همسرم به دروغ ادرس خونه من رو به عنوان ادرس سکونت خودش معرفی کرده تا اجرای احکام وسایل خونه رو توقیف کنه،چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۴۱ #80402094

سلام
همسرم که محکوم به پرداخت خسارت شده و جدا از من زندگی میکنه، به دروغ ادرس خونه من رو به عنوان ادرس محل سکونتش اعلام کرده تا از اجرای احکام بیایند و وسایل خونم رو توقیف کنند و بفروشند، ضمنا سند رسمی خونه به نام من هست و من هم هیچ محکومیتی ندارم.

۲-آیا من باید برای تعلق وسایل به خودم مدرک ارائه بدم‌؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ضمن اقدام سریع و با طرح لایحه و ارائه به قاضی رسیدگی کننده و مدارک خود مبنی بر اینکه آدرس مشخص شده متعلق به شما و نه ایشان است و آدرس وی را هم ارائه کنید اقدام لازم صورت خواهد گرفت.

محکوم علیه باید ثابت کند این وسایل متعلق به ایشان است

بادرود
دراین مورد میتوانید باارائه مدارک که اثبات کننده سند مالکیت منزل به شما میباشد به اجرای احکام میتوانید از توقیف جلوگیری کنید و باارسال لایحه وضمیمه کردن کپی مدارک نیز میتوانید اجرای احکام را از موضوع مطلع کنید
وسایل منزلی که سندش بنام شما می باشد لازم نیست اثبات گردد برای شماست و مالکیت منزل نشانگر این می‌باشد که وسایل داخل خانه هم به شما تعلق دارد

سلام
سندمالکیت خودراباشرح موضوع طی لایحه ای به اجراارایه کنید

با اثبات مالکیت و ارایه سند به اجرای احکام می توانید از اجرای حکم جلو گیری نمایید

با درود..
در اینخصوص پیشنهاد می گردد که قبل از اجرای حکم، با تنظیم لایحـه ای به استناد سند مالکیت خود بر ملک مذکور و همچنین تعلق اثاثیه به شخص خودتان را فـورا به اجرای احکام مربوطه اعلام و اطلاع دهید..

از قانون اجرای احکام مدنی ماده ۹۱ -
هر گاه شخص ثالث منکر وجود تمام یا قسمتی از مال یا طلب یا اجور و عواید محکوم‌علیه نزد خود باشد باید ظرف ده روز از تاریخ‌ابلاغ اخطاریه مراتب را به قسمت اجرا اطلاع دهد.