پرینت پیامک تا چه مدت موجود است؟

پرسیده شده
۹۲ پاسخ ۱۴۳,۸۵۱ #7003

با سلام.
می خواستم بپرسم که آیا پرینت " متن" پیامک دو یا سه سال پیش موجود است؟
آیا قاضی دادگاه به شوهر اجازه ی پرینت پیامک های قبل از ازدواج همسرش را میدهد برای اثبات رابطه نامشروع ، در صورتیکه خانم دوشیزه است و از پزشکی قانونی گواهی سلامت دارد؟
و اینکه مگر نه اینکه قبل از ازدواج هر کس به خودش مربوط است؟ آیا تحت این شرایط قاضی دستور پرینت متن پیامک قبل از ازدواج ( دو سال و نیم پیش) را برای اثبات رابطه نامشروع می دهد ؟
و اینکه ممکن است بی خبر و بی اطلاع خود صاحب خط همراه، و قبل از اینکه قاضی او را ببیند ، قاضی حکم پرینت پیامک های اون شخصو بده؟
خواهشا جواب بدین ترو خدا خیلی مهم است.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرینت خط تلفن همراه فقط برای ۶ ماه اخیر قابل رویت است.

سلام
فقط تا مدت شش ماه با دستور قضایی می توان سوابق مخابراتی را درخواست نمود.

سلام.تا مدت شش ماه می توان با اجازه ی دادگاه پرینت پیامکهای شخص را تقاضا نمود به استناد قانون شهروندی ورود به حریم خصوصی اشخاص ممنوع است لذا فقط با دستور کتبی قاضی یا دادیار یا بازپرس دادگاه و دادسرا میشود پرینت پیامکهای شخص را در صورت صلاحدید قاضی مربوطه در خواست نمود .

با سلام محتوای پیام های متنی تنها تا شش ماه در بانک اطلاعاتی سازمان ارتباطات موجود میباشد

با سلام
با دستور مقام قضایی پرینت مکالمات یا پیامها تا ۶ ماه به صورت محرمانه به شعبه درخواست کننده ارسال میگردد

با سلام.۶ماه با دستور مقام قضایی

سلام ، پرینت مکالمات شش ماه اخیر آن هم با طرح شکایت مثل رابطه نامشروع با دستور مقام قضایی برای مرجع رسیدگی کننده ارسال میگردد.صرف شک داشتن به همسر مجوزی برای دادگاه نمی شود که اقدام به اخذ پرینت تلفن همراه کسی را کند .