🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای ملاقات فرزند چطور باید اقدام بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۵

باسلام من در تهران زندگی میکنم که دوماه پیش از خانومم توافقی جدا شدیدم و اونا در شهرستان هستند الان به من هی زنگ میزنه که پسرت نمیخواد ببینه و...که کاملا دوروغه سنش ۵ هست و بعد ۷ با منه سوال ام اینه باید ماهی یه بار ببینم که نمیتونم برگردم الان کاری اونا میکنند که پسرم از من سردشه حرف های دورغین بهش میزنند و... حتی میگم مادرم بیاد هر ماه ببره میگه طبق توافق باید خودت بیایی الان چکار کنم
با تشکر

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. می توانید دادخواست ملاقات فرزند خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در دادگاه حانواده مطرح نمائید و دادگاه با رسیدگی در خصوص زمان و نوع و مکان ملاقات اقدام به تعیین تکلیف و صدور حکم می نماید..
موفق باشید..

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست فوری ملاقات فرزند را مطرح کنید.

سلام
برای اینکه بدور از مشکلات بتونید فرزند دلبندتان را ملاقات کنید باید از دادگاه خانواده درخواست تعیین جلسه و ساعت برای ملاقات با فرزندتان را بدید

میتوانید دادخواست ملاقات فرزند را ارائه دهید تا در خصوص زمان ،میزان و محل ملاقات تعیین تکلیف شود

دادخواتست ملاقات فرزند را تقدیم دادگاه نمایید

شما می بایست قانوان تکلیف ملاقات خو درا درشعبه رسیدگی کننده مشخص کنید مثال اگر زمان یا مکان مشکل دارید خود شعبه تشخیص می دهد

اگر در حکم دادگاه تعیین ملاقات نشده است دادخواست تعیین ملاقات دهید اگر در حکم دادگاه تعیین ملاقات شده دادخواست افزایش مدت ملاقات طرح کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط