آیا وضعیت کرونا می تواند مانع تخلیه باشد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۵۶ #34756714

با سلام و احترام اجاره نامه منزل مسکونی در تاریخ یکم تیر ۹۸ به مدت یکسال تا یکم تیر ۹۹ بین موجر و مستاجر خارج از بنگاه تنظیم شده است. حدود ۴ ماه از اجاره نامه گذشته و مستاجر به بهانه های مختلف تخلیه نمی کند و از مستاجر چک تخلیه نگرفتیم برای تخلیه چه اقدامی می توان انجام داد؟ آیا وضعیت کرونا می تواند مانع تخلیه باشد؟ مدت زمانیکه از قرارداد گذشته طبق اجاره قبلی پرداخت کرده در صورتیکه در اجاره نامه قید شده است پس از اتمام مهلت اجاره و عدم تخلیه روزانه ۵۰ هزار جریمه دارد، میتوان جریمه را مطالبه نمایم؟ در ضمن موجر مالک نیست و مالک فعلا در خارج از کشور می باشد یعنی سند به نام موجر نیست ولی قولنامه برای اجاره تنظیم کرده موجر که سند به نامش نیست و وکالتی هم از مالک ندارد می تواند از مستاجر شکایت کند؟ ممنون و سپاس

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با۲۵ درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید

دادخواست تخلیه بدهید و نسبت به وجه التزام در قرارداد هم می توانید شکایت کنید. ضمنا بموجب مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، قراردادهای اجاره با بیست و پنج درصد افزایش اجاره بها برای مدت یک سال تمدید می گردد.
اگرچه این مصوبه به نظر غیر قانونی می رسد، اما شوراهای حل اختلاف در عمل به آن پایبند هستند و از تخلیه امتناع می ورزند

بموجب مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، قراردادهای اجاره با بیست و پنج درصد افزایش اجاره بها برای مدت یک سال تمدید می گردد. اگرچه این مصوبه به نظر غیر قانونی می رسد، اما شوراهای حل اختلاف در عمل به آن پایبند هستند و از تخلیه امتناع می ورزند.

با توجه به وجود رابطه استجاری فی مابین موجر و مستاجر ،موجر می تواند درخواست دستور یا حکم تخلیه را بدهد.

دادخواست تخلیه بدهید. نسبت به وجه التزام در قرارداد هم می توانید شکایت کنید.

با سلام..
داشتن مبایعه نامه اعلامی از مالک مبنی بر انتقال ملک بشما کفایت می کند و اینک به استناد اجاره نامه تنظیمی فیمابین شما با مستاجر، جنابعالی موجر شناخته می شوید و می توانید نسبت به دادخواست اخذ مبلغ تعیین شده روزانه و درخواست تخلیه ملک اقدام نمائید..

با سلام
هرچند برای طرح دادخواست دستور تخلیه، سند مالکیت لازم است اما به نظر می رسد با توجه به وجود رابطه استجاری فی مابین موجر و مستاجر (صرف نظر از قانونی یا غیر قانونی بودن آن) موجر می تواند درخواست دستور یا حکم تخلیه را بدهد.
همچنین از شرایط عدم صدور دستور تخلیه عدم وجود اجاره معوق است. ضمنا موجر میتواند خسارات مورد ادعا را مطالبه نماید.
موفق باشید