حضانت و قیمومیت بر عهده چه کسی می باشد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۴ #20663462

عرض سلام و ادب و خسته نباشید.
پدر و برادر من فوت کرده اند و دو تا فرزند پسر و همسرش که در قید حیاط می باشد و یکی از پسرانش ۲۰ سال دارد میخواستم بدونم که حضانت و قیمومیت بر عهد چه کسی می باشد ما یه برادر بزرگتر داریم که خیلی کنکاش میکنه و ادعا میکنه که بخاطر اینکه برادرمان فوت شده و پدرمان هم در قید حیاط نیست و او فرزند بزرگ خانواده است قیومیت به او می سد ممنون میشم توضیح کاملی بدید

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن صلاحیت مادر برای قیمومیت مادر ارجح تر از هرکس برای قیمومیت فرزندان خواهد بود

با سلام
حضانت فرزند پس از فوت پدر با مادر است مگر آنکه دادگاه پس از دادخواست ولی قهری مصلحت اعطای حضانت طفل به مادر را تشخیص ندهد .پس لازم نیست نگران باشید چون که زن بعد از مرگ شوهر برای حضانت نیاز به مجوز خاصی ندارد و این موضوع حتی زمانی که طفل پدربزرگ نیز داشته باشد صادق است. نکته دیگری که توجه به آن می‌تواند بسیاری از مشکلات خانواده‌ها را پیش از وقوع ،حل و فصل کند این است که حتی اگر مادر ازدواج مجدد کند نیز حضانت از او سلب نخواهد شد و اگر کسی فکر می‌کند که مادر صلاحیت نگهداری فرزند را ندارد باید در دادگاه این موضوع را ثابت کند.
با آرزوی بهروزی

باسلام قیمومت با هرکدام از والدین که زنده باشد که دراینصورت با مادراست.

خیر درصورتی که ولی قهری نیز درقید حیات نباشند مادر حضانت وقیمومیت را برعهده خواهند داشت

با سلام . درمورد حضانت فرزند دختر ۹ ساله و فرزند پسر ۱۵ ساله از سن حضانت خارج است و کسی نمی تواند ادعای حضانت نماید .
در مورد قیمومت ؛ تعیین قیم در صورت وجود فرزند صغیر با دادگاه است .

با سلام با برادر بزرگ است ولی با توافق میشود به مادر واگذار شود

سلام . مادر صالح هستند مگر خلاف آن اثبات شود