حکم اس ام اس دادن به زن شوهردار چیست؟

پرسیده شده
۱۶۳ پاسخ ۱۷۷,۷۲۲ #4018

من حدودا یک هفته به یک زن شوهردار پیامک دادم البته اون شروع کرد منم جوگیر شدم جواب دادم حالا شوهرش فهمیده چی میشه اگه شکایت کنه؟ممنونم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۶۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به مفادوپیامهای ارسالی عنوان جرم متفاوت است

اختلاف نظر در این خصوص بین دادگاه ها وجود داره.اما نظریه مشورتی راجب جرم نبودن این عمل نیز موجود می باشد.

درود
بستگی به محتوا اس ام اس ها دارد اگه خارج از عرف باشه بعضا رابطه نامشروع ثابت می شود

همسر ایشون میتونه با توجه به نوع پیام ها به جرم رابطه نامشروع ما دون زنا در فضای مجازی یا ایجاد مزاحمت از شما شکایت کنه

بسته به محتوای پیامها میتواند مزاحمت نوامیس و یا رابطه نامشروع محسوب گردد.

سلام
در رویه قضایی دادن پیامک به قصد التذاذ در حکم رابطه نامشروع می باشد. لذا در صورت اثبات ارسال پیام و قصد التذاذ این رفتار قابل مجازات می باشد.

با سلام..با توجه به اینکه ایجاد مزاحمت به نوامیس نموده اید لذا کلمات و متون داخل پیامک میتواند عناوین مجرمانه متعددی علیه شما دربر داشته باشد..