن است که موضوع اصلی اختلاف بین شما و طرف دیگر قرارداد باشد. در این صورت اخذ مشاوره حقوقی میتواند انتخاب مناسبی برای رفع مشکلات قانونی شما باشد.
مشاوره حقوقی ثبت اسناد، همانطور که از نام آن پیدا است، به ارائه مشاوره حقوقی پیرامون مسائل ثبتی خصوصا اسناد آن میپردازد. در واقع با توجه به این که ارائه خدمات مشاوره حقوقی بر اساس موضوعات مختلف دسته بندی میشود، یکی از موضوعات مهمی که به تخصصی، ارائه مشاوره در رابطه با آن صورت میگیرد، دعاوی ثبت اسناد است. در مشاوره حقوقی، به ارائه اطلاعاتی که برای موکل کارایی داشته و بتواند مشکلات حقوقی وی را حل و فصل کند، ارتباط دارد.
در این صورت با بهرهمندی از مشاوره حقوقی موضوعات مرتبط با ثبت اسناد، میتوان به اطلاعات کافی در این زمینه میرسد. بنابراین رسیدگی به دعاوی ثبت اسناد میتواند از طریق مشاوره حقوقی کارایی زیادی داشته باشد.
در مورد مشاوره حقوقی ثبت اسناد در بخش قبل، توضیحاتی ارائه شد، حال در این زمینه ممکن است سوال شود که ارائه مشاوره حقوقی در این زمینه، توسط چه کسانی صورت میگیرد؟ آی وکلا دادگستری صرفا این امکان را دارند که مشاوره حقوقی بدهند یا افراد دیگر نیز امکان انجام چنین کاری را دارند؟
برای پاسخ به این سوال باید گفت که علاوه بر موضوعات حوزه ثبت اسناد، در خصوص سایر موضوعات حقوقی نیز به این صورت است که عمدتا وکلا دادگستری به ارائه مشاوره حقوقی میپردازند. اما این موضوع، دلیلی نمیشود که مشاوره دادن صرفا توسط وکلا انجام شود.
بلکه افرادی که به سبب داشتن تحصیلات حقوقی و اخذ مجوز قانونی از کانون مشاوران نیز میتوانند در زمینه مشاوره حقوقی فعالیت کنند. این روزها افراد زیادی که سر رشته و تخصص کافی در زمینه مسائل حقوقی ندارند، به ارائه مشاوره حقوقی پرداخته و عمل آنها هیچگونه جنبه قانونی ندارد.
پر واضح است که اغلب مشاورههای ارائه شده چه در مورد ثبت اسناد و چه موضوعات دیگر، توسط وکلا دادگستری انجام میشود که میتوان گفت، وکلا در کنار وکالت در دعاوی قضایی، امکان دادن مشاوره حقوقی را نیز دارند. گفتنی است که بخشی از حرفه وکالت به ارائه مشاوره حقوقی پرداخته میشود و در این صورت ارائه مشاوره توسط وکلا مجاز و قانونی است.
بنابراین در خصوص موضوعات ثبت اسناد و سایر موضوعات حقوقی، علاوه بر وکیل دادگستری، سایر حقوقدانان با دریافت پروانه مشاوره امکان را دارند که به متقاضیان مشاوره حقوقی بدهند. علی الاصول، مشاورههایی که توسط سایر افرادی که حقوقدان نبوده، غیر قانونی محسوب میشود و همواره توصیه میشود که از دریافت مشاوره توسط این اشخاص خودداری شود.
وکلا دادگستری، بر اساس میزان تخصص و مهارتی که دارند، میتوانند در حوزههای مختلف حقوقی فعالیت داشته باشند. یک وکیل این امکان را دارد که به صورت تخصصی فعالیت نموده یا به شکل عمومی، به وکالت بپردازد. این موضوع در رابطه با مشاوره حقوقی نیز صدق میکند و یک وکیل ثبت اسناد، حسب توانایی که دارد، میتواند به ارائه مشاوره در یک سری موضوعات حقوقی بپردازد.
