اموال صغیر چه میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۷ #90518132

همسرم فوت شده پدر و مادر همسرم قبل ازدواج ما متارکه کرده بودند و همسرم دل خوشی از پدرش نداشت یک دختر ۱۳ ساله دارم که مبلغی از بیمه عمر همسرم بنام دخترم است اگر پدربزرگش قیم شود،این مبلغ به حساب قیم واریز میشود؟ و اگر در حساب او واریز شد او می تواند بدون دلیل مدرک مبلغ را خرج کند؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اداره اموال مالی قیم باجدپدری است.

پدر بزرگ ولی قهری بوده و اداره امور مالی با ایشات است

قیم باید مصلحت مولی علیه را در نطر بگیرد و خارج از این موضوع حق خرج کردن آن را نداردمبلغ یااد شده در نزد قیم امانی است.

با سلام
در صورت نصب قیم برای طفل که از طریق دایره سرپرستی دادسرا انجام میگیرد تمامی حساب و کتاب و هزینه ها و مخارج طفل با اجازه دادستانی خواهد بود و دارایی طفل بصورت امانت در ید قیم میباشد .

اموال فرزند شما برای فرزند خودتان ود ر حساب قیم امانت خواهد بود و ایشان تنها این اموال را برای فرزند شما و در جهت مصالح مولی علیه باید خرج کند.