چگونه میتوانم حضانت و قیومیت فرزندانم را بر عهده بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۶ #36806441

حدود یک سال است که همسرم فوت کرده و دادگاه میگوید که برادر شوهرهایم باید به دادگاه بیایند و امضا کنند تا من قیومیت فرزندانم را عهده دار شوم. اما انها از این کار امتناع میکنند. باید چکار کنم؟ ممنون از راهنمایی هایتان

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ر صورتی که یکی از پدر یا مادر فوت شده باشد، اولویت با شخصی است که زنده مانده یعنی به عنوان مثال با فوت پدر حضانت با مادر است حتی اگر جد پدری (پدر بزرگ پدری) زنده باشد و چنان­چه هر دوی آن­ها – یعنی پدر و مادر- فوت شده باشند، در درجه‌ی اول حضانت با جد پدری، بعد وصی (نماینده‌ه­ایی که از سوی پدر یا جد پدری انتخاب شده) و در آخر قیم (نمایند­ه‌ی­ قضایی که از سوی دادگاه انتخاب شده و می‌­تواند از بستگان طفل باشد) است.