ارتباط جنسی از جلو تا چه مدت در پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد؟

پرسیده شده
۱۴۰ پاسخ ۲۰۱,۸۲۲ #75288

سلام.اگر یک خانم حدود یک سال پیش از واژن رابطه نامشروع داشته باشد آیا تشخیص داده میشود؟و نهایتا تا چه زمانی اخرین رابطه جنسی قابل تشخیص است.در مورد آقایان چطور؟پیشاپیش ممنونم از راهنمایی و کمکتون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۴۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازاله بکارت تشخیص داده میشه و اینکه چه زمانی این موضوع انجام گرفته است قابل تشخیص نیست.

سلام
این پرسش فاقد جنبه حقوقی است و کاملا جنبه پزشکی دارد و پاسخ آن بستگی به شرایط و اوضاع احوال خاص قضیه دارد.

با سلام..سوال به صورت بسیار کلی ذکر شده و تفاسیر متعددی مفروض است..لازم به ذکر است که اگر انزال و انتقال منی صورت گرفته باشد که با آزمایشات پزشکی و DNA به راحتی مشخص میگردد،حالت بعدی که متصور است زایل نمودن پرده بکارت میباشد که زوال با جسم خارجی یا رابطه جنسی را ثابت مینماید ودر صورت عادی نیز که هیچکدام از موارد فوق الذکر نباشد حداکثر ظرف مهلت ۲۰ روز در پزشکی قانونی قابل تشخیص میباشد🌹

حداکثر تا یک ماه مشخص میشود و بعد از آن خیر

سلام
معمولا بین یک تا سه هفته قابل تشخیص میباشد

فقط زوال بکارت قابل تشخیص خواهد بود.

سلام مدت زمان زیادی سپری شده است قابل تشخیص نمیباشد