آیا عموش میتونه با اثبات این که توانایی مراقبت از خودش رو نداره او را برگرداند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۱ #35894996

سلام خانمی ۲۵ سال سن دارد که از ۱۳ سالگی پدر و مادرش فوت شدن و دادگاه حضانت رو به پدر بزرگش داده بعد چند سال داگاه حضانت رو به عموش میده و الان ۲.۳ ساله که مستقل زندگی میکنه و حقوق پدر و مادرش که بیمه بودن رو میگیره و از پس خرج و مخارجش بر میاد اما ۲.۳ سال هم هست که پیوند قلب انجام داده و مریضه عموش الان گفته میخام شکایت کنم ازت و برت گردونم تو توانایی مراقبت از خودت رو نداری و مدارک پیوند قلبش هم ضمیمه کرده. الان ایا عموش میتونه با اثبات این که توانایی مراقبت از خودش رو نداره برش گردونه؟ با این که این خانم ۲۵ سالشه و این چند سالم تنهایی سر کرده اصلا ممکنه بتونه برش گردونه؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان اگر محجور نباشند کسی نمی تواند وی را ملزم به انجام کاری نماید

اگر مشکل روحی و روانی نداشته و قادر به اتخاذ تصمیمات عاقلانه برای زندگی خود باشید امکان الزام شما به سکونت در منزل تعیین شده از سوی عمویتان وجود ندارد . با توجه به سن قانونی شما موضوع حضانت از اساس منتفی است .

با سلام
اگر ایشان به سن ۲۵ رسیده اند و از جهت رشد عقلی کامل و محجور نیستند در این صورت میتوانند از طریق دادسرا اقدام به رد قیم نمایند و دیگر نیاز به کسی جهت قیمومیت ایشان ندارد.
و اینکه در صورت ادعای عمو برای این امر دادگاه در صورت بررسی موارد و سن رشد عقلی و سایر موارد ادعای عمو را رد خواهد نمود .