یک نمونه متن رضایت نامه در پرونده حقوقی میخواهم؟

پرسیده شده
۱۱۹ پاسخ ۱۰۲,۸۲۸ #03795124

با سلام نمونه متن رضایت نامه در پرونده حقوقی نیاز داشتم با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، در پرونده حقوقی با توجه به توافقاتی که با طرف مقابل انجام میدهید پرونده استرداد و یا مختومه خواهد گردید.

با سلام و تحیات وافره

بایستی عارض گردم ، پرونده حقوقی اصولا نیازمند رضایت نامه نمی باشد، باتوجه به متن سوال شما که مبین سازش است ، حال مقام شما در پرونده برای پاسخ مهم است ، امری که سوال شما ابراز می نماید این است که گویا شما خوانده دعوا هستید، از این رو باستحضار می رسانم شما برای توافقی که انجام داده اید که خواهان را از ادامه و پیگیری پرونده منصرف نموده است ، بدوا توافقنامه ای فی مابین تنظیم نموده و بعد در آن خواهان را متعهد به استرداد دعوا و یا مختومه نمودن پرونده بنمائید ، پیشنهاد می گردد با رزرو وقت با یکی از وکلا محترم دادگستری و یا کارشناسان معزز بنیاد وکلا جهت تنظیم توافق نامه با تعیین وجه التزام و تعیین داور مرضی الطرفین در این خصوص مشاوره نمائید و پس از ارائه اسناد لازم، توافقنامه ای با موارد معنونه در راستای احقاق حقوق حقه شما تنظیم و تدوین گردد.

موفق و موید باشید

بزای متن رضایت نامه حقوقی،شما می‌توانید به دفاتر ثبت الکترونیکی قضایی یاسایت های حقوقی مراجعه کنید

با سلام ،متن رضایتنامه را دفاتر اسناد رسمی موجود دارند که معمولا کامل هستند .

محترم شعبه دادگاه عمومی حقوقی شهرستان
با سلام
احتراما به استحضار می‌رساند
اینجانب فرزند..... به شماره ملی........ و شماره شناسنامه .......در خصوص پرونده شماره ........به شماره بایگانی .......در خصوص دعوی مطروحه با موضوع به طرفیت رضایت منجزوبدون قیدوشرط و /مشروط خود را اعلام می‌نمایم. و از این تاریخ هیچ ادعایی اعم از حقوقی یا کیفری نسبت پرونده و طرف مقابل در موضوع پرونده نداشته لذامراتب جهت هرگونه اقدام صورتجلسه وبه امضا رسید.

محترم شعبه دادگاه عمومی حقوقی شهرستان
با سلام
احتراما به استحضار می‌رساند
اینجانب فرزند..... به شماره ملی........ و شماره شناسنامه .......در خصوص پرونده شماره ........به شماره بایگانی .......در خصوص دعوی مطروحه با موضوع به طرفیت رضایت منجز /مشروط خود را اعلام می‌نمایم. و از این تاریخ هیچ ادعایی اعم از حقوقی یا کیفری نسبت پرونده و طرف مقابل در موضوع پرونده ندارم

سوال شما حقوقی نیست متن فوق را از اینترنت یا دفاتر خدمات قضایی تهیه نمایید