بازداشت متهم را میتواند ببیند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۱ #28896187

سلام خسته نباشید برادر کوچک من سرطان خون داره و زیاد زنده نیست اون یک آرزو داره که بازداشت شدم یک خانوم رو ببین اگه من به کلانتری بگم می برتش تا اون صحنه رو ببین
اگه کلانتری نبرتش راه دیگه ای نداره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بازداشت متهم باید با دستور قاضی باشد و کلانتری اجازه این کار را ندارد

سلام . در صورتی ک حکم جلب خانوم را دارید میتوانیددر حضور برادرتان نسبت به جلب اقدام کنید .از خدواند متعال سلامتی و بهبودی عاجل برای ایشان آرزومندم

دوست عزیز سوال مبهم است
اگر منظور مرخصی که دربعضی اوقات این امکان وجوددارد
واگر منظور شخص خاصی را ببیند که اون شرایط متفاوتی دارد

با سپردن وثیقه می توانید به دادگاه درخواست خود را تقدیم نمایید

با سلام..
ضمن ابراز تاسف و دعا برای شفای عاجل برادرتان..
در صورت اطلاع از زمان و مکان دستگیر شدنش، می توانید با برادرتان در محل حاضر و نظاره کنید و مشکلی در اینخصوص وجود ندارد..
به امید تندرستی و سلامتی برادرتان..

با سلام ، ضمن آرزوی سلامتی کامل برای برادرتان بیان می گردد که ، اگر چه ایشان آرزویی دارند که شگفت است و دیدن دستگیری یک خانم زیبا نیست، اما در صورت درخواست از مسئولین کلانتری های محلی امکان پذیرش وجود دارد؛ آرزوی عاقبت بخیری.

با ابراز تاسف عمیق از بیماری ایشان و با آرزوی سلامتی همه بیماران از درگاه خداوند متعال،باید گفت ک کلانتری در این خصوص وظیفه ای ندارد لیکن اگر از زمان و مکان بازداشت ایشون بنحوی اطلاع کسب کنید خودتون برادرتون رو ب محل مربوطه ببرید تا شاهد دستگیری باشند