صاحبان سر قفلی اگر مدت زیادی مشغول کار باشند در مغازه ها میتوانند ادعای مالکیت کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۴ #19885577

با سلام
اگر کسی در اداره ثبت مالک زمین باشد ولی مغازه های ساخته شده در زمین را او نساخته باشد و با توجه به قدیمی بودن مدرکی هم نباشد و مغازه ها اصلا سند نداشته باشند آیا مالک هست و هنگام فروش سرقفلی باید از او کسب اجازه شود؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سند زمین به نام ایشان باشد هیچکس دیگر نمیتواند تقاضای ثبت مغازه ها را بدهد به جز مالک و حق سرقفلی هم در اختیار مالک است مگر آنکه کسی در دادگاه اثبات کند که متصرف زمین بوده و مغازه را به عناوینی از مالک به خودش انتقال داده

با توجه به اینکه مالکیت عرصه به صاحبان سرقفلی واگذار نشده است نمی توانند ادعای مالکیت کنند

با درود..
در خصوص موضوع مطروحه، امکان ادعای مالکیت توسط مستاجر ملک (مالک سرقفلی) به بهانه قدیمی بودن ساخت و نبود مدارک.!! وجود ندارد و در صورتیکه در متن قرارداد اجاره، حق انتقال به غیر از مستاجر ملک سلب شده باشد، حق انتقال بغیر بدون اذن و اجازه مالک را نداشته و در غیر اینصورت تخلف یاد شده، از موارد حق درخواست تخلیه مالک بشمار می آید..

درود
ابتدا باید برای اینکه مالک شناخته شوند اقدام به اخذ سند مالکیت اعیان اقدام کنند اگر واقعا مالک هستند.

با درود
مالکیت ایشان زایل نگردیده است، خیر نمی‌توانند ادعای مالکیت کنند. لیکن جهت تشریح موضوع بهتر است مستندات را جهت ملاحظه نزد یک وکیل برده یا ارسال دارید.

بستگی به متن سند و قراردادهای وی با صاحبان سرقفلی دارد .

نخیر
نمی توانند مگر تحت شرایطی