در صورتیکه کارفرما به کارگر تهمت سرقت زده باشد چه کاری باید کرد؟

با سلام و خسته نباشید
من برای مدت 30 ماه جایی کار می کردم که در این مدت فقط حقوق ماهانه دریافت نمودم و حتی مرخصی نداشتم ساعت کار به صورت 24 ساعت کار و 24 ساعت بیکاری بود با صحبت در مورد حق و حقوق و بیمه نصف شب من رو از محیط کار با داد و فریاد اخراج کرده اند الان که شکایت کردم به من تهمت دزدی زدند با اینکه در اون محیط دوربین بوده است حال برای گرفتن حق و حقوق و رد اتهام کارفرمای ظالم چه اقدامی انجام دهم که بتونم بیمه و سنوات خود را دریافت کنم شکایت کرده ام و جلسه سازش رفتیم ولی ایشان در جلسه جز تهمت و دروغ چیزی نگفتند.

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۱۹,۲۷۹ #55001
مشاوره حقوقی اداره کار
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، از طریق اداره کار اقدام‌کنید. چنانچه ایشان موفق به اثبات جرم سرقت علیه شما نشدند، شکایت افترا علیه کارفرما مطرح نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین
شتاب‌دهی
محسن خیری
محسن خیری ۱۰.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۷۸۶) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهرا نیک زاد
زهرا نیک زاد ۱.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۰) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرمان شرافتی زنگنه
آرمان شرافتی زنگنه ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
زهره کشاورزی
زهره کشاورزی ۳.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۲۸) دیدگاه
شتاب‌دهی
آرزو سلیمانی
آرزو سلیمانی ۵.۸ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۵۰۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسن زنگی فیروزجایی
حسن زنگی فیروزجایی ۰.۲ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین پورعطا
رامین پورعطا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران ۶.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۳۸۳) دیدگاه
شتاب‌دهی
محمدجواد خسرو نوبری
محمدجواد خسرو نوبری ۰.۷ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۳۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
الهام ناظری
الهام ناظری ۱.۵ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهسا خاکپور
مهسا خاکپور ۰.۴ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۵۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
حسین مظاهری تهرانی
حسین مظاهری تهرانی ۰.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۵ / ۵ (۱۵) دیدگاه
شتاب‌دهی
علی اکبر یزدانی
علی اکبر یزدانی ۳.۰ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۳۶۷) دیدگاه
شتاب‌دهی
آسیه فتاحی امیردهی
آسیه فتاحی امیردهی ۲.۱ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
۴.۸ / ۵ (۲,۳۲۴) دیدگاه
شتاب‌دهی
محبوبه سلبی
محبوبه سلبی ۰.۶ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۷ / ۵ (۲۹) دیدگاه
شتاب‌دهی
رامین رضایی
رامین رضایی ۵.۳ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۹ / ۵ (۸۹۲) دیدگاه
شتاب‌دهی
مهرداد مهرپویا
مهرداد مهرپویا ۲.۹ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۲۰) دیدگاه
توحید میدانی
توحید میدانی ۱.۲ کارشناس ارشد حقوق
۴.۹ / ۵ (۱,۱۱۶) دیدگاه
جواد شاهسوند اینانلو
جواد شاهسوند اینانلو ۵.۱ وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
۴.۸ / ۵ (۲۸۹) دیدگاه
سعید نقدی
سعید نقدی ۰.۰ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
۵ / ۵ (۳) دیدگاه

سلام
این اتهام جنبه کیفری داسته و در دادگاه قابل پیگیریست و شما میتوانید با طرح شکایت علیه کارفرما کلیه مطالبات معوقه و پرداخت نشده را دریافت کنید

شما مطابق با قانون کار و همچنین رویه
شورای حل اختلاف فی مابین کارگر و کارفرما تا این تاریخ حق و حقوق خود را دریافت خواهید کرد:
منتها در بحث تهمت دزدی جدا از اینکه میتوان به عنوان افترا شکایت کرد
هر ادعایی مستلزم دلیل میباشد که میبایست شخص ادعا کننده دلیل محکمه پسند ارائه نمایید :جهت استناد به ان
مثلا در این مورد شما میتواند تقاضا بازنگری دوربین های مدار بسته را نمایید و چنانچه موجود باشد از خود رفع اتهام نمایید؛
صرف یک ادعا و محکوم کردن شخصی به سرقت نمیتوان ان را مسول دانست
و شخص مفتری باید پاسخگو باشد
با احترام

با سلام..
در خصوص حق و حقوق.. مطالبه حق و حقوق ناشی از کارگری شما، هیچ ارتباطی با دعوی کارفرما علیه شما ندارد و حق و حقوق شما طبق قانون در هر حالی می بایست پرداخت شود..
و در خصوص شکایت کارفرما علیه تان مبنی بر سرقت.. بار اثبات اتهام سرقت بر عهده کارفرما بوده و کارفرما باید اتهام وارده سرقت توسط شما را با دلایل و مدارک کافی اثبات نماید..
در صورتیکه که ناتوان از اثبات ادعایش باشد، شما حق دارید علیه کارفرما تحت عنوان افترا و نشر اکاذیب طرح دعوی کیفری بنمائید..
موفق باشید..

اتهام سرقت ربطی به حقوق شما ندارد ودر مورد سرقت باید کارفرما مال مسروقه را اعلام کرده و بتواند جرم شما را اثبات کند . و اگر به شما این اتهام را بدون اثبات روا داشته می توانید با عنوان افترا شکایت کنید .

سلام درخصوص حق وحقوق کارگر در اداره کار تصمیم گیری میشود وسایر مسایل سرقت در صلاحیت دادسرا ودادگاه می باشد وبرای هرکدام تصمیم جداگانه گرفته می شود ومراجع هرکدام جداگانه است وباید حق حقوق ومطالبات شما پرداخت گردد

حق حقوق شما می بایست برابر ماده ۱۵۷ در هیات تشخیص و حل اختلاف اداره کار برسی شود و اثبات عدم پرداخت با فرد مدعی می باشد و اتهام سرقت نیز بحث کیفری و می بایست در دادگاه کیفری بررسی شود و حتی در صورت اثبات سرقت مسقط حق قانونی شما نمی شودودر صورت عدم اتهام وارده شما می توانید تقاضای اعاده حیثیت و خسارت وارده نماید