آیا میتوانند به علت حضور در منزل از ما شکایت کنند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۲ #61552425

با سلام
من با دوستم به اسرار و زنگ دوست دخترم رفتیم خونشون و بعد از گذشتن ساعتی خانوادش آمدند خواهرش جلوی در ایستاد و گفت شما تو خونه ما چیکار میکردید ما اونو حل دادیم فرار کردیم و داد زد گفت دزد دزد ما هم فرار کردیم ساختمان دوربین داشت شمارم هم که دوست دخترم داره الن من استرس دارم هیچگونه رابطه ای هم من نداشتم دوستم را نمیدونم ولی من نداشتم الان از هیچی خبر ندارم
تنها راه پیگیری منم سیمکارتم هست آیا راهی هست اطلاعات رو سوزاند به طور کلی اصلن چه باید کرد ما به درخواست خود دختر آمدیم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
می توانند در خصوص شکایت از شما و جهت اثبات دعوی خود اقدام نمایند..
با توجه به توضیحاتتون مبنی بر مجهز بودن محل به دوربین مدار بسته و ثبت چهره شما.. بحث سوزاندن سیمکارت منتفی است و کمکی به انکار شما نخواهد کرد..
موفق باشید..

بله می توانند شاکی بشوند ومهم اثبات نمودن دعوی مطروحه است

با سلام
اولا ورود شما به منزل ایشان غیر قانونی و ایشان حق شکایت از شما دارند حال میتوانند شکایت رابطه نامشروع یا سرقت بر علیه شما اقدام نمایند و چون در دوربین مداربسته چهره شما مشخص شده است لذا اثبات این امر به سادگی خواهد بود و حتی با سوزاندن سیمکارت نیز مشکل شما حل نخواهد شد .
مگر اینکه خانواده دختر از ترس آبروی خود سکوت نمایند و اقدامی ننمایند .

با توجه به رضایت، بحث ورود به عنف منتفی است

بستگی به موضوع شکایت از جمله ارتباط نامشروع و سرقت دارد.وباید ادعای خود را بتوانند اثبات کنند

با سلام.بستگی به شکایت ایشان دارد.احتمال محکومیت به زنا خیلی کم و احتمال محکومیت به رابطه نامشروع دون زنا وجود دارد.اگر از هل دادن شما آسیبی به ایشان وارد شده باشد میتواند به اتهام ضرب وجرح عمدی نیز شکایت کند.لازم به ذکر است که اصرار و رضایت دوست شما در ورود به منزل تاثیری در وقوع رابطه نامشروع ندارد و باعث برائت شما نمیشود.

با سلام
اگر بتوانند با استفاده از دور بین ساختمان قیافه هاتون رو شناسایی کنند میتوانند شکایت کنند به جرم سرقت ورابطه ی نا مشروع
وپلیس می تواند شناسایی کند