دادسرای امور سرپرستی کپی از دادنامه قیم نامه فرزند صغیرم را به من تحویل نمیدهد چه کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶۴۳ #84256410

با سلام خدمت اعضای محترم
همسر بنده فوت شده و بنده یک طفل صغیر دارم خودم شخصا درخواست نصب قیم داده ام و برادر
شوهرم را به عنوان قیم معرفی نموده ام دادگاه نیز برادر شوهرم را به عنوان قیم انتخاب کرد و دادنامه صادر شده ولی دفتر امور سرپرستی به من که مادر صغیر هستم کپی از قیم نامه تحویل نمی‌دهد و می‌گویند شما ذینفع نیستید برادر شوهرتون ذینفع است در حالیکه بنده خودم مادر صغیر هستم و قیم را خودم به دادگاه معرفی نموده ام حالا میخواهم مهریه ام را از اموال شوهرم مطالبه کنم اداره ثبت قیم نامه می‌خواهد برای توقیف سنوات قیم نامه می‌خواهند و ادارات دیگر نیز قیم نامه می‌خواهند و ... دادگاه سرپرستی هم به من کپی از قیم نامه نمی‌دهد راهکارش چیست؟ من مادر صغیر هستم چرا به من کپی از قیم نامه نمیدهند؟ خانواده شوهرم و بخصوص خود قیم نیز منو از خونه پدری شوهرم بیرون انداخته اند قیم نیز با من اختلاف پیدا کرده و با من حرف نمی‌زند آنها نیز کپی از قیم نامه را به من نمیدهند دادگاه سرپرستی نیز کپی از قیم نامه به من نمی‌دهد می‌گویند شما ذینفع نیستیدخواهش میکنم راهکار اخذ کپی از قیم نامه را به من بگویید برای مطالبه مهریه و سایر حقوقم اداره اجرای ثبت قیم نامه می‌خواهد ممنونم

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستند به عقدنامه تان می توانید مهریه را از وراث مطالبه کنید ربطی به قیم نامه ندارد..

با سلام مهریه شما ازطریق دادگاه قابل مطالبه می باشد

مهریه از طریق دادگاه قابل مطالبه است

سلام وقت بخیر
از طریق دادگاه جهت مطالبه مهریه اقدام نمایید.

بادرودوسلام مهریه شما ازطریق دادگاه قابل مطالبه می باشد.

سلام
مهریه خود را از طریق دادگاه مطالبه نمایید

با سلام
برادر همسرتان باید تقاضا دهند