بعد از رای دادگاه کیفری دو چه مراحلی باید از طرف شاکی انجام شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۰۹ #90180776

سلام آرزوی سلامتی دارم برای شما بزرگواران
شاکی پرونده ای هستم در دادگاه کیفری دو.
قاضی محترم رای دادگاه را به صورت دادنامه ابلاغ کرده است که به پرداخت دیه و حبس،متهمین را محکوم کرده است.میخواستم بدونم بعنوان شاکی پرونده باید چه مراحلی را بعد از دادنامه که صادر شده است طی کنم؟
خیلی ممنونم از شما بزرگواران

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه در مهلت قانونی تجدیدنظرخواهی نشود پرونده به اجرای احکام ارسال خواهد شد و در اجرا باید پیگیری نمایید

درود بر شما، بایستی منتظر باشید تا در مهلت تجدیدنظر اگر اعتراضی توسط متهم انجام نشد، پرونده به اجرای احکام ارسال شود، چنانچه اعتراض هم شود، بایستی منتظر قطعیت حکم باشید.

سرام حکم به نفع شما صادر شده است و نیاز ب اقدامی از جانب شما نیست پس از قطعیت رای پرونده به اجرای احکام ارجاع و در صورت نیاز به پیگیری ابلاغیه ارسال خواهد شد

اقدام خاصی نیاز نیست بکنید منتظر تجدیدنظرباشید

با سلام..در اینخصوص بعد از صدور رای محکومیت در دادگاه کیفری دو، شخص محکوم ظرف مدت ۲۰ رو پس از ابلاغ دادنامه حق اعتراض و تجدیدنظرخواهی در دادگاه تجدیدنظر استان را دارد، در صورت اعتراض پرونده به دادگاه تجدیدنظر استان ارسال و در صورت عدم اعتراض، دادنامه صادره قطعی و لازم الاجرا خواهد بود و از طریق اجرای احکام کیفری نسبت به اجرای مفاد دادنامه صادره اقدام خواهد شد..
موفق باشـید..

سلام
اقدام خاصی نیاز نیست منتظر جلسه دادگاه تجدیدنظر یا حکم باشید.

اگر متهمین ظرف ۲۲ روز از ابلاغ، تجدیدنظر خواهی نکرده باشند، رای قطعی شده و آماده ارسال به واحد اجرای احکام می شود، در مورد دیه هم زمان پرداختش بسته به عمد یا شبه عمد یا خطای محض بودن دارد که در دادنامه درج می شود