به کدام شخص دادخواست الزام به تنظیم سند بدهم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۸۴ #23044940

سلام وعرض ادب واحترام
بنده حدود ۲،سال قبل ۲۰۶sd خریدم از سایت دیوار پیدا کردم با تاکسی رفتم ماشینو ببینم از ماشین خوشم اومد و قرار شد معامله کنم از راننده تاکسی خواهش کردم به عنوان شخص بی طرف قرار داد بنویسه اونم قبول کرد و چندین بار از فروشنده سؤال کردم سند قطعی بنام خودته اونم گفت به اسم پدرشه و سند مشکلی نداره توافق کردیم که بیاد محضر ی که نزدیک ماست سند بزنه اونم قبول کرد این موضوع تو قرار داد قید کردیم که باید بیاد محضر کیانشهر روز تعویض پلاک بهش گفتم که میای بریم محضر گفت چه محضری من نمیتونم بیام چون سند قطعی بنام رئیس شرکتمونه ماشینو از رئیسم خریدم اگه بخام بکشونمش اونجا منو اخراج میکنه تو این ۲سال چندین بار تماس گرفتم ولی همکاری نکرد درضمن سند قطعی (بنچاق) به من نداده، ماشینو خانم الف از کمپانی درآورده فروخته به آقای (ب) و بعدش فروخته شده به آقای (ج)حالا تماس گرفتم میگه ماشین الان شده هزار برابر منم بجای ۱ تومن که واسه محضر مونده بود ۱۰میلیون میخام .
سؤال من اینه که الان من میخام دادخواست الزام به تنظیم سند بدم به طرفیت کدومشون بدم خانم الف آقای ب و یا آقای ج؟؟؟؟؟
درضمن شاید تو این۲سال فروشنده سند قطعی رو زده باشه بنام خودش،اگر من اسم هر سه نفرو تو دادخواست بزنم دادخواستم رد نمیشه؟؟؟؟؟
آیا میتونم از جایی میتونم استعلام بگیرم که سند قطعی بنام کیه؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
درضمن ببخشید که

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست علیه شخصی که مبیع. ا خریداری کردید و مالک اصلی تقدیم نمایید

با سلام بهترین راه این است که با شخصی که قولنامه نموده اید علیه ایشان شکایت فروش مال غیر مطرح نمایید تا موضوع کاملا مشخص گردد

بنام هر دو دادخواستی تقدیم کن هم فروشنده وهم مالک آن

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

دادخواست الزام به تنظیم سند را علیه فروشنده به شما و مالک اولیه مطرح کنید

شخص فروشنده و در صورتیکه ایادی ماقبلی وجود داشته باشد بطرفیت همگی و دارنده سند خودرو

با سلام..
در اینخصوص بهترین راه اینست که دادخواست الزام به تنظیم سند را به طرفیت همه اون سه نفر (الف، ب، ج) و علی الخصوص مالک سند رسمی مطرح کنید..
هر چند که ممکن است دادخواست شما در خصوص دو نفر دیگر رد بشود، ولی اصولا در دعاوی اینچنینی،، طرح دادخواست بطرفیت خواندگان زیاد و متعدد، اساسا مشکلی در دعوی شما ایجاد نمی نماید..
موفق و پیـروز باشـید..