آیا امکان گرفتن قیمومیت فرزند توسط جد پدری،در صورت زنده بودن مادر وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵,۸۳۶ #08430422

آیا جدپدری میتواند قیمومیت فرزند پسری خود را از مادر طفل بگیرد؟مادر صلاحیت نگهداری و قیم بودن رادارد هیچ مشکلی از نظر اعتیاد و بیماری روحی و روانی و قصدازدواج هم ندارد.
فرزند پسر و ۱۰ساله است.

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمانی که پدر و مادر در قید حیات باشند حضانت به اجداد پدری منتل نمی گردد

درود
با وجود جد پدری قیمومت منتفی است

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبابودن جدپدری قیمومیت مادر منتفی می شود .

سلام باوجود جد پدری مادر به عنوان قیم فرزند خود منصوب نمیشود ولی اگر جد پدری صلاحیت نداشته باشد درصورت صلاحیت مادر دادگاه مادر را به عنوان امین منضم به ولی قهری منصوب میکند

پدر بزرگ ولی قهری است ؛ولی قهری در کلیه‌ی امور مالی مربوط به طفل، نماینده‌ی قانونی اوست و تمام تصمیمات مالی او را می‌گیرد. اما حضانت پس از فوت همسرتان بموجب ماده ۱۱۷۱ ق. مدنی باشماست.

باسلام بازنده بودن مادر ، قیمومیت جدپدری ازنظرقانون پذیرفته نیست .

باسلام وفق ماده ۱۱۶۸ قانون مدنی هم حق وهم تکلیف والدین است ، بنابراین کسانی که حضانت برعهده آنان می باشد نه تنها امورمالی فرزندان ازهرلحاظ به کسی که حضانت را برعهده دارد سپرده می شود واینکه پدر درحضانت فرزند خوداولویت دارد وپس از مرگ پدر حق حضانت به مادرداده می شود وهیچ کس نمی تواند این حق را از وی بگیرید مگر آنکه دردادگاه صالح عدم صلاحیت مادر اثبات شود.