متن شکایت از همسایگان مزاحم به دلیل پارک خودرو در قسمتهای مشاع ساختمان

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

شکایت در خصوص واحدهایی که خودروی خودرو را در قسمتهای مشاع ساختمان پارک میکنند چگونه است؟
با تشکر از شما آقای رزاقی

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

پارک خودرو در بخش‌های مشاع ساختمان بدون داشتن حق اختصاصی، مصداق مزاحمت یا ممانعت از حق است و می‌توان علیه همسایگان متخلف دادخواست رفع مزاحمت یا ممانعت از حق ثبت کرد.

این روال کلی است اما نوع اقدام شما به اختصاصی یا مشاع بودن دقیق محل و سابقه تذکرات بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت از پارک خودرو در مشاعات ساختمان

اگر محل پارک جزو مشاعات ساختمان باشد و به واحد خاصی اختصاص نیافته باشد، استفاده انحصاری از آن غیرقانونی است. شما می‌توانید با استناد به ممانعت از حق و ایجاد مزاحمت، ابتدا اظهارنامه فرستاده و سپس دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق را در مراجع قضایی ثبت کنید. در متن دادخواست می‌توان علاوه بر تقاضای رفع مزاحمت و جلوگیری از ورود خودرو به مشاعات، خسارات دادرسی را نیز مطالبه کرد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

این متن شکایت برای شکایت از واحدهایی که در حیاط پارک میکنند مناسب است.
موضوع : شکایت درخصوص ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق توسط همسایگان
با سلام احتراماً به استحضار می‌رساند:
اینجانب (شاکی) از ساکنین واحدهای 3 و 5 این مجتمع به دلیل پارک خودرو در حیاط و قسمتهای مشاع و ایجاد مزاحمت توسط ایشان شکایت دارم.
این موضوع از طریق مدیر ساختمان و اینجانب نیز تذکر داده شده است، اما همسایگان مزاحم به هیچ وجه حاضر به انتقال خودرو خود از حیاط نمی باشند. به آنها تذکر نیز دادیم که از راه قانونی عمل می کنیم، بازهم به کار خود ادامه دادند. نظر به اینکه اقدامات آنان از با توجه به ماده 159 و 160 قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصادیق بارز ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق می‌باشد، لذا از ساکنین واحدهای شماره 3 و 5 این مجتمع به دلیل مزاحمت و استفاده غیر مجاز و شخصی از مشاعات ساختمان (ماده 3 آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها) شکایت داشته و تقاضای رسیدگی و رفع مزاحمت و ممانعت از حق به نحو مطلوب ( از جمله نصب مانع در ورودی به حیاط) و همچنین مطالبه خسارات ناشی از این دادرسی طبق ماده 515 ق.آ د. م. را دارم.

موید باشید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام ،از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

ندا السادات روناسی

ندا السادات روناسی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۵۴ نظر)

با سلام
برای تنظیم متن شکایت یا دادخواست، از خدمات تنظیم اوراق قضایی وکلای سایت استفاده نمایید.

نفیسه اصولی صفار

نفیسه اصولی صفار

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۷۴ نظر)

سلام اگر محل پارک در مشاعات باشد و برای واحد خاصی اختصاص داده نشده باشد استفاده انحصاری از آن قابل اعتراض است و میتوانید اظهارنامه و سپس دادخواست رفع مزاحمت یا ممانعت از حق مطرح کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید