آیا می شود از متن پیام تلگرام چند ماه پیش پرینت گرفت؟

پرسیده شده
۵۸ پاسخ ۸۲,۰۷۱ #42092

سلام.
من و همسرم پرونده ضرب و جرح در دادگاه داریم تنها مدرک من نامه پزشکی قانونی بود.و قاضی شاهد و مدرک دیگر میخواهد.
شوهرم چند ماه پیش تلگرامی با من بحث میکرد اعتراف کرد که مرا زده وحتی با جزییات توضیح داده است.من تقاضا کردم که پرینت متن تلگرام رابگیرند اما قاضی گفت امکان پدیر نیست و حکم به برایت شوهرم داد.
آیا گفته قاضی درست است؟چون من در پاسخ های شما دیدم که نوشته اید از متن پیامهای گذشته هم میتوان پرینت گرفت

مشاوره حقوقی طلاق
۵۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، اگر پاک کرده باشند خیر چون سرورهای تلگرام در ایران نیستش

شما میتوانید اسکرین شات پیام ها را به عنوان دلیل و مدرک به دادگاه ارائه دهید.

باسلام و احترام
پرینت پیام برنامه هایی مانند تلگرام و واتس اپ کمی سخت است

با سلام، خیر چون سرورهای تلگرام در کشور وجود ندارد

با سلام و احترام
بله از متن پیامک ها میتوانند پرینت بگیرند ولی در صورتیکه شما مدارک محکمه پسند دیگری داشته باشید به دلیل اینکه پیامک تنها اماره است و نمیشود بر اساس آن حکم صادر کرد.

با سلام .
خیر چون سرورهای تلگرام در ایران نیست واین سرورها از(کلود) فضای ابری استفاده میکنند، لذا اطلاعات فقط مدت یکماه حتی در سرورها قابل دریافت هست، جه برسد به اینکه این سرورها نه در ایران هستند ومدت گذشت زمان بیش از یک ماه میباشد.

چنین امری ممکن نیست.