ثبت اسناد نیز جز آن دسته از موضوعات حقوقی است که ارائه خدمات حقوقی از قبیل مشاوره و انعقاد قرارداد وکالت، توسط وکلا دادگستری صورت میگیرد. در مشاوره حقوقی ثبت اسناد، یک سری از سوالات بیشتر از سوی متقاضیان پرسیده میشود که در این بخش به بررسی آنها میپردازیم. عمده سوالات پرتکرار در مشاوره حقوقی ثبت اسناد، به شرح زیر است:
سوالات مزبور، تنها بخشی از مواردی هستند که در مشاوره حقوقی مورد سوال از طرف افراد قرار میگیرد. پاسخ به تمامی این سوالات با بررسی کلی جوانب حقوقی از طریق دریافت مشاوره صورت میگیرد. میتوانید هرگونه سوال و یا ابهامی که در این زمینه دارید، مطرح کنید تا در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ داده شود.
مشاوره حقوقی ثبت اسناد، شامل موارد مختلفی میشود. موضوعاتی از قبیل نحوه ثبت اسناد و چگونگی طرح دعاوی مرتبط با اسناد در مشاوره حقوقی مورد بحث قرار میگیرد. اما عمده مسائلی که در مشاوره حقوقی مطرح میشود، در ارتباط با اسنادی چون بیع نامه، صلح نامه، اجاره نامه و غیره است. در واقع اختلافاتی که در رابطه با ثبت اسناد بین طرفین به وجود آمده است، در مشاوره حقوقی به آن بررسی میشود.
به طور مثال، طرفین برای خرید و فروش ملکی با یکدیگر توافق نموده و در این بین نیز مبایعه نامه امضا میکنند. تا زمان انجام مراحل انتقال سند، ممکن است که فروشنده ملک مورد نظر را به چند نفر دیگر نیز بفروشد. در این صورت مشتری معامله اول، میتواند از فروشنده شکایت کند.
علی رغم این که مبایعه نامه، سند عادی محسوب میشود، اما امکان طرح دعوا به واسطه آن نیز وجود دارد. اگر در رابطه با این مسائل با سوالات مختلفی مواجه شدید، میتوانید از طریق مشاوره حقوقی آن را حل و فصل کنید. بنابراین، مشاوره حقوقی ثبت اسناد به موضوعات زیر میپردازد:
با توجه به اهمیت موضوعات اسناد فوق، در ادامه به بررسی هر کدام از این موضوعات میپردازیم.
با توجه به اهمیت و کارایی اسنادی چون وکالتنامه در روابط حقوقی، ارائه مشاوره در این زمینه به صورت تخصصی انجام میشود. وکالت در قانون مدنی، به عنوان یکی از عقود معین شناخته شده است. طبق ماده 656 قانون مدنی، وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود میداند.
در عقد وکالت، طرفین به عنوان وکیل و موکل شناخته میشود. زمانی که بحث وکالتنامه مطرح میشود، اغلب اینگونه تصور میشود که رابطه بین وکیل دادگستری و موکل آن برقرار است. اما اعطای نیابت به امری طبق انعقاد قرارداد به منظور انجام امور مشخص منجر به ایجاد قرارداد وکالت میشود.
ماده 34 قانون آیین دادرسی مدنی، عنوان میکند که وکالت میتواند به صورت سند عادی و یا رسمی باشد. انواع مختلفی از وکالتنامه در قانون عنوان شده که ممکن است وکالتنامه تنظیم شده، جنبه رسمی یا عادی داشته باشد. وکالتنامه عادی، سندی است که مقررات مربوط به اسناد رسمی برای آن در نظر گرفته نشود.
سندی رسمی است که در اداره ثبت اسناد و املاک کشور یا در دفاتر ثبت اسناد و یا نزد مامور قانونی واجد صلاحیت تنظیم شود. وکالتنامهای که شرایط مزبور را داشته باشد، به عنوان وکالتنامه رسمی و سایر انواع وکالتنامهها، عادی محسوب میشوند.
در مقام دعوی، اعتبار وکالتنامههای رسمی بیشتر از وکالتنامه عادی بوده و در این صورت لازم است که طرفین، وکالتنامه تنظیم شده را بین خود که جنبه عادی دارد را برای رسمی کردن آن، در دفاتر اسناد رسمی تنظیم نمایند.
وکالتنامههایی چون وکالت بلاعزل و تام الاختیار به عنوان یکی از شناخته شدهترین انواع قرارداد وکالت به شمار میروند. مشاوره حقوقی وکالتنامه به نحوه تنظیم انواع وکالتنامه و مقررات مربوط به آن میپردازد. حال لازم است که به برخی از شناخته شدهترین انواع اسناد مربوط به وکالتنامه بپردازیم.
