برای بیرون کردنش از خونم باید چه کاری انجام بدم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۹ #54351255

من یه خونه دارم اجاره دادم قرارداد مستاجرم تموم شده تا الان ۹ماه اجاره نداده + خونه رو به مکانی برای مصرف مواد مخدر با دوستانش کرده تمام همسایه ها هم شکایت دارن

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دستور تخلیه بگیرید. رسیدگی به درخواست دستور تخلیه فوری در صالحیت شورای حل اختلاف است. اگرقرارداد اجاره شما این شرایط را داشته باشد
ا۱_ قرارداد اجاره کتبی باشد.
۲_ ذکر مدت در قرارداد.
۳_ ذکر مبلغ در قرلرداد
۴_ امضای دو شاهد.
۵_ مدت قرارداد پایان یافته باشد.

درخواست دستور تخلیه نیاز به رسیدگی قضایی در مراجع یاد شده ندارد و بدون حضور طرفین و با وجود شرایط مرجع مربوط اقدام به صدور دستور تخلیه می نمایند.

و اگر مدعی عدم پرداخت اجاره های معوقه یا ورود خسارت به ملک خود باشید می تواند در این خصوص مستقلا طرح دعوا نموده و مبلغ پول پیش واریز شده در صندوق دادگستری ضمن اجرای دستور تخلیه را توقیف نمایید.

در صورتیکه قرارداد اجاره رسمی باشد، مرجع صدور دستور تخلیه و صدور اجراییه در خصوص تخلیه دفتر اسناد رسمی تنظیم کننده سند و اداره اجرای ثبت است.