چنین شخصی که قصد فروش ملک ارثیه اش را ندارد در مقابل مشتری ای که بقیه وراث برای ملک پیدا کرده اند چه کار می تواند بکند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۸ #74434947

سلام به ۸ برادر و خواهر یک ملک تجاری ارث رسیده است که از میان این چند نفر یک نفر قصد فروش ملک را ندارد و بقیه متقاضی فروش ملک هستند حال این یک نفر می تواند به مشتری این ملک که می خواهد این ملک تجاری را بسازد بگوید که به اندازه سهم الارث من به من یک مغازه دهید؟ آیا چنین کاری در صورت موافقت مشتری بعد ها برای آن صاحب ملک که نفروخت و به جایش یک مغازه گرفت، مشکل ساز می شود؟؟لطفا راهنمایی کنید که چنین شخصی که قصد فروش ملک ارثیه اش را ندارد در مقابل مشتری ای که بقیه وراث برای ملک پیدا کرده اند چه کار می تواند بکند لطفا مواد قانونی را هم ذکر کنید تشکر....

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
یا باید بخرد یا باید بفروشد یا در مقابل رای دادگاه برای تعیین تکلیف تقسیم و فروش تمکین نماید.
توافق با خریدار ثالث به هر نحو که رضایت طرفین را در بر داشته باشد کاملا صحیح و مورد حمایت قانون است

اگر بههیچ طریق نتوانستید توافق کنید راهی جز طرح دعوای تقسیم وجود ندارد

باسلام
شما بایستی به نوعی اقدام به سازش و حل مساله نمایید حال با خرید سهم الارث دیگران یا فروش سهم خود و در نهایت از طریق ارجاع امر به دادگاه.

اگر انحصار وراثت انجام شده و سهم هر یک از وراث مشخص است منع قانونی جهت فروش تعدادی از ورثه و توافق یک چند ورثه باخریدار به نسبت سهم الارثش وجود ندارد و میتواند هم فروش وهم توافق معتبر باشد .
موفق باشید

با عرض سلام
۱.اگر مالکین مال مشاع نسبت به فروش مال مشاع به توافق نرسند هر یک از ورثه می تواند ابتدا جهت افراز به اداره ثبت مراجعه کنند .و اگر افراز امکانپذیر نباشد ، از دادگاه تقاضای فروش ملک مشاع را کنند .
۲.توافق خریدار با این شخص در مورد سهم الارث اش ، نیز معتبر می‌باشد .

سلام
وقت بخیر
در مواردی که مالکین مال مشاع نسبت به فروش یک مال مشاع توافق نمی کنند، در صورتی که ملک قابل افراز نباشد( که معمولا نیست) می توان موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری نبود که دادگاه دستور فروش صادر کند.

سلام
در مورد اموال مورثی در صورت اختلاف بین وراث یا شخصی که تمایل به فروش ندارد باید حصه ورثه را خریداری نمایدو و یا از طریق دادگاه تقسیم وفروش انجام میگردد.