آیا هزینه تعمیر لوله اصلی فاضلاب برعهده من است یا همه اهالی؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #55829802

باسلام
من در ساختمانی ۵ طبقه ۹ واحده - طبقه سوم - زندگی میکنم ... سقف همسایه پایین از لوله فاضلاب اصلی ساختمان نم داده اما سوراخی که در لوله فاضلاب ایجاد شده از کنار دیوار طبقه سوم میگذرد... برای همین لوله کش میبایست برای تعمیر، دیوار طبقه من را تخریب کند تا به لوله و سوراخ ایجاد شده دسترسی پیدا کند
سوال اینکه
هزینه تخریب و تعمیر دیوار منزل من به عهده من است یا همه اهالی؟
و سوال آخر اینکه
تعمیرات مشاعات، به عهده صاحبان منازل است یا مستاجرین؟ چون طبقات اول مستاجر هستند و دو طبقه دیگر هم مالکین ساکن نیستند و اجاره هم ندادند...
هزینه هایی از این دست برعهده آن ها نیز خواهد بود یا خیر؟

باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این ملک مشاعی محسوب می شود وقاعدتا هزینه آن را مالکین تقبل کنند

با توجه به مشاع بودن به عهده ساکنین است چون هزینه اساسی است برعهده مالکین می باشد.