قول نامه های ملکی چقدر ارزش دارند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۸ #88428173

سلام چهارده سال قبل در حومه کرج ملکی را با پدرم قول نامه کردیم چون شوهرم ورشکست شده بود در قولنامه قید شد دو سال بعد پول پرداخت شود البته حدود خمس قیمت ملک هم پرداخت شده بود، اما هنوز دوسال نشده ملک چندین برابر شد وسند آن هم آماده شد، در زمان نوشتن قول نامه سند نداشت، پدرم سند را به اسم خودش گرفت و حاضر نشد با گرفتن بقیه پول سند را به اسم ما بگیرد، گفت شما به بانک و مردم بدهکار هستید ملک رو از دستتون در میآورند، چه فرقی میکنم سند به اسم کی باشه شما توی ملک ساکن هستید، هرگز هم حاضر نشد طبق قول نامه عمل کند و چون از قبل یک چک سفید امضا از من داشت گفت اگر شکایت کنی منم تو رو زندان می اندازم!!! خلاصه سالها ست توی این خونه زندگی میکنم، حالا پدرم فوت کرده، می خاستم ببینم من حق مالکیتی بر این ملک دارم؟ یا این ملک به پدرم تعلق داره و به وارث های اون میرسه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبایعه نامه عادی نیز دارای اعتبار است لذا دادخواست الزام به تنظیم سند را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

بله اعتبار کافی دارد ومیتوانید دادخواستی به طرفیت وراث ایشان بابت تنظیم سند رسمی تقدیم دفترخدمات قضایی به همراه مستندات کنید

با سلام
با استناد به قولنامه تنظیمی بین شما و پدر مرحومتان ، به طرفیت وراث اقامه دعوی و الزام به تنظیم سند و تسلیم مبیع ( در صورتی که در تصرف وراث باشد ) را درخواست نمایید

سلام و درود، قراردادهای عادی خرید و فروش(بیع) معتبر می باشد و شما می توانید ضمن تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث ، اقدام قانونی نمایید؛ موفق باشید.

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. مطمئنا قولنامه فوق الذکر واجد ارزش حقوقی لازم بوده و شما به استناد همان قولنامه فیمابین، می تواتید دادخواستی تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت ورثه از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در دادگاه مطرح نمائید..
موفق باشید..

مبایعه نامه عادی از اعتبار برخوردار است اقامه دعوی به طرفیت ورثه الزام به تنظیم سند رسمی را ثبت کنید

با توجه به مدارک مستندات بیع نامه شما و پدرتان میتوانید اقدام قانونی به طرفیت وراث اقدام نمایید