تصرف عدوانی مطرح کنم یا خلع ید؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۱۴ #91174254

باسلام خدمت تمام عوامل، چند قطه زمین سند دار و بدون سند بعد از فوت پدرم، کلا به تصرف شوهر عمه ام در آمده غاصبانه. بنده تنها پسر در سال ۸۲ شکایت کردم و بعد ۷ سال زمین‌های سند دار خلع ید و گرفتم، ولی در خصوص املاک فاقد سند اقدامی نکردم. و الان میخواهم خودم دوباره شکایت کنم _ شوهر عمه ام متصرف اول فوت شده و املاک در تصرف احدی یا کل ورثه است فعلا تصرفه یک پسرشه.۱_خوانده یا خواندگان کیه. کل ورثه است یا کسی که بیشتره استفاده میکنه? ۴_. ۲_شکایت من تصرف عدوانی بهتره یا خلع ید؟ ۳_بیشتر مردم روستا میگن ملک از پدرم. چون سند نداره من می‌توانم از دادگاه بخواهم خوانده با چه مدرکی متصرف شده? آیا به پرونده قبلی که موفق به خلع ید گرفتم میتونم استناد کنم؟ توضیح: ۲ قطعه منزل مسکونی ۳ قطعه ۲۰۰۰ متری و ۱/۵ هکتار و نیم زمین کشاورزی میباشد.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بهتره شما دادخواست خلع ید دهید و همچنین میتوانید بدلیل اینکه زمین فاقد سند می باشد از شهادت شهود استفاده کنید

باسلام درصورتی که همه ورثه استفاده میکنن دادخواست شما هم علیه کلیه ورثه باشد بهتراست.باتوجه به اینکه مدارکی دردست ندارید قدری مشکل است اما غیر ممکن نخواهد بود‌.

با توجه به اینکه سند ندارید ابتدا باید دعوای اثبات مالکیت را اقامه نمایید و سپس دعوای تخلیه را مطرح کنید

باسلام .املاکی ک سند ندارند خلع ید مصداق پیدا نمیکند درصورتی ک سبق تصرف پدر شما قابل اثبات است دعوی تصرف عدوانی مطرح کنید به طرفیت شخص متصرف

با سلام با توجه به اینکه شما سند مالکیت ندارید نمیتوانید دادخواست خلع ید بدهید و باید ابتدا مالکیت را اثبات کنید بنابراین بهتر است دادخواست تصرف عدوانی یا تخلیه ید را بدهید

چنانچه دارای سند رسمی مالکیت هستید دادخواست خلع ید و در غیر این صورت دادخواست تصرف عدوانی تقدیم کنید

با توجه به اینکه سند ندارید بهتر است ابتدا برای اثبات مالکیت و دریافت سند اقدام نمایید
و تصرف عدوانی با توجه به نداشتن سند و با توجه به مطلب ذکر شده و شهادت دیگر افراد با توجه به شرایط ذکر شده میتواند موثرتر باشد چون برای خلغ ید حتما میبایست ابتدا سند را ارائه دهید
موفق باشید