دفاع در مقابل دعوای اعسار مطرح شده از سوی محکوم علیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴۸ پاسخ ۴۹,۰۵۲ #55339

با سلام در خصوص دعوای اعسار خوانده که قصد اطاله دادرسی دارد و همچنین با توجه به اینکه خوانده موجب مالباخته شدن افراد متعددی شده راه و چاه های حقوقی زیادی برای اطاله دادرسی بلد هست. در حال حاضر دادنامه صادر علیه ایشون صادر شده اما با توجه به مبلغ بالای طلب و هزینه تجدیدنظرخواهی دعوای اعسازگر را به انضمام تجدیدتظرخواهی مطرح کرده اند بنظر شما چگونه می توان از طرف در مقابل ادعای اعسار دفاع کرد؟ محکوم علیه تمکن مالی دارد اما چگونه بتوان دلیل به دادگاه ارایه داد مشکل بنظر حضرت عالی چگونه می توان دفاع کرد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام چنانچه مدارک یا مستنداتی مبنی بر تمکن مالی محکوم علیه داریدارائه دهید

بااستشهادیه محلی ودونفرشاهدوبااطلاع ازاوضاع مالی

با درود مستندات و دلایل ملایت نامبرده را به شعبه رسیدگی کننده ارائه نمائید

با سلام
دلایل و در صورت امکان مستندات تمکن مالی وی را به دادگاه ارائه نمایید یا درخواست استعلام از ثبت وبانک را نمایید.

سلام
از طریق حسابهای بانکی ، ثبت اسناد و املاک. داشتن اموال منقول و غیر منقول شهادت شهود بر دارا بودن پرداخت دین و شهادت بر رد ادعای ایشان به عنوان معسر بودن از دلایل معسر نبودن می توان نام برد.

با سلام
در صورتی که مدارک ومستندات مالکیت مال منقول وغیر منقول از فرد در اختیار دارید به دادگاه ارائه نماید. یا افراد مطلع از تمکن مالی فرد را به عنوان شهود به دادگاه معرفی نمایید

سلام
اگر اسناد ملکی یا خودرو یا اموالی از این دست را دارد می توانید در صورت دسترسی به این اسناد به عنوان دلیل استفاده کنید و یا شهادت شهود را ارائه کنید