لطفا راهنمایی کنید که چطور از طریق قانونی مسیر فروش زمین را انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۲ #30476270

باسلام یک قطعه زمین که به صورت واگذاری از مسکن و شهرسازی دریافت شده ولی آن فرد فوت شده و ۵ وارث او زمین را وکالتی فروخته بودند.من در سال ۸۴ آن را وکالتی گرفتم و توان ساخت نداشتم.الان هم که برای سند آن اقدام کردم گفته اند که باید اول بسازی ولی از آنجا که دونفر از افرادی که وکالت اولیه را داده اند فوت کرده اند،نهایتا من برای سند باید رضایت همه وراث جدید را هم بگیرم! ممکن است آنها رضایت ندهند و هم از زمین و هم از ساختمان ضرر کنم. وکالتی هم بفروشم که زیر قیمت میخرند و این مشکل رفع نخواهد شد.با توجه به اینکه آنها را نمیشناسم و تعداد وراث زیاد خواهند شد کار راحتی نخواهد بود
ممنون از شما

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به فوت متوفی وکالت باطل است لذا در صورتی که وراث رضایت داشته باشند فروش امکان پذیر خواهد بود

با سلام
در صورت داشتن مبایعه نامه یا حتی دست نوشته ای مبنی بر فروشنامه ، حتی با فوت فروشنده نیز وکالت که باطل میشود خریدار میتواند احقاق حق نماید

با سلام.اگر به صورت واگذاری از سازمان مسکن و شهرسازی باشد نام شما باید در دفتر ان سازمان یا تعاونی ثبت شده باشد. اکثر چنین مشکلاتی را با دفتر تعاونی های مربوطه حل میشود . در غیر اینصورت در صورت داشتن دست خطی یا مبایعه نامه از ایشان قبل از گرفتن وکالت نامه میتوانید به ان استناد کنید .برای اگاهی بیشتر نیاز به مشاوره دارید با یک کارشناس حقوقی مشورت کنید .

با سلام
وکالت فقط نسبت به سهم موکلینی که فوت کرده اند باطل شده ( و نه همه آنها )
و در کنار وکالتنامه حتما مبایعه نامه ای هم تنظیم شده است . که با فوت فروشندگان خللی به ان وارد نمی آید.
چون قطعه واگذاری مسکن و شهرسازی است احتمالا اصلا به اسم مورث موکلین نیست و ابتدا باید سند به نام مورث موکین ( فروشندگان) صادر شود
اگر سند به نام مورث صادر شده ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بر علیه موکلین ( فروشندگان در قید حیات ) و وراث موکلین متوفی( ورثه فروشندگان متوفی) تنظیم و به دادگاه تقدیم کنید .
در صورت صدور رای به نفع تان ، دادگاه به یکی از دفاتر رسمی اسناد دستور تنظیم سند به نام شما را می دهد و نماینده ای برای امضاء می فرستد . پس تعداد وراث هم مهم نیست.( ولی چون وکالت نسبت به سهم ورثه ای که در قید حیات هستند معتبر است ممکن است دعوی نسبت به آنها رد شود)

با درود..
در حال حاضر وکالت شما با فوت فروشنده باطل گردیده و در اینخصوص لازمست که رضایت ورثه را کسب نموده و یا اقدام به تنظیم مبایعه نامه جدید در اینخصوص با وراث بمایید...

درود
با فوت وکالت از بین می رود اما چنانچه شما یک مدرک مثلا مبایعه نامه یا سند معتبری که حد اقل دو نفر ریر آن را امضا کرده باشند ارائه دهید می توانید کارتان را پیش ببرید . بهتر است از یک وکیل کمک بگیرید

با سلام و احترام با فوت یکی از طرفین وکالت وکالت باطل و از بین می رود و شما اشاره کردید که زمین را خریده اید و مبایعه نامه تنظیم شده است در این صورت نیازی به مراجعه به وراث نیست ولی چون سوال شما واضح نبود و منظورتون از وکالت یعنی خرید وفروش هست یا فقط وکالت نامه معین نشده است بهتر است با مدارک خود حضورا به وکیل مراجعه نمایید تا بیشتر راهنمایی شوید موفق و پیروز باشید _ با احترام صلاح الدین عالمی