اسناد مربوط به قرارداد وکالت، انواع مختلفی دارد که یکی از مهمترین آن مربوط به وکالتنامه بلاعزل است. مشاوره حقوقی وکالت بلاعزل علاوه بر بررسی کل مقررات حقوقی مربوط به این وکالتنامه، به شیوه تنظیم آن نیز میپردازد. وکالت بلاعزل، قرارداد وکالتی است بین وکیل و موکل. طی این نوع قرارداد وکالت، موکل، حق عزل وکیل را از خود ساقط مینماید.
به بیان دیگر، اختیاراتی که طی وکالتنامه به وکیل داده شده است، حق از بین بردن آن توسط موکل وجود ندارد. وکالت بلاعزل همانطور که از نام آن پیدا است، وکالتنامه ای است که به صورت بلاعزل یا عدم امکان اسقاط حق عزل تنظیم میگردد. با توجه به این موضوع، موکل به جزء شرایطی خاص، امکان فسخ قرارداد وکالت را نخواهد داشت. همینطور موکل که اختیاراتی را به وکیل داده است، نمیتواند اختیارات مزبور را از وی بگیرد.
وکالت بلاعزل به طور کلی شامل وکالت بلاعزل عام و خاص میشود. در وکالت بلاعزل عام، موکل حق وکالت در کلیه امور وی را به صورت عام داده است. در این صورت وکیل میتواند کلیه امور موکل را پیگیری نماید و با توجه به عام بودن وکالتنامه، موکل نمیتوان صرفا اختیار انجام امور مشخصی را به وکیل بدهد.
اما شرایط در وکالت بلاعزل خاص متفاوت است. در این نوع وکالتنامه، موکل تنها وکالت در یک سری از امور خاص را به وکیل میدهد. در واقع، وکالت از طرف وکیل، به صورت عام نبوده و او تنها میتواند در موارد خاص، امور موکل را پیگیری نماید. مواردی مانند وکالت بلاعزل خرید و فروش ملک، یکی از مصادیق بارز وکالت بلاعزل خاص محسوب میشود.
نوع دیگری از انواع وکالتنامه، شامل وکالت تام الاختیار میشود که در رابطه با این موضوع، ارائه مشاوره حقوقی به صورت تخصصی صورت میگیرد. گاهی اوقات فردی، شخص دیگری را برای انجام اموری نایب خود قرار داده و به نوعی اختیار در وکالت امور مشخص شده را به وی میدهد. به این نوع وکالت، وکالت تام الاختیار میدهد.
در واقع موکل حق انجام امور مشخص را به طور کلی به وکیل داده و در این صورت وکیل، اختیار تام در خصوص امور مربوطه را دارد. اعطای چنین وکالتی، طی سند عادی و یا رسمی صورت میگیرد که البته بهتر است که وکالتنامه مزبور به صورت رسمی تنظیم شود.
مواردی مانند خرید و فروش ملک، طلاق و غیره از جمله موضوعاتی هستند که وکالت تام الاختیار برای آنها تنظیم میشود. در واقع موکل، میتواند برای انجام امور طلاق به وکیل وکالت دهد که برای این امر حق تام الاختیار داشته و دیگر جهت امور مشخص شده، نیازی به اخذ مجوز از موکل نیست.
به موجب ماده 662 قانون مدنی، وکالت باید در امری داده شود که خود موکل، بتواند آن را به جا آورد. وکیل هم باید کسی باشد که برای انجام آن امر، اهلیت داشته باشد. در همین زمینه میتوان گفت که اعطای وکالت تام الاختیار به وکیل باید در شرایطی انجام شود که خود موکل بتواند امور مربوطه را نیز انجام دهد. همچنین وکیل باید از صلاحیت قانونی برای انجام امور وکالت برخوردار باشد.
گفتنی است که وکالت تام الاختیار میتواند به شیوه بلاعزل نیز به دیگری اعطا شود و در این صورت موکل به جز برخی از شرایط، حق عزل وکیل را نخواهد داشت. اما در وکالت تام الاختیار که به صورت بلاعزل تنظیم نشده باشد، در عین حال که برای انجام امور، وکیل اختیار تام دارد اما موکل میتواند هر زمان که بخواهد، وکیل را عزل نماید.
