قیمومیت، حضانت، و اصلاح نام پدر در شناسنامه چگونه صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۴ #21760573

سلام
موضوع قیمومیت، حضانت و انتقال نام فرزند به شناسنامه پدر واقعی برادرم ۱۷ سال تمام از طریق تمام بیمارستان های تهران تلاش کرد تا از راهای مختلف بچه دار شوند متاسفانه نشد، حتی از طریق بهزیستی، بناچار با در خواست مادر اینجانب و مادر زن برادرم (خاله ما)
سعی شد از طریق رحم اجاره ای اقدام کنیم، همسر بنده قبول کردند و IVF انجام شد که متاسفانه این بار هم بعد یک هفته جنین سقط شد. شش ماه بعد از این موضوع همسر بنده، ناخواسته حامله شد، تصمیم گرفتیم فرزند سوم مان را بردارم بزگ کنه، در روز زایمان در کمال ناباروری، با نام همسر برادرم بستری شد. و گواهی تولد فرزند سوم در سال ۱۳۹۴ بنام برادرم صادر گردید.
مشکلی نبود، تا اینکه برادرم، اخیرا در اثر سکته قلبی مرحوم شدند.
و با پنج سال سابقه بیمه از گذشته ، یک خودرو پیکان وانت مدل ۸۳ و یک واحد آپارتمان ۶۸ متری به ارزش روز ۷۰۰ ملیون با وام ۱۰۰ میلیونی بصورت قولنامه و وکالتی، و ۱۰۰ ملیون دیون چک سفته نزد مردم،
حال، همسر برادرم، فاقد هر گونه در آمدی میباشد.
و از آنجا که بین خود و فرزند ۵ساله شناسنامه ای رابطه خونی وجود ندارد.
تقاصا دارم راهنمایی بفرمایید، در خصوص :
۱- در وحله اول قیمومیت و حضانت صغیر
۲- در وحله دوم انتقال نام ایشان به شناسنامه حودم.(که در حال حاضر عموی بچه محسوب میشوم.)

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست اثبات نسب را مطرح نمایید در غیر این صورت اقدامی متصور نیست

سلام

حضانت تا ۷ سالگی با مادر است
در صورت نبود جد پدری می توانید برای قیمومیت اقدام نمایید.
دعوی اثبات نسب باید طرح شود.

قیمومت طفل در صوتی که جد پدری وی در قید حیات نباشد، توسط دادگاه به فرد مناسبی داده می شود. ضمنا برای قرار گرفتن وی در شناسنامه شما، بایستی دعوای اثبات نسب طرح شود.

اثبات نسب مطرح شود.
حضانت تا ۷با مادر میباشد.

سلام و درود
حضانت تا ۷ سالگی با مادر است
قیمومیت در صورت نبود جد پدری قابل اقدام است
دعوی اثبات نسب باید طرح شود
موفق و موید باشید

دادخواست اثبات نسب وسپس انتقال نام بچه به شناسنامه پدر واقعی ان

باسلام ابتدا باید دادخواست اثبات نسب مطرح کرد وسپس انتقال نام فرزند به شناسنامه پدر واقعی ان