نحوه اطلاع از رای صادره دادگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۸۴ پاسخ ۱۳۸,۷۱۷ #68366461

سلام
ببخشید رای دادگاه رو در سامانه ابلاغ ثنا قرار میدهند؟

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی کیفری
۸۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سامانه عدل ایران قابل مشاهده می باشد

سلام به سامانه ثنا الکترونیکی قضایی مراجعه نمایید

سلام. بعد از صدور حکم و تکمیل فرایند اداری در سامانه ثنا قرار می‌گیرد.

با سلام . پس از صدور رای ، هر زمان که رای ابلاغ شود در سامانه ثنای شما قابل رویت است .

با سلام
الف :اگه ثبت ثنا نداشته باشید طبق روال قدیمی مامور ابلاغ حکم رو بهتون ابلاغ میکنه
ب:ویا در صورت داشتن وکیل به وکیلتان اطلاع داده خواهد شد
ج:در صورت داشتن ثبت ثنا و رمز عبور در سامانه adliran.ir
پس از صدور رای معمولا دو پیامک ارسال میشود، اولی اینکه در پرونده شماره ... رای صادر شد.
و دوم با این مضمون که رای شماره ... در سامانه ابلاغ قرار گرفت،
پیامک با مضمون دوم که ارسال شد باید به سامانه ابلاغ سایت adliran.ir مراجعه کنید و حکم را دانلود کنید

با سلام . درصورت ارسال پیامک مبنی بر ابلاغ رای می توانید از طریق سامانه ثنا متن رای را مشاهده و دریافت نمایید .

بله درصورت وجود برگ ثنا کلیه اوراق قضایی و احکام وابلاغ در حساب کاربری شما موجود می باشد