زن کارمند بعد از فوت حقوق دارد؟

پرسیده شده
۱۴۸ پاسخ ۷۹,۶۱۲ #83870497

باسلام.
اگر حقوق دارد این حقوق چگونه بین همسر و فرزندان و والدینش تقسیم میشود؟
اگر زن همسر و فرزند نداشته باشد و فقط مادر و خواهر برادر داشته باشد چگونه تقسیم میشود؟ ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق پابرجاهست ومیتواندبه ورثه برسدالبته اناث وذکورتازمان ۱۸سالگی

باسلام فرزندهمسروپدرومادر متوفی کارمندزن میتوانند از حق ایشان استفاده کنندالبته تحت شرایطی

با سلام به افراد تحت تکفل ایشان پس از دریافت گواهی وارثت واگذار میگردد

سلام
پس از فو‌ت کارمندان زن، بازماندگان آن‌ها همسر، فرزندان، پدر و مادر می‌توانند از حقوق آن‌ها استفاده کنند، اما شرایطی دارد. به شرطی که همسر به سن شصت سالگی و یا از کار افتاده باشد فرزند پسر تا زمان تحصیل و فرزند دختر تا زمان ازدواج و یا بعد طلاق
پدر و مادر نیز اگر زیر پوشش آن بوده می توانند از حقوق متوفی استفاده نمایند و در غیر اینصورت اگر زیر پوشش نباشند حقوق دریافت نمی کنند.
در صورت نداشتن فرزند حقوق متوفی به پدر و مادر داده می شود.

سلام
در صورتی که شخص ( خانم ) کارمند رسمی باشد بعد از فوت مستمری به بازماندگان وی پرداخت میشود

این مستمری شامل افراد ذیل میشود :

الف : همسر او ( زوج ) در صورتی میشود که توانایی لازم برای امرار معاش را به تایید سازمان های ذی صلاح نداشته باشد .

ب : فرزند دختر تا قبل از ازدواج و یا بعد از طلاق
ج : فرزند پسر تا رسیدن به سن قانونی و یا عدم توانایی اشتغال و امرار معاش مانند فردی که معلول باشد
د : پدر و مادر ایشان
ه : به خواهر و برادرش متاسفانه مستمری تعلق نمیگیرد

باسلام.به افراد تحت تکفل پرداخت می شود.

با سلام بطور کلی افرادی که نفقه آنها(جزو عائله یا تحت تکفل) توسط کارمند مرد یا زن قبل از فوت تامین می شده اند ، بعد از فوت جزو مستمری بگیران متوفی هستند. در مورد خواهر و برادر نیز همینطور است .