یک نمونه متن رضایت نامه در پرونده حقوقی میخواهم؟

پرسیده شده
۱۲۴ پاسخ ۱۰۵,۰۵۰ #03795124

با سلام نمونه متن رضایت نامه در پرونده حقوقی نیاز داشتم با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
بهتر است خواسته و توافقات صورت گرفته را اعلام نمایید تا متن رضایت‌نامه درست و دقیق مطابق با طرح دعوی شما باشد
با سپاس

مشاوره تلفنی بهترین گزینه برای نگارش رضایت نامه توسط وکیل دادگستری میباشد.یکی از وکلای بنیاد انتخاب کنید

چنانچه در جلسه اول رسیدگی هستید درخواست استرداد دادخواست نمایید چنانچه قبل از پایان دادرسی هستید تقاضای نمایید باتوجه به توافقات بعمل آمده با خوانده دعوی تقاضا مختومه شدن پرونده را دارید

با سلام ،در پرونده حقوقی می‌توان از دعوی انصراف داد با آن را پس گرفت که عموم مردم به اشتباه آنرا رضایت میدانند که اصولا مربوط به پرونده‌های کیفری است ..در هر حال درخواست مختومه کردن پرونده از شعبه گویا وهمین تک جمله وافی به مقصود است

سلام
میتوانید به دفاتر خدمات قضائی مراجعه کنید ویا از اینترنت تهیه کنید
مستدام باشید

سلام، در پرونده حقوقی با توجه به توافقاتی که با طرف مقابل انجام میدهید پرونده استرداد و یا مختومه خواهد گردید.

با سلام و تحیات وافره

بایستی عارض گردم ، پرونده حقوقی اصولا نیازمند رضایت نامه نمی باشد، باتوجه به متن سوال شما که مبین سازش است ، حال مقام شما در پرونده برای پاسخ مهم است ، امری که سوال شما ابراز می نماید این است که گویا شما خوانده دعوا هستید، از این رو باستحضار می رسانم شما برای توافقی که انجام داده اید که خواهان را از ادامه و پیگیری پرونده منصرف نموده است ، بدوا توافقنامه ای فی مابین تنظیم نموده و بعد در آن خواهان را متعهد به استرداد دعوا و یا مختومه نمودن پرونده بنمائید ، پیشنهاد می گردد با رزرو وقت با یکی از وکلا محترم دادگستری و یا کارشناسان معزز بنیاد وکلا جهت تنظیم توافق نامه با تعیین وجه التزام و تعیین داور مرضی الطرفین در این خصوص مشاوره نمائید و پس از ارائه اسناد لازم، توافقنامه ای با موارد معنونه در راستای احقاق حقوق حقه شما تنظیم و تدوین گردد.

موفق و موید باشید