پاک شدن سوء پیشینه به جرم سرقت به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۸,۰۳۶ #19633

سلام و خسته نباشید ممنون میشم اگه سوالمو جواب بدید حدود 3 سال پیش به جرم سرقت که هیچ جرمی مرتکب نشده بودم (این جرم رو پسر خالم مرتکب شده بود ولی چون ماشین من دستش بوده منو گرفتند) بازداشت کردند یک روز داخل بازداشتگاه بودم فرداش بردنم دادگاه و دادگاه برام وثیقه تعیین کرد ولی متاسفانه به علت دیر رسوندن وثیقه راهی زندان شدم و در انجا انگشت نگاریم کردن و به مدت یک روز زندان بودم بعدش با وثیقه ازاد شدم بعد از چند ماه متوجه شدم تبریه شدم دادگاه برام حکمی صادر نکرده من تازگیا لیسانس کامپیوتر گرفتم دارم عذاب میکشم که بعد از این همه مدت تلاش برای درس خوندن هیچ کجا استخدامم نکنن چیزی که می خواستم بدونم اینه که ایا سابقه من پاک خواهد شد یا نه ایا میتونم برم سر کار مشکل ساز نمیشه برام خواهش میکنم جواب بدید دارم از ناراحتی میمیرم ببخشید طولانی شد با سپاس

مشاوره حقوقی سرقت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیالتان راحت باشد که برای شما سو سابقه ثبت نمی شود

با احترام
اگر وثیقه را پس گرفته باشید سابقه نمیشود اما اگر همچنان وثیقه در دادگاه میباشد بله سابقه محسوب میگردد

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است شما فاقد سوپیشینه میباشید.

شما سوپیشینه ای ندارید

باسلام باتوجه به اینکه برائت شده اید امکان ثبت سو پیشینه نیز نخواهد بود.

سابقه ای برای شما ایجاد نشده که حالا پاک شود . شما سو سابقه ای ندارید

سو سابقه ای برای شما ایجاد نشده که پاک شود . اسوده خاطر باشید