در صورت رفتن از خانه، مادرم میتواند مرا برگرداند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۳ #30606545

سلام
دختری ۱۹ سال تمام هستم، پدر مادرم از چن ماهگیم جدا شدند و من همه عمر با پدرم بودم، ۳ سال پیش بخاطر اصرار های خواهرم اومدم پیش مادرم، از لحاظ جسمی (کتک) و روحی خیلی اذیتم میکنه، وقتی پدرم بود میرفتم پیش اون، ولی الان چن ماهه که فوت کرده و من خیلی تحت فشارم، حکم رشدم تو ۱۶ سالگی گرفتم.
میخوام ببینم میتونم جدا شم و برم شهر دیگر؟
هم واسه درس هم کار و اینکه مامانم میتونه برم گردونه؟
ممکنه دادگاه منو مجبور به برگشت کنه؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهتر است که موضوع را به نوعی با مادرتان حل کنید و دور ضدن شما از خانواده ممکن است برایتان با مخاطره همراه باشد . اما از لحاظ قانونی می توانید به طور مستقل زندگی کنید .

میتونی مستثل زندگی کنی و قانونا کسی نمیتونه شما را برگردونه

سلام
ضمن ابراز تاسف برای شرایطی که در آن قرار دارید باید عرض شود که خیر شما به سن بلوغ و رشد رسیدید و می توانید زندگی مستقل داشته باشید

خیر مادر شما چنین حقی را ندارند و شما فردی بالغ و رشیده هستید و اختیار خودتان را داریدو وقتی مادرتان چنین حقی را نداشته باشد بالطبع حق درخواست از دادگاه برای چنین موضوعی را نیز ندارند.