دادگاه میتواند ابطال کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹۲ #66110858

سلام
من یک ماه قبل ملک خودم که قولنامه ای و بدون سند بوده را به صورت صلح بیع دستنویس با امکان فسخ بیست ساله به نام مادرم زدم.اگر درخواست طلاق بدهم در مورد بند تنصیف اموال آیا دادگاه می تواند این معامله را باطل کند یا من را مجبور به استفاده از بند فسخ کند تا بتواند نیمی از آنرا توقیف کند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورتی که زوجه بتوانند صوری بودن صلحنامه را به اثبات برسانند امکان توقیف وجود خواهد داشت.

سلام وقت بخیر
باتوجه به اینکه انتقال داده اید قابل توقیف نمیباشد.

سلام
امکان اثبات مالکیت شما نسبت به این ملک، به علت عدم وجود سابقه ثبتی، وجود ندارد
زوجه تنها در صورتی می تواند مدعی مالکیت شما و متقاضی توقیف آن ملک باشد که ادله کافی مبنی بر تصرفات مالکانه شما را به دادگاه ارائه نماید
در خصوص صلحنامه نیز امکان اقامه دعوای اعلام بطلان صلحنامه به استناد صوری بودن ان را دارا می باشد که تصمیم گیری در این خصوص منوط به نظر مقام قضایی و با توجه به دفاعیات شما خواهد بود

درود
انتقال داده اید قابل توقیف نیست.

با توجه به انتقال ملک نمی تواند اقدامی نماید

باید صوری بودن معامله ثابت شود

سلام
اگر صوری بودن معامله محرز شود تاثیری در خروج ملک مذکور در سوال از شمول شرط تنصیف ندارد.