اگه اعتراض نزنم یک چهارمش کم میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۱ #37679801

سلام یک سال حبس تعزیری برام اومده اگه اعتراض نزنم آیا یک چهارمش کم میشه؟ و اینکه بعد از تحمل یک سومش میتونم آزادی مشروط بگیرم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تسلیم به رای کنید تا ۱/۴ بخشیده شود

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در صورت تسلیم به رای صادره و اسقاط حق اعتراض خود قبل از قبل از اتمام مهلت تجدیدنظرخواهی،، یک چهارم از مجازات حبس کسر می گردد..
و در صورتیکه تاکنون از امتیاز آزادی مشروط استفاده ننموده باشید، پس از تحمل یک سوم از مدت حبس خود، می توانید از حق آزادی مشروط استفاده نمائید..
موفق باشید..

بر اساس ماده ۴۴۲ قانون آیین دادرسی مدنی، در تمام محکومیت های تعزیری در صورتی که دادستان از حکم صادره درخواست تجدیدنظر نکرده باشد، محکوم علیه می تواند پیش از پایان مهلت تجدید نظرخواهی با رجوع به دادگاه صادرکننده حکم، حق تجدیدنظرخواهی خود را اسقاط یا درخواست تجدیدنظر را مسترد نماید و تقاضای تخفیف مجازات کند.
در این صورت، دادگاه در وقت فوق العاده با حضور دادستان به موضوع رسیدگی و تا یک چهارم مجازات تعیین شده را کسر می کند؛ این حکم دادگاه قطعی است.
همچنین بر اساس ماده ۵۸ قانون مجازات اسلامی،
در مورد محکومیت به حبس تعزیری، دادگاه صادر کننده حکم می تواند در مورد محکومان به حبس بیش از ده سال پس از تحمل نصف و در سایر موارد پس از تحمل یک سوم مدت مجازات به پیشنهاد دادستان یا قاضی اجرای احکام با رعایت شرایط زیر حکم به آزادی مشروط را صادرکند:
الف- محکوم در مدت اجرای مجازات همواره از خود حسن اخلاق و رفتار نشان دهد.
ب- حالات و رفتار محکوم نشان دهد که پس از آزادی، دیگر مرتکب جرمی نمی شود.
پ- به تشخیص دادگاه محکوم تا آنجا که استطاعت دارد ضرر و زیان مورد حکم یا مورد موافقت مدعی خصوصی را بپردازد یا قراری برای پرداخت آن ترتیب دهد.
ت- محکوم پیش از آن از آزادی مشروط استفاده نکرده باشد.
انقضای مواعد فوق و همچنین مراتب مذکور در بندهای(الف) و(ب) این ماده پس از گزارش رئیس زندان محل به تایید قاضی اجرای احکام میرسد. قاضی اجرای احکام موظف است مواعد مقرر و وضعیت زندانی را درباره تحقق شرایط مذکور بررسی و در صورت احراز آن، پیشنهاد آزادی مشروط را به دادگاه تقدیم نماید.

در صورتی که تسلیم به رای کنید ۱/۴ کسر می شود و در صورت تحمل ۱/۳ از حبس می توانید از آزادی مشروط استفاده کنید.

اگر قبل از اتمام فرجه قانونی تجدید نظر اقدام کنید ، یک چهارم حکم حذف خواهد شد
چنانچه شما تاکنون از آزادی مشروط استفاده نکرده باشید میتوانید بعد از تحمل یک سوم حبس ، از آزادی مشروط استفاده نمایید .

با سلام
در صورت تسلیم به رای قبل از اتمام فرجه قانونی تجدید نظر ، یک چهارم حکم حذف خواهد شد
و نیز شما در صورتی که تاکنون از آزادی مشروط استفاده نکرده باشید میتوانید بعد از تحمل یک سوم حبس ، از آزادی مشروط استفاده نمایید .

با توجه به حکم صادر در صورت نزدن اعتراض درخواست تجدید نظر قطحی می باشد .درخواست تخفیف جرم توسط مرجع قضایی صادر میشود با توجه به وضعیت موجود شما