آیا خواهرم بعد از آزادی می تواند حضانت فرزندانش را از خانواده ی مرحوم شوهرش بگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۷ #25571795

باسلام خدمت کارشناسان محترم درمورد قتل دامادم که قبلا با شما گفتگو کرده بودم می خواستم ببینم که آیا خواهرم بعد از آزادی اش انشاءالله می تواند حضانت فرزندانش را ازخانواده ی مرحوم شوهرش بگیرد در این مورد اگر یک راهنمایی بفرماییدممنون میشم..

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، تشخیص صلاحیت ایشان در این خصوص با دادگاه خواهد بود...

درهرصورت مادر است و دادگاه شرایط ایشان را بعد از آزادی بررسی می کنند درصورتیکه صلاحیت ایشان مورد تایید قرار بگیرد حضانت فرزند منعی ندارد.

درود بر شما، بدوا باید دید تا آزادی ایشان فرزندشان چند ساله خواهند شد، چنانچه از سن حضانت خارج شوند، خود فرزند تصمیم می‌گیرد با چه کسی زندگی کند، لکن چنانچه در سن حضانت باشد، بعید است صلاحیت خواهر شما توسط دادگاه تایید شود.

درود
اگر خواهرتان مرتکب قتل همسرش شده است بعید است بتواند حضانت بگیرد زیرا از موارد سلب صلاحیت است.

باسلام درصورتی که در قتل مشارکت یا معاونت داشته باشد و محکومیت موثر ایشان ثبت گردد ممکن است دادگاه صلاحیت حضانت فرزند را نداشته باشد.

سلام.
ابتدا باید ببینید بعداز آزادی فرزندانش چندساله هستند .به این مورد اشاره نکرده اید فرزندان بعداز سن رشد خودشان می توانند انتخاب کنند نزد چه کسانی باشند در غیر اینصورت نیز اعطای حضانت با رعایت مصلحت کودک به عهده ی دادگاه خواهد بود.

سلام. حضانت فرزندی که پدرش فوت شده با مادر است اما گویا مادر فرزندان مرتکب قتل شده است. و احتمال زیاد صلاحیت حضانت نخواهد داشت.