موضوع دیگری که شامل مشاوره حقوقی ثبت اسناد میشود، در مورد اجاره نامه است. اجاره نیز عقدی معین بوده که شرایط مربوط به عقد قرارداد آن در قانون عنوان شده است. طبق ماده 466 قانون مدنی، اجاره عقدی است که به موجب آن، مستاجر مالک منافع عین مستاجره میشود. شخصی که مالی را اجاره میکند، مستاجر و اجاره دهنده به عنوان موجر شناخته میشود.
اجاره نامه، در خصوص انجام معاملات ملکی بسیار کارایی دارد. رابطه موجر و مستاجری، رابطه شناخته شده در روابط حقوقی است که طی آن مستاجر اقدام به اجاره مال تحت مالکیت موجر مینماید. قرارداد اجاره، در رابطه با اشیاء، حیوانات و اشخاص منعقد میشود.
فردی که به عنوان مستاجر شناخته میشود، تنها میتواند از منافع مال استفاده نماید و امکان مالکیت در مال مورد نظر وجود ندارد. در واقع موجر مال خود را به مستاجر اجاره میدهد که برای مدت مشخصی از آن استفاده نماید. برای انعقاد قرارداد اجاره، سندی تحت عنوان اجاره نامه بین طرفین منعقد میشود.
اجاره نامه به صورت رسمی و عادی تنظیم میشود. برای آن که در خصوص قرارداد اجاره بین طرفین مشکل خاصی ایجاد نشود، لازم است که اجاره نامه به صورت رسمی نگارش شود. اعتبار اجاره نامه رسمی بیشتر از اجاره نامه عادی است و در این صورت طرفین بهتر است که اقدامات لازم برای رسمی نمودن قرارداد اجاره را فراهم کنند.
مشاوره حقوقی ثبت اسناد، در رابطه با اسناد قرارداد صلح نیز مطرح میشود. به موجب ماده 752 قانون مدنی، صلح ممکن است یا در مورد رفع تنازع موجود و یا جلوگیری از تنازع احتمالی، در مورد معامله و یا غیر آن واقع شود. در واقع انعقاد قرارداد صلح، به منظور رفع اختلافات و دعاوی طرفین و همچنین برای انجام معامله صورت میگیرد.
در صورتی که بین طرفین قرارداد، اختلافی مطرح شود، میتوانند برای رفع تنازع موجود اقدام به انعقاد قرارداد صلح نمایند. همچنین اگر افرادی بخواهند معاملهای با یکدیگر انجام دهند، میتوانند صلح نامه تنظیم کنند. یکی از مهمترین قراردادهای صلح که در رابطه با معاملات مطرح میشود، صلح عمری است.
شاید افرادی بخواهد که مال خود را به شخص یا اشخاص دیگری بدهند، در این صورت میتوانند از طریق صلح نامه این کار را انجام دهند. طرفین قرارداد صلح، مصالح و متصالح هستند. مصالح فردی است که مال خود را در مالکیت متصالح قرار میدهد. متصالح نیز کسی است که مال در ملکیت او قرار داده میشود.
انعقاد قرارداد صلح عمری شرایطی دارد و در متن صلح نامه باید به یک سری مسائل اشاره شود. اولا این که مصالح تا زمانی که زنده است، حق استفاده از منافع مال را داشته و همچنین متصالح حق فروش آن را یه دیگری ندارد. ثانیا این که بعد از فوت مصالح، عقد صلح به صورت کامل واقع شده و متصالح مالک عین و منافع مال خواهد بود.
در رابطه با موضوعات ثبت اسناد، اگر نیاز به دریافت مشاوره حقوقی دارید، میتوانید از خدمات سامانه بنیاد وکلا استفاده کنید. ارائه مشاوره در این زمینه به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری صورت میگیرد. مشاوره حقوقی ثبت اسناد توسط وکلای متخصص ارائه میشود و میتوانید از خدمات این سامانه بهترین استفاده را داشته باشید.
جهت ثبت سفارش مشاوره حقوقی تلفنی و یا حضوری در ارتباط با دعاوی ثبت اسناد، کافیست با کارشناسان حقوقی ما در ارتباط باشید تا راهنماییهای لازم در اختیارتان قرار گیرد.