آیا من بخاطر کمبود محبت و‌ تبعیض میتوانم از پدرو مادرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۱,۶۶۱ #78115

سلام و خسته نباشید خدمت شما
دختر ۱۸ ساله هستم
پدرو مادرم هردو فرهنگی هستن
و یک خواهر دارم که ۲۶ سالش هست
از حدود ۵ سال پیش خواهرم بدلیل شکست عشقی که خورد حدودی افسردگی گرفت و این افسردگی و‌اعصاب بر روی قوای بدنش اثر گذاشت و زود زود مریض میشه
با وجود اینکه الان ازدواج کرده اما هنوزم اثرات مریضی و بیماری هایی روی اون هست
از همان ۵ سال پیش که این جریان شروع شد پدر و مادرم شدیییییییید تبعیض قائل میشن بین منو خاهرم
هم از لحاظ مالی هم محبتی
هروقت هم من میگم چرا فرق میزارین؟زمان مجردیش میگفتن اون مریضه مگه نمیبینی؟الان هم علاوه بر مریض بودنش میگن اون جلوی دید فامیل شوهرش هست باید هواشو نگهداریم
این حمایت از خاهرم به حدی هست که شوهر خواهرم حتی یک ریال برا خواهرم خرج نمیکنه و هر خرجی داره بر گردن پدر و مادرم هست ، البته بیشتر مادرم چون خیلی احساسی به قضیه نگاه میکنه
از این وضعیت خسته شدم به حدی که دیشب میخواستم از خونه فرار کنم و آخر سر هم خودمو بکشم تو خیابون
که با حرفای دوستام کمی آروم شدم
این تبعیض قائل شدن واقعا بیش از حد عذابم میده و به قدری عصبی میشم که از درد معدم ، از لرزش دست و پام ، از بالارفتن ضربان قلبم حتی نمیتونم برای کنکور درس بخونم
شب تا صبح گریه کردن امونم رو بریده
وقتی هم به پدرو مادرم التماس میکنم منو پیش روانشناس ببرید میگن به ما ربطی نداره تو با دوس پسرت دعوات شده و ناراحتی
درحالی که اصلااااا اینطور نیست و‌من تنها مشکلم خانوادمه
هفته ی پیش خواهرم آنفولانزا گرفته بود ۱۲ روز در خونه ی ما موند
وقتی یک بار با دوستام قرار گذاشتم برم بیرون و کمی تفریح کنم چنان دعوایی در خونه افتاد که انگار چی گفتم
مادرم میگه تو حق نداری خواهرت مریضه بری خوش بگذرونی
و اینو هم بگم از لحاظ مالی بیش از حد اذیتم میکنن حتی کلاس های کنکوری ثبت نامم نکردن در حالی که برای خواهرم همیشه کلی خرج میکنند
تروو خدا راهنماییم کنین
فقط تروخدا نگید که باهاشون منطقی حرف بزنم
چون اگه با حرف زدن حل میشد دیگه به اینجا نمیکشید که به شما بگم
دوستانم عرض میکنن که میتونم شکایت کنم
میتونم؟
آزادیت چندانی ندارم که برم بیرون
این شکایت رو از خونه چطور میتونم طرح کنم؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . بهتر است درموارد بالا ابتدا پیش مشاور وروانشناس بروید وبعد اگر موثر واقع نشد حقوق خود را مثل نفقه مطالبه کنید . وکارشناس با توجه به شرایط اقتصادی پدرتان وشرایط شما نفقه را مشخص میکند .

باسلام به عنوان تبعیض نمی توانید علیه پدرومادرشکایت کنید ولی طبق قانون می توانید از پدر خویش ازطریق شورای حل اختلاف مطالبه نفقه نماید.

باسلام درخصوص عدم پرداخت نفقه ، شما می تواند دادخواست مطالبه نفقه مطرح نماید.

دادخواست مطالبه نفقه تقدیم کنید

عنایت داشته باشید اگر از لحاظ مالی مانند نفقه شما و همین جور از لحاظ روحی به شما توجه ایی نمی شود می توانید بر علیه آن ها شکایت کنیدموید باشید