این که هر دفعه یک جور حرف میزند، گواه بر محکومیت او است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۲۲ #07952331

پیمانکار ساختمان از من بابت دستمزد شکایت کرده
در برگه گفته یک مبلغی نگرفتم
در جلسه دوم رسیدگی میگوید یه مبلغ دیگر نگرفتم حرفهای متناقص زیادی دارد

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تشخیص صخت گفتار ایشان با مرجع رسیدگی و مقام قضایی است

پذیرفتن گفته ها یا مطالب و مستندات با خود شعبه رسیدگی کننده ست

در صورت ضد و نقیض بودن اظهارات وی دادگاه رای را به نفع شما صادر خواهد کرد

سلام
صحبت های متناقض می تواند اماره ای بر صحت ادعاهای شما در آن بخش باشد ولی در مجموع تشخیص موضوع با قاضی است

با سلام
تناقض گویی میتواند اماره باشد لیکن دلیل محسوب نمی شود

تشخیص تناقض در اظهارات با قاضی دادگاه است، لیکن می تواند قرینه ای بر واهی بودن ادعا محسوب شود

تشخیص صحت و سقم و تناقضات گفته های ایشان با دادگاه رسیدگی کننده است