وقتی به طور شفاهی قول عیدی و سنوات داده شود و در قرارداد این موارد مجهول و نامعلوم باشد،امکان مطالبه وجود خواهد داشت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۸ #64921521

برای قراردادهای فصلی و کمتر از یکسال در صورتی که شفاها قول عیدی و سنوات داده شود ولی موقع امضای قرارداد عیدی و سنوات را بصورت مجهول (مقدار نامعلوم) در دل حقوق در نظر گرفته باشند، امکان مطالبه عیدی و سنوات میسر هست یا نه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدلیل اینکه قرارداد فصلی منعقد شده است عیدی تعلق نمیگیرد ولی سنوات دارد . موفق و موید باشید

شما باید به این استدلال که عقد متبانیا بر شروطی که ادعا می کنید منعقد شده است و سپس ادعای خود با شاهد ویا ادله محکمه پسند اثبات کنید

سلام اگر در قرارداد حقوق و مزایا تصریح نشود ، همه این موارد بر اساس حقوق پایه اداره کار محاسبه می شود و کارفرما مکلف به پرداخت است .

در صورت عدم تصریح مبلغ عیدی و سنوات در قرارداد کل پرداختی به نام حقوق ،حقوق پایه محسوب می شود و مبنای پرداخت عیدی و سنوات قرار میگیرد. قانون مبنا پرداخت عیدی و سنوات را تعیین کرده است عدم ذکر در قرارداد نافی حق شما نیست. حتی شرط عدم پرداخت نیز اعتباری ندارد و قابل وصول است

با سلام عدم ذکر صریح و یا ضمنی موارد یاد شده از اجزای حقوق در قرارداد کار مشکلی ایجاد نمیکند و حتی با عدم ذکر صریح آن نیز قابل مطالبه است.

سلام البته انچه در قراداد ذکر میشود بطور واضح و شفاف ک بتوانید ب عنوان دلیل و مدرک اگر خلاف انرا انجام داد بتوانید ب ان استناد کنید و امضا شما نشان دهنده قبول کردن مفاد قرارداد میباشد چرا بصورت شفاف درمتن نمی اید وقتی ک میگویید دلیلش را بپرسید