آیا مادربزرگ پدری در شرایطی که پدربزرگ فوت شده میتونه قیم نوه پسری باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۶۵۹ #83248320

عمو چطور؟
همسر برادرم بعد از یک ماه از فوت ایشون مانع دیدار با نوه مون که وابستگی عاطفی به مادربزرگ و یکی از عمه ها دارند شده، آیا میتونن مانع بشن؟ زمان ملاقاتی که از طریق دادگاه تعیین میشه چه مقداره؟ بچه قبل فوت پدر هفته ای دو روز در خونه مادربزرگ سپری میکرده
۳. همسر برادرم اختلال پارانویید دارند طبق گفته های برادرم قبل فوت مادربزرگ میتونه تقاضای بررسی و معاینه از جانب دادگاه بده؟ چون حضانت با مادره حداقل درمان شروع کنن و در شرایط درمان قرار بگیرند برای صحت و سلامت روانی بچه در آینده

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با وجود مادر کمی بعید است
و از نظر زمان ملاقات با توجه به شرایط و خصوصیات تعیین می شود

سلام
برای قیم شدن مادر اولویت دارد ولی چنانچه دادگاه صلاحیت وی را بنا به دلایلی احراز ننمایند ممکن است آن را را به شخص دیگری مانند مادربزرگ یا عمو واگذار نمایند و حق ملاقات نیز به تشخیص دادگاه و با رعایت مصلحت طفل و وضعیت طرفین تعیین میگردد و ضابطه خاصی از نظر قانونی بر آن وجود ندارد.