گرفتن حکم تخلیه در ایام کرونا چگونه است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۷,۰۷۲ #40122342

به نام خدا
با سلام خدمت شما بزرگواران
خانه ای را اجاره داده ام که حدود ۴۰ روز دیگر قراردادش تمام میشود
بنده تلفنی به مستاجر گفتم که خانه را برای سکونت خود نیاز دارم و فکر خانه دیگری باشد؛ ولی مستاجر طفره میرود و میگوید: ممکن است تا اواخر مهر یا آبان هم جایی پیدا نکند که در صورتی هم تخلیه نکرد باید قرار داد جدید یکساله با ۲۰ درصد افزایش بنویسیم ولی بنده حتی دو ماه هم نمیتموانم خانه را در اختیارشان بگذارم چراکه من هم جایی دیگر مستاجر هستم و تقریبا دو ماه دیگر باید تخلیه کنم و خانه خود را نیاز دارم.
با برخی مشورت کردم ؛ میگویند: در این ایام کرونا حکم تخلیه در حالت خوش بینانه حداقل سه الی چهار ماه زمان لازم دارد.
با تشکر از کمک و راهنمایی شما خوبان.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با۲۵ درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید

سلام درایام کرونابله دستورتخلیه صادرنمیشودوبرای گرفتن حکم تخلیه شرایطی لازم است درصورتی که بیش از۳ماه اجاره بهارارنپردازدمیتوان درخواست داد

با سلام
اگر شرایط مصوبه جدید کرونا اعمال و رعایت شود. امکان حکم تخلیه با در دست داشتن و اثبات این که ملکی جهت سکونت ندارید و تنها ملک شما بوده و خودتان می خواهید سکونت کنید امکان حکم تخلیه وجود دارد

اگر شرایط مصوبه کرونا رعایت شود میتوانید تخلیه کنید

با سلام
با مستندات خود به حل اختلاف مراجعه وحکم تخلیه را درعرض ۲هفته میتوان اخذ کرد.

باسلام در صورتی که اثبات کنید نیاز شخصی دارید مشکلی وجود ندارد حکم تخلیه فوری بگیرید

در صورت اثبات نیاز شخصی امکان تخلیه وجود